Hoe Oscar Isaac echt denkt over het spelen van MCU's 'Moon Knight

Inhoudsopgave:

Hoe Oscar Isaac echt denkt over het spelen van MCU's 'Moon Knight
Hoe Oscar Isaac echt denkt over het spelen van MCU's 'Moon Knight
Anonim

Als de grootste franchise ter wereld van vandaag, is de MCU een onstuitbare kracht die alleen maar in populariteit lijkt te groeien. Hun formule werkte op het grote scherm en nu veroveren ze tv met dure en vermakelijke shows.

Oscar Isaac, die in drie verschillende Marvel-universums heeft gezeten, speelt het titelpersonage in de volgende serie van Marvel, Moon Knight, en de vroege previews voor de show zien er ongelooflijk uit. Isaac heeft al eerder de grote franchise gedaan en hij heeft nogal wat te zeggen over de rol en het project.

Laten we eens luisteren naar wat Oscar Isaac te zeggen had over het opnemen van Moon Knight in de MCU!

Hoe denkt Oscar Isaac over 'Moon Knight'?

Begin vorig jaar is de MCU naar het kleine scherm gegaan om hun universum uit te breiden op een manier die fans kunnen volgen. In plaats van simpelweg te vertrouwen op een paar films per jaar, kan de franchise nu verschillende shows gebruiken om de gaten op te vullen en een groter algemeen verhaal te vertellen.

WandaVision heeft het allemaal op gang gebracht, en vanaf dat moment werden de dingen alleen maar gekker. Deze show werd gevolgd door The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If… en Hawkeye. Deze shows bevatten eerder gevestigde personages, wat hen zeker heeft geholpen een beroep te doen op oude fans.

Vooruit, maar Marvel gooit de dobbelstenen door nieuwe personages als sterren in hun eigen shows te introduceren. Dit zou een uitstekende manier kunnen zijn om ze in de plooi te krijgen en ze in de loop van de tijd langzaam in het grotere geheel op te nemen.

Fans zijn enthousiast over deze nieuwe reeks shows, inclusief de show waarmee het in de nabije toekomst allemaal van start gaat.

'Moon Knight' komt eraan

Moon Knight, dat zich klaarmaakt voor release eind maart, is het volgende grote project van Marvel. Het personage, hoewel niet zo populair als een klassieker als Spider-Man, heeft wel een aanhang. Het gebrek aan mainstream populariteit heeft Marvel er niet van weerhouden om eerder goud te slaan, en het lijkt erop dat ze weer iets geweldigs in handen hebben.

Met Oscar Isaac in de hoofdrol als het titulaire personage, zal deze show een licht werpen op Marc Spector, die een leven leidt met een dissociatieve identiteitsstoornis. De fijnere werking van de show is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat we alles zullen zien, van vampiers tot weerwolven, en zelfs een Egyptische god die in het spel komt.

De show lijkt plaats te vinden in Londen, en als vampiers en weerwolven er deel van uitmaken, schrik dan niet als je een cameo ziet van Blade en/of Dane Whitman, die Kit Harington voor het laatst in Eternals speelde jaar.

Onnodig te zeggen dat de verwachting hoog is voor Moon Knight, en de ster van de show heeft zijn gevoelens over het project uitgesproken.

Hoe Oscar Isaac denkt over het spelen van het personage

Dus, wat vindt de acteur ervan om Moon Knight te spelen en in de hoofdrol te spelen als een van Marvel's meest unieke personages?

In een interview uitte Isaac zijn opwinding over de show.

"Het komt op 30 maart uit op Disney+, ik ben zo opgewonden. Het is mijn baby geworden. Ik heb er alles in gestopt. Ik hoop dat het mensen versteld doet staan", zei hij.

Toen hij met Empire sprak, uitte hij echter enige aarzeling om weer in de franchisemachine te stappen.

Per Isaac, "Mijn eerste gedachte was 'Nee, ik wil niet terug naar dat soort machines'. Dat heb ik al gedaan. Het laatste wat ik wil is op een enorme set staan [denken] 'Wat doe ik hier?'"

"Vaak bij deze grote films, kan het voelen alsof je het vliegtuig op de landingsbaan bouwt. Het idee om terug te gaan naar 'handgemaakte' films, karakterstudies… Ik was wanhopig op zoek naar dat gevoel, "voegde hij eraan toe.

Hierdoor wilde de acteur zeker weten dat dit iets anders zou worden.

"Hoe kunnen we dit een experimenteel iets maken, zodat we in de ogen van het personage leven, levend in zijn staat van angst en het onbekende," vroeg hij.

Alleen al op basis van de trailers, is het exponentieel duidelijk dat Moon Knight anders zal zijn dan elk ander Marvel-project tot nu toe, en we bedoelen dat op de best mogelijke manier. Het lijkt deel uit te maken van een trend, aangezien Shang-Chi zich onderscheidde in zijn vechtsportstijl, en Eternals voelde zelfs heel anders dan eerdere MCU-projecten. Natuurlijk, de Marvel-smaak is er nog steeds, maar de verandering van tempo was geweldig.

Moon Knight zal later deze maand debuteren, en als het de hype waarmaakt, kan Marvel nog een grote hit in de coulissen wachten.

Aanbevolen: