Dit is hoe Daniel Radcliffe echt denkt over het spelen van een slechterik in zijn nieuwe film

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Daniel Radcliffe echt denkt over het spelen van een slechterik in zijn nieuwe film
Dit is hoe Daniel Radcliffe echt denkt over het spelen van een slechterik in zijn nieuwe film
Anonim

Daniel Radcliffe's nieuwste film, The Lost City, laat een nieuwe kant van zijn acteerkunsten zien. Als de schurk die het personage van Sandra Bullock ontvoert, vinden fans het geweldig om deze nieuwe kant van hem te zien. Daniel Radcliffe en Sandra Bullock hebben een duidelijke vriendschap en respect voor elkaar, en ze hebben zelfs grappen gemaakt over hun verschrikkelijke eerste rode loper-ervaringen in meerdere interviews. Fans hebben Daniel Radcliffe op hun schermen zien opgroeien, en deze nieuwe film is een andere manier voor hem om zijn acteervaardigheden als volwassene te laten zien.

Daniel Radcliffe heeft een enorm vermogen van $ 110 miljoen en is een enorm succes in de branche. Fans houden van hem als de held en de goede kerel, maar in zijn nieuwste project, The Lost City, speelt hij een beetje een ander personage. Abigail Fairfax, het personage van Daniel Radcliffe, ontvoert het personage van Sandra Bullock in een poging om hem naar een schat uit een van haar romans te leiden.

7 Fans zien een nieuwe kant van Daniel Radcliffe in 'The Lost City'

Fans zijn gewend om Daniel Radcliffe als de held en de goede kerel te zien, maar in The Lost City speelt Daniel Radcliffe de schurk. De nieuwe rol is nog een andere manier waarop Daniel Radcliffe zijn trouwe fans vermaakt. Hoewel fans niet gewend zijn aan deze kant van zijn acteercapaciteiten, heeft Daniel Radcliffe veel gevoelens over zijn nieuwe rol.

6 Daniel Radcliffe houdt van het comedygenre

Hoewel hij een schurk speelt in zijn nieuwe film, zit er een komisch element in de rol. De naam van zijn personage is Abigail Fairfax, en hoewel zijn personage zijn naam niet leuk vindt, verdedigt hij die voortdurend. Daniel Radcliffe houdt van deze kant van zijn karakter en acteert graag in het comedygenre. Hij zei verder dat het een uitdaging voor hem is om van dit genre af te wijken, omdat hij er zo van geniet.

5 Een schurk spelen was een uitdagende rol voor Daniel Radcliffe

Van het lieve kind dat de wereld zag opgroeien in de Harry Potter-films naar het spelen van een schurk in een nieuwe film met een aantal grote namen in Hollywood, was een ontmoedigende taak. Een nieuwe rol spelen zou een uitdaging zijn, maar Daniel Radcliffe was enthousiast over de uitdaging.

4 Het was ook een bevrijdende rol voor Daniel Radcliffe

Tijdens een interview met het tijdschrift Sharp legt hij uit hoe bevrijdend de rol van een schurk kan zijn. Als je de goede man speelt, is er veel opgebouwde druk om aardig en sympathiek te zijn, maar dat verdwijnt allemaal als je de slechterik speelt. Het aannemen van een andere rol in een film is een manier voor Daniel Radcliffe om zich op zijn gemak te voelen tijdens het filmen.

3 Daniel Radcliffe grapt over hoe makkelijk zijn rol was vergeleken met die van andere acteurs

Daniel Radcliffe maakt grapjes over hoe slopend en intens de opnames voor deze film waren, behalve voor zijn rol. In een interview met The New York Times zei hij: "… ze hebben een behoorlijk slopende fysieke shoot gedaan, en ik had een erg relaxte tijd en dacht: 'Hé jongens, jullie lijken allemaal erg moe." Een groot voordeel van de rol van zijn personage in de film was dat hij geen deel hoefde uit te maken van een aantal intense scènes.

2 Het was een leuke rol om voor Daniel Radcliffe te spelen

Soms was het een vreemd gevoel voor Daniel Radcliffe om net zoveel van zijn rol te genieten als hij, wetende dat er enkele intense scènes waren voor zijn medecastleden. Hij zei verder dat deze nieuwe rol een leuk personage was om te spelen en dat de cast en crewleden van The Lost City een geweldige ervaring maakten.

1 Daniel Radcliffe kan zich inleven in zijn karakter

Daniel Radcliffe vertelde Yahoo News dat hij bepaalde aspecten van zijn personage kon herkennen en dat het een leuk personage was om te spelen terwijl hij de rol van een schurk op zich nam. Hij ging verder met te zeggen dat hij denkt dat "intens altijd leuk is en mensen met dat soort opgekropte energie dat deze man heeft, is zeker iets waar ik me mee kan identificeren." Vervolgens maakt hij grapjes over de hoop dat de overeenkomsten tussen hem en het personage daar eindigen, aangezien hij natuurlijk de schurk speelt.

Aanbevolen: