Kunnen Charli en Dixie D'Amelio echt met elkaar overweg?

Inhoudsopgave:

Kunnen Charli en Dixie D'Amelio echt met elkaar overweg?
Kunnen Charli en Dixie D'Amelio echt met elkaar overweg?
Anonim

Hoewel een beroemdheid die een reality-tv-show krijgt niets nieuws is, weet Hulu's The D'Amelio Show zich te onderscheiden van de rest. Meer dan acht afleveringen krijgen fans de kans om TikTok-sterren Charli en Dixie D'Amelio aan hun kledinglijn te zien werken, hun artistieke passies na te jagen en te delen dat roem niet alles is wat het is. We krijgen ook de zoete zusterband van Charli en Dixie te zien. Natuurlijk verdienen de zussen elk jaar miljoenen aan TikTok. En honderden mensen reageren op elk bericht op sociale media. Maar ze komen super nederig over als de camera's ze thuis met hun ouders filmen.

Dixie en Charli praten over veel moeilijke onderwerpen in The D'Amelio Show, en Dixie is open geweest over Griffin Johnson die haar bedroog. Maar terwijl de zussen de realityserie van dichtbij bekijken, is dat echt waar? En is dat altijd zo geweest? Laten we eens kijken of Charli en Dixie D'Amelio echt met elkaar overweg kunnen.

Hebben Charli en Dixie D'Amelio een hechte relatie?

Het is verbazingwekkend om te bedenken hoe ver Charli en Dixie D'Amelio zijn gekomen in zo'n korte tijd. Van alle interessante feiten over Charli D'Amelio, is degene die het meest opv alt het feit dat ze nog maar 17 jaar oud is. Het is bizar om te bedenken hoeveel roem ze heeft ervaren toen ze nog een tiener was.

Het lijkt erop dat Charli en Dixie redelijk goed met elkaar overweg kunnen, maar fans zijn benieuwd of dat altijd zo is geweest.

Dixie D'Amelio sprak over haar relatie met Charli in de podcast "The Madhappy Podcast" en legde uit dat hoewel ze vandaag heel close zijn, er een moment in hun leven was dat ze niet met elkaar praatten. Het klinkt absoluut als een erg moeilijke tijd.

Volgens Insider.com deelde Dixie dat toen ze op de middelbare school zat en Charli op de middelbare school zat, ze problemen hadden en elkaar niet als potentiële ondersteuningssystemen zagen. Dixie legde uit: "We worstelden allebei echt met geestelijke gezondheid en gewoon, vriendschappen en niemand hebben. We maakten allebei precies hetzelfde mee, maar ik denk dat het de constante was, 'je weet niet waar je het over hebt' ongeveer, jij hebt het niet zoals ik.'"

Dixie zei ook dat zij en Charli nader tot elkaar kwamen en dat was erg handig toen ze allebei beroemd en succesvol werden op TikTok. De ster zei over vroeger: "Vroeger hadden we helemaal geen relatie. We praatten niet, niets. We zagen elkaar soms gewoon in huis, maar we konden weken doorgaan zonder een gesprek te hebben."

Charli en Dixie D'Amelio legden Us Weekly uit dat ze moeite hebben gehad om zo bekend te zijn en dat het hen dichter bij elkaar heeft gebracht. Dit is heel lief om over te horen.

De broers en zussen zeiden: "Onze band is zelfs nog sterker geworden als zussen omdat de 'roem' niet altijd de gemakkelijkste is om te navigeren. We zijn er consequent voor elkaar en ondersteunen elkaar altijd, op- camera en uit. Onze ouders spelen een grote rol om ervoor te zorgen dat we geaard blijven en dat we ons als normale tieners voelen - we krijgen nog steeds te horen dat we onze telefoons moeten laten vallen en de afwas moeten doen of onze kamers moeten schoonmaken!"

Charli D'Amelio praat over beroemd zijn

Charli D'Amelio wordt veel gevraagd over hoe het is om zo beroemd te zijn, en haar interviews zijn altijd fascinerend omdat ze zo jong is.

In een interview met Variety zei Charli als antwoord op de vraag of ze zichzelf als beroemd ziet: "Absoluut niet." Charli vervolgde: "Ik beschouw mezelf als een normale tiener waar veel mensen om de een of andere reden naar kijken. Ik bedoel, het klopt niet in mijn hoofd, maar ik werk eraan om het te begrijpen."

Hoewel Charli en Dixie regelmatig veel negatieve opmerkingen krijgen, klinken ze ook als gewone mensen als ze over hun leven praten. Charli deelde dat ze tijdens de COVID-19-pandemie naar Stranger Things en 16 seizoenen van Grey's Anatomy keek.

Het is absoluut triest om te horen dat Charli en Dixie D'Amelio niet met elkaar praatten en dat ze niet het gevoel hadden dat ze op elkaar konden leunen in moeilijke tijden. Gelukkig lijken de zussen nu een geweldige relatie te hebben en iedereen die The D'Amelio Show heeft gezien, kan het erover eens zijn dat ze voor elkaar zorgen en er altijd zijn als het leven moeilijk wordt. Het is niet gemakkelijk om dagelijks zoveel negatieve opmerkingen te ontvangen, dus het is goed dat ze met elkaar kunnen praten.

Aanbevolen: