Kunnen TLC's Siamese tweeling Abby en Brittany Hensel echt met elkaar overweg?

Inhoudsopgave:

Kunnen TLC's Siamese tweeling Abby en Brittany Hensel echt met elkaar overweg?
Kunnen TLC's Siamese tweeling Abby en Brittany Hensel echt met elkaar overweg?
Anonim

Vanaf het moment dat Abby en Brittany Hensel werden geboren, was het voor iedereen duidelijk dat ze te maken zouden krijgen met een aantal uitdagingen waar de meeste mensen nooit mee te maken krijgen. Siamese tweelingen die moeten samenwerken om de meeste taken uit te voeren, de zussen Hensel moeten ook hun algehele gezondheid veel beter in de gaten houden. Bovendien lijkt het erop dat het grootste obstakel dat de zusjes Hensel moeten overwinnen, andere mensen zijn.

In het verleden hebben Abby en Brittany Hensel verteld hoe erg ze het niet leuk vinden als mensen onaangenaam staren of foto's van hen maken zonder toestemming. De Hensel-zussen, die al op jonge leeftijd kennelijk buitengewoon sluw waren, stemden ermee in om TLC-camera's hen begin 2010 te laten volgen in de hoop de nieuwsgierigheid van mensen te bevredigen, zodat ze met rust gelaten konden worden. Sinds de resulterende show werd uitgezonden, zijn de Hensel-zussen meestal uit de schijnwerpers gebleven, dus het lijkt erop dat hun gok heeft gewerkt. Er zijn echter nog steeds veel mensen die nieuwsgierig zijn naar de zussen en dingen willen weten zoals wat de Hensel-tweeling tot nu toe is en of ze het echt met elkaar kunnen vinden.

Wie zijn Abby en Brittany Hensel?

In de loop der jaren heeft TLC verschillende shows uitgezonden die de wereld kennis hebben laten maken met een aantal extreme zussen. In 2012 zond TLC bijvoorbeeld een show uit met de titel Abby & Brittany, die zich richtte op een paar Siamese tweelingzussen die op veel manieren fascinerend waren.

Abby en Brittany Hensel, geboren in maart 1990, zijn een paar broers en zussen wiens lichamen met hen verbonden zijn en bepaalde organen delen. Hoewel Abby en Bretagne bijvoorbeeld allebei hun eigen hart, magen, longen en ruggenmerg hebben, delen ze de meeste van hun interne organen, bekken en voortplantingsorganen.

Als gevolg van het gedeelde lichaam waarmee ze werden geboren, werden Abby en Brittany Hensel beroemd en speelden ze uiteindelijk in hun eigen kortstondige 'reality'-show. Niet langer een tv-programma of regelmatig geïnterviewd, de zussen Hensel zijn succesvolle leraren geworden, hoewel het moet worden opgemerkt dat de zussen voor het laatst slechts één salaris krijgen.

Hebben TLC's Siamese tweeling Abby en Brittany Hensel ruzie?

Als mensen zijn er veel dingen die mensen constant doen zonder er veel of helemaal niets over na te denken. Tenzij mensen bijvoorbeeld een reden hebben om na te denken over hun ademhaling, zoals ze mediteren, een zin lezen over ademen of proberen helemaal stil te zijn, denken ze er niet aan om lucht in te nemen.

Net als iedereen hebben Abby en Brittany Hensel hun hele leven in hun lichaam doorgebracht, dus er zijn veel dingen die ze doen zonder erover na te denken. Zo is bekend dat Abby en Brittany Hensel samenwerken om te lopen zonder er echt bij na te denken. Het is dan ook heel duidelijk dat voor de zusjes Hensel samenwerken een tweede natuur is.

Naast samen te werken om dingen als wandelen te doen, moesten Abby en Brittany Hensel beslissen over een carrière die ze allebei graag wilden nastreven. Gelukkig, zoals eerder vermeld, waren de zusters het erover eens dat ze allebei leraar wilden worden, dus volgden ze dezelfde opleiding als elkaar en behaalden ze allebei hun eigen diploma. Met dat in gedachten is het duidelijk dat de Hensel-zussen niet alleen worden gedwongen om met elkaar overweg te kunnen om de basisdingen in het leven te bereiken, maar ook veel van dezelfde hoop en dromen hebben.

Ondanks alle manieren waarop Abby en Brittany Hensel duidelijk met elkaar overweg kunnen, zal iedereen die ooit een broer of zus heeft gehad kunnen bevestigen dat vechten met elkaar een groot deel van die ervaring uitmaakt. Sommige broers en zussen van beroemdheden hebben in de loop der jaren zelfs extreem intense rivaliteit gehad. Het is niet verwonderlijk dat de Hensel-zussen, net als iedereen, met elkaar vechten, net als alle andere broers en zussen.

Toen Abby en Brittany Hensel begin 2010 hun TLC-realityshow aan het filmen waren, werden enkele vrienden van de zussen geïnterviewd over hun relatie. Hoewel het duidelijk leek dat veel mensen graag in de buurt waren van zowel Abby als Bretagne, maakten hun vrienden duidelijk dat de zussen heel verschillende persoonlijkheden hadden. Volgens de manier waarop de vrienden van de zussen hen beschrijven, is Abby de extraverte en uitgesproken zus, terwijl Bretagne meer "relaxed en chill" is. Gezien hun verschillende persoonlijkheden en het feit dat de zussen altijd samen zijn, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Abby en Bretagne soms "op de achtergrond kibbelen" te horen zijn.

Op basis van alles wat er bekend is over de relatie tussen Abby en Brittany Hensel, lijkt het duidelijk dat ze het goed met elkaar kunnen vinden, maar het zijn mensen die het niet altijd met elkaar eens zijn.

Aanbevolen: