Kon de cast van 'Married With Children' echt met elkaar overweg?

Inhoudsopgave:

Kon de cast van 'Married With Children' echt met elkaar overweg?
Kon de cast van 'Married With Children' echt met elkaar overweg?
Anonim

Lang voordat Disney Fox kocht, vroegen veel mensen zich af of het televisienetwerk lang in de ether zou blijven. In feite leek het netwerk al vroeg zo'n grap dat verschillende shows regelmatig grapjes over Fox begonnen te maken, een traditie die is voortgezet nu The Simpsons Disney bespot. Gelukkig voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor Fox, keerde het lot van het netwerk echter om toen Getrouwd met kinderen debuteerde en een grote hit werd.

In de jaren sinds Married with Children voor het eerst een succes werd, wilden de generaties fans van de show er alles over te weten komen. Veel fans waren bijvoorbeeld geschokt toen ze hoorden dat de mensen achter de show wilden dat een andere acteur Married with Children's Peg Bundy zou spelen. Aan de andere kant kennen veel fans de gecompliceerde waarheid niet over de vraag of de cast van Married with Children echt met elkaar overweg kon.

Vind de cast van getrouwd met kinderen elkaar leuk?

Voordat Married with Children uitkwam en een verrassingshit werd, waren de sterren van de show allemaal onbekend bij de massa. Als gevolg hiervan moet de cast van Married with Children dolblij zijn geweest toen ze van de ene op de andere dag supersterren werden. In feite moet de hoofdacteur van de show bijzonder opgewonden zijn geweest sinds Ed O'Neill een iconische tv-rol afwees voordat hij begon te spelen in Married with Children.

Natuurlijk, hoewel elke acteur die rijk en beroemd wordt, zijn gelukkige sterren moet bedanken, betekent dat niet dat er geen nadeel is aan bekendheid. Gezien het feit dat de cast van Married with Children allemaal tegelijkertijd door de achtbaanrit van opgang naar roem ging, is het logisch dat de meesten van hen een sterke band ontwikkelden. Bovendien heeft het feit dat Married with Children zo'n controversiële show was, waarschijnlijk bijgedragen aan een wij-tegen-de-wereld-mentaliteit onder de sterren van de show. Wat de reden voor hun band ook was, de vier acteurs die de Bundy's speelden, hebben in de loop der jaren verschillende keren gesproken over hoe close ze zijn.

Hoewel er veel clips zijn waarin de vier hoofdrolspelers van Married with Children elkaars lof zingen, vertelt wat ze zeiden tijdens een reüniespecial uit 2012 het volledige verhaal. De acteurs zeggen immers dingen als "we hadden zoveel plezier" en "we hebben zo hard gelachen". Bovendien, toen ze het had over de chemie die ze allemaal deelden, merkte Katey Sagal op: "het is gewoon zo zeldzaam dat het gebeurt, echt waar, dat het allemaal op die manier samenkomt". Ten slotte zijn Ed O'Neill en David Faustino het erover eens dat ze vier als familie zijn.

Ed O'Neill en Amanda Bearse's Feud

Enkele jaren nadat Married with Children eindigde, kreeg Ed O'Neills carrière een nieuw leven toen hij begon te spelen in Modern Family. Hoewel de twee shows niet meer van elkaar konden verschillen, liet Modern Family de paaseieren van Married with Children zien. Ondanks dat de show Married with Children's nalatenschap omarmt, zouden veel fans van Modern Family echter ontsteld zijn als ze wisten van Ed O'Neills gedrag op de set van zijn sterrenshow.

Op YouTube heeft een bekende gebruiker een video geüpload met twee clips waarin Ed O'Neill en Amanda Bearse over elkaar praten. Aan het begin van de video wordt Bearse gevraagd naar O'Neill en ze houdt het stijlvol. "Ik volg de Thumper-regel, als je niets aardigs te zeggen hebt, zeg dan helemaal niets." Nadat hij verder had gesproken over het einde van Married with Children, stelt Bearse dat er "geen liefde verloren is gegaan" tussen haar en O'Neill voordat hij Ed "een geweldige acteur" noemde.

Als de video naar een clip van Married with Children's hoofdster in gesprek gaat met het Archive of American Television, zegt Ed O'Neill op zijn zachtst gezegd schokkende dingen over Amanda Bearse. O'Neill sprak bijvoorbeeld veroordelend over de manier waarop Bearse zichzelf presenteerde.“Ze is een beetje veranderd. Ik bedoel, ik moet zeggen dat toen ze begon, ze homo was. Ze was lange tijd homo. Ze was min of meer de vrouw in het paar. Weet je, ze was erg vrouwelijk en schattig. En toen de show, weet je, 11 jaar duurde het, het vorderde, er vond een verandering plaats waarbij ze toen de meer mannelijke van de twee was. Weet je, ze had in die tijd verschillende relaties, en dat werd best interessant, want naarmate ze mannelijker werd, werd ze een beetje snariger, weet je, ze kon een tand laten groeien, zoals we altijd zeiden.”

Nadat hij dat had gezegd, onthulde Ed O'Neill wat er gebeurde nadat hij Amanda Bearse had geconfronteerd omdat ze hem en David Faustino niet had uitgenodigd voor haar bruiloft. “Ze zei: ‘Dit was een heel moeilijke beslissing. Maar ik heb gewoon het gevoel dat je het grappig zou vinden dat ik en Becky in smoking in een kerk zouden komen en door het gangpad zouden lopen, en jij en David zouden grinniken en het grappig vinden.' Ik zei: 'Amanda, wat is grappig over twee vrouwen in smoking die door het kerkgangpad lopen?” “Ik begon te lachen, en ze zei: “KIJKEN?” En ik zei: “Nou, weet je waarom, want het is verdomd grappig. En ik zal niet de enige zijn die er niet zo over denkt. Nou, dat was het, weet je. Maar het was grappig.”

Eindelijk onthult Ed O'Neill dat hij ooit de intelligentie van Amanda Bearse heeft beledigd en heeft gedreigd haar te laten ontslaan. "Een andere keer kregen we ruzie over iets, iets stoms in de make-upkamer, en ze zei iets over: 'Je bent een pestkop' of zoiets, en ik zei: 'Nou, je bent ellendig,' Weet je, het was slecht, in het bijzijn van iedereen trouwens, en toen zei ik: 'Weet je, je bent niet erg slim. Dat is jouw probleem.' En ze was slim, maar in zekere zin was ze niet… Ze zei: 'Ik ben niet slim.' En ik zag haar gewoon klaarkomen als: 'Ik ben slimmer dan jij,' en ik zei: 'Nee, want ik zal je vertellen waarom, want ik heb een knop die ik kan indrukken. Die knop zegt: "Verwijder Amanda Bearse." Je hebt geen knop die zegt: "Verwijder Ed O'Neill." Je knop werkt niet. De mijne werkt.' Dit was gemeen om te zeggen. Ik zou nooit op die knop drukken, maar het was waar. Ik zou naar hen toe kunnen gaan en zeggen:’Kijk, ik kan niet met haar werken. Ik ga of zij gaat.' Wie gaat? Ze gaat.'

Aanbevolen: