De grootste films die Leonardo DiCaprio heeft gemist

Inhoudsopgave:

De grootste films die Leonardo DiCaprio heeft gemist
De grootste films die Leonardo DiCaprio heeft gemist
Anonim

Leonardo DiCaprio is een van de meest succesvolle acteurs aller tijden, en een van de grootste redenen waarom hij zo succesvol is geweest, is het feit dat hij de juiste film op het juiste moment heeft gekozen. DiCaprio speelde in grote hits als Titanic en Inception, en met de recente buzz rond Don't Look Up is het duidelijk dat hij nog steeds weet hoe hij een goede rol moet kiezen.

Desalniettemin heeft DiCaprio ook een aantal enorme kansen gemist, waaronder enkele films die aan de kassa veel omzet genereerden.

Laten we eens kijken naar enkele van de grootste projecten die DiCaprio heeft gemist.

8 Koude berg - $ 165 miljoen

Voordat hij in de bioscoop verscheen en werd overladen met lovende kritieken, verzamelde Cold Mountain wat een indrukwekkende cast zou worden die de film naar succes aan de kassa droeg. Gedurende die tijd werd Leonardo DiCaprio overwogen voor de rol van Inman, maar Jude Law zou de man zijn om de rol in de film te krijgen. Het zou $ 165 miljoen opleveren aan de kassa en het werd een van de beste films van het jaar.

7 Interview met de vampier - $223 miljoen

Het eerste deel van de jaren '90 was een cruciale tijd voor Leonardo DiCaprio, toen hij de stukken begon samen te stellen voor wat een golf van mainstream succes zou worden naarmate het decennium ten einde liep. Gedurende die tijd was DiCaprio in de stelling om de interviewerrol te spelen in Interview with the Vampire, dat oorspronkelijk was ingesteld voor River Phoenix. Na het vroegtijdig overlijden van Phoenix zou Christian Slater de man zijn voor het optreden.

6 Inglourious Basterds - $ 316 miljoen

Nazi-kolonel Landa Is een van de meest beruchte personages die ooit in een Quentin Tarantino-film is verschenen, wat echt veel zegt. Voordat de rol officieel in steen werd gebeiteld, kwam Leonardo DiCaprio in aanmerking voor dit personage. Uiteindelijk zou Tarantino Christoph W altz in de rol krijgen, en de acteur zou een geweldige prestatie leveren die de rest van de cast zou verheffen in de briljante film, Inglourious Basterds.

5 Batman Forever - $336 miljoen

Om te zeggen dat Batman een unieke tijd op het grote scherm heeft gehad, zou een understatement zijn, en in de jaren 90 had de Dark Knight enkele van zijn meest beruchte inzendingen in de filmindustrie. Voor Batman Forever was regisseur Joel Schumacher geïnteresseerd in een jongere DiCaprio die de rol van Robin zou spelen, en hij deed zelfs een screentest voor de rol. Uiteindelijk zou Chris O'Donnell de rol in de film en het daaropvolgende vervolg krijgen.

4 The Matrix - $465 miljoen

Het kan gemakkelijk zijn om terug te kijken naar The Matrix en je af te vragen waarom mensen aarzelden om de rol van Neo op zich te nemen, maar deze film was zijn tijd echt vooruit. Voor de hoofdrol kwamen een aantal populaire acteurs in aanmerking, waaronder DiCaprio. Zoals opgemerkt door NotStarring, maakte DiCaprio zich zorgen over het overmatige gebruik van speciale effecten. Keanu Reeves was de man die de dobbelstenen op de film gooide, wat hem meer dan $ 100 miljoen opleverde.

3 Engelen & Demonen - $490 Miljoen

Angels & Demons was de film die diende als vervolg op de succesvolle Da Vinci Code, en de rol van Camerlengo Patrick McKenna lag voor het grijpen. NotStarring stelt dat Tom Hanks zelf de rol persoonlijk heeft aangeboden aan Leonardo DiCaprio, die hem vervolgens zou afwijzen. In plaats van DiCaprio in de rol, zou Ewan McGregor de man zijn om het personage in de film te spelen.

2 Star Wars Episode II - Attack Of The Clones - $ 656 miljoen

Voordat de onbekende Hayden Christensen de rol van Anakin Skywalker in de wacht sleepte, waren er een heleboel namen in de strijd voor het personage. Sommige van deze namen omvatten zowel Paul Walker als Leonardo DiCaprio, die allebei een aantal fascinerende dingen met het personage hadden kunnen doen. Uiteindelijk gooide Lucas de dobbelstenen met Christensen, die dit jaar zijn triomfantelijke terugkeer naar de franchise zal maken.

1 Spider-Man - $821 miljoen

De juiste casting voor de rol van Spider-Man in de jaren 2000 was van cruciaal belang voor het succes van de jonge franchise, en op een gegeven moment was Leonardo DiCaprio een sterke kanshebber om Peter Parker op het grote scherm te spelen. In plaats van dat DiCaprio de rol zou krijgen, zou zijn beste vriend, Tobey Maguire, de man zijn die de eerste live-action Peter Parker zou zijn. Het succes van Maguire en de franchise vormden de basis voor wat fans door de jaren heen hebben ontvangen.

Aanbevolen: