Hoe Neil Patrick Harris echt voelde over het spelen van een heteropersonage over hoe ik je moeder ontmoette

Inhoudsopgave:

Hoe Neil Patrick Harris echt voelde over het spelen van een heteropersonage over hoe ik je moeder ontmoette
Hoe Neil Patrick Harris echt voelde over het spelen van een heteropersonage over hoe ik je moeder ontmoette
Anonim

How I Met Your Mother veranderde in een klassieke sitcom. Na de serie lijkt het er echter op dat sommige sterren van de kaart zijn verdwenen, waaronder Josh Radnor en Jason Segel die zich afmelden voor LA.

Wat Neil Patrick Harris betreft, hij blijft actief in de industrie, hoewel zijn werk als Barney Stinson niet te ontkennen is, was Legen-wait for it-dary!

We gaan dieper in op de tijd van NPH tijdens de show, te beginnen met het auditieproces. Daarnaast zullen we kijken naar hoe hij het echt vond om een heteroseksueel personage te spelen. Laten we eens kijken.

Neil Patrick Harris was niet enthousiast over zijn How I Met Your Mother Audition

Naast CBS en 20th Century Fox genoot How I Met Your Mother een enorm succes, verspreid over negen seizoenen en 208 afleveringen. Het is een klassieke sitcom waar fans vandaag nog steeds van genieten dankzij streamingdiensten en televisie.

Ondanks het succes was niet iedereen vanaf het begin volledig verkocht op de show. Dat gold vooral voor Neil Patrick Harris, die geen fan was van de titel. Kijkend naar het grote geheel, dacht de acteur dat het moeilijk zou zijn om zo'n naam op de markt te brengen, in tegenstelling tot Friends of andere populaire sitcoms.

"Ik heb een auditie gedaan voor deze show genaamd 'How I Met Your Mother', waarvan ik dacht dat het een vreselijke titel was, terwijl je 'Friends' en 'Three's Company' hebt, weet je, iets dat er goed uitziet op een pet. […] En ik dacht dat het gewoon aan de piloot zou zijn en nooit zou gaan, vanwege de titel, "verklaarde Harris naast Slash Films.

"Wie noemt een programma 'How I Met Your Mother'? Er rijmt niet eens op. Zoals een aantal basiswoorden die als een zin zijn samengevoegd; het is geen titel. Maar ik dwaal af," de acteur verklaarde verder.

Barney ging er met een open geest in en uiteindelijk was dat een belangrijke reden waarom hij de rol kreeg.

Neil Patrick Harris omarmde zijn hetero rol als Barney Stinson over How I Met Your Mother

Neil Patrick Harris had er absoluut geen bezwaar tegen om een heteropersonage te spelen in How I Met Your Mother. Naast People stelde de acteur dat het erom gaat wie de rol het beste vertolkt.

"Als acteur hoop je zeker dat je een zichtbare optie kunt zijn voor allerlei verschillende rollen. Ik speelde negen jaar lang een personage [in How I Met Your Mother] dat helemaal niet op mij leek."

"Het is het belangrijkste om de beste acteur in te huren."

Neil Patrick Harris verklaarde verder dat er iets sexy is aan het omgekeerde, met een heteroman die een homoseksueel personage speelt.

"Er is iets sexy aan het casten van een hetero-acteur om een homorol te spelen, als ze bereid zijn er veel in te investeren. Er is een nervositeit die voortkomt uit de nieuwheid van dit alles."

Het is duidelijk dat het bij de acteur draait om wie het beste is voor de baan.

Neil Patrick Harris is niet geïnteresseerd in een How I Met Your Father-reboot

NPH vond het geweldig in How I Met Your Mother en hij zou zelfs zeggen dat hij van afleveringen met de hoofdcast genoot en niet van gaststerren. Hij had een gevoel van gehechtheid om te laten zien.

Ondanks het afronden, voelt NPH zich tevreden als het gaat om de erfenis van de show. Ondanks dat fans een reboot willen, is de acteur tevreden met de manier waarop de dingen uiteindelijk zijn gelopen en ziet hij geen noodzaak voor een voortzetting.

"Ik kijk echt met veel plezier terug op dat hoofdstuk. Ik heb gewoon niet het gevoel dat er nog iets te doen is, echt waar. Ik mis de spelers erin. Ik mis de staf en Pam Fryman, die regisseerde al die shows. Het was leuk om elke week met dezelfde acteurs te spelen, maar op dit moment zit ik tot mijn knieën in Snicket en dat zijn een paar knokige knieën."

De acteur verklaarde verder dat hij niet zal verschijnen in How I Met Your Father en ook niet geïnteresseerd lijkt in een rol. Hij zou de mogelijkheid echter niet uitsluiten.

Aanbevolen: