10 Interessante details uit de films van Kate Beckinsale die iedereen heeft gemist

Inhoudsopgave:

10 Interessante details uit de films van Kate Beckinsale die iedereen heeft gemist
10 Interessante details uit de films van Kate Beckinsale die iedereen heeft gemist
Anonim

In een industrie waar roem en succes vluchtig kunnen zijn, is actrice Kate Beckinsale erin geslaagd om de kansen te trotseren. Volgens rapporten heeft ze in de loop der jaren zelfs al een vermogen van $ 16 miljoen verzameld. Ze wordt tegenwoordig ook beschouwd als een van de slimste vrouwen in Hollywood.

Beckinsale heeft toevallig ook een van de meest stabiele carrières in Hollywood, sinds het begin van de jaren 90 in verschillende films. En terwijl we wachtten tot haar toekomstige films uitkomen, dachten we dat het leuk zou zijn om enkele interessante details uit haar films tot nu toe te bespreken.

10 The Last Days Of Disco: alle scènes van Studio 54 werden in één dag opgenomen

Kate Beckinsale in The Last Days of Disco
Kate Beckinsale in The Last Days of Disco

The Last Days of Disco, uitgebracht in 1998, is een van de vroegste films van Beckinsale. In de hoofdrollen zijn ook Chloë Sevigny en Chris Eigeman te zien. In de film spelen Beckinsale en Sevigny twee boekredacteuren uit Manhattan die regelmatig naar de disco gaan terwijl ze op zoek zijn naar liefde. En het bleek dat alle scènes in Studio 54 op één dag werden gefilmd vanwege een aantal productiebeperkingen. Terwijl hij met Empire sprak, onthulde Beckinsale: "We hadden die locatie voor een korte periode." In de afgelopen jaren heeft Beckinsale ook bekend dat ze zich "een oude oma" voelt wanneer ze de soundtrack van de film hoort.

9 Pearl Harbor: het script dat ze aanvankelijk kreeg, werd niet in de film gebruikt

Kate Beckinsale in Pearl Harbor
Kate Beckinsale in Pearl Harbor

De film uit 2001 wordt beschouwd als een van de slechtste films aller tijden van regisseur Michael Bay. En het lijkt erop dat Beckinsale enig inzicht heeft in hoe het bergafwaarts ging voor deze film. Terwijl ze met Empire sprak, was het eerste script dat de actrice kreeg "fantastisch" en "super ontroerend".

Ze zei echter: "We hebben dat script niet opgenomen." Als je bekend bent met het verhaal over hoe Beckinsale de vrouwelijke hoofdrol kreeg in Pearl Harbor, zou je weten dat ze de rol kreeg nadat actrice Charlize Theron het had doorgegeven. Gelukkig had Beckinsales beslissing om in deze film te spelen geen invloed op haar Hollywood-carrière.

8 Serendipiteit: ze filmden de wintertaferelen in de zomer

Kate Beckinsale in Serendipity
Kate Beckinsale in Serendipity

Serendipity blijft een van de beste romantische komediefilms van vandaag. We komen zelfs in de verleiding om het op te nemen in onze lijst met beste films voor hopeloze romantici. In de film spelen Beckinsale en John Cusack twee mensen die hun romantische toekomst aan het lot hebben overgelaten. De film speelt zich ook af rond de winter in New York. Maar het blijkt dat de scènes in augustus zijn opgenomen. Beckinsale vertelde Vulture zelfs dat de cast 'doodzweet en deed alsof ze aan het schaatsen waren op wat eigenlijk linoleum was.”

7 Underworld: het kostte drie maanden training om klaar te zijn voor het onderdeel

Een scène uit Underworld
Een scène uit Underworld

Tegenwoordig is Beckinsale het meest bekend om haar werk in de Underworld-franchise. Hier heeft ze een vampier en death dealer geportretteerd, Selene genaamd. En voor de rol moest ze drie maanden trainen om Selene's vechtvaardigheden onder de knie te krijgen. Terwijl ze met Horror.com sprak, onthulde de actrice dat dit "gymnastiek en draadwerk en yoga en geweren en gevechtsgevechten omvatte". Interessant is dat Beckinsale ook samen met ex-man Michael Sheen speelde in de eerste film van de franchise. Zoals je weet, is hij de ex-man die haar ooit iets ongepasts schonk.

6 Van Helsing: Ze moest optreden tegenover een 'Werewolf On A Stick'

Kate Beckinsale in Van Helsing
Kate Beckinsale in Van Helsing

De film gaat misschien ook over vampiers en weerwolven, maar Beckinsale behoort hier niet tot de wezens. Deze keer is ze de love interest van Hugh Jackman's Van Helsing. En hoewel haar rol niet zo intens was als Underworld, merkte Beckinsale dat ze tegenover een "weerwolf op een stok" speelde in de scènes waarin de broer van haar personage in een weerwolf verandert. Het was in wezen een 'kartonnen wolf' met een 'harige arm'. De actrice vertelde Horror.com ook dat ze "er een mee naar huis wilde nemen om mijn kind bang te maken."

5 The Aviator: Martin Scorcese wilde dat ze de stem van Ava Gardner in Mogambo kopieerde

Kate Beckinsale in The Aviator
Kate Beckinsale in The Aviator

In de veelgeprezen film uit 2004 speelde Beckinsale de gevierde actrice Ava Gardner. Om de rol goed weer te geven, onthulde de actrice dat ze moest werken om de stem van Gardner goed te krijgen. Beckinsale vertelde Hollywood.com dat haar belangrijkste filminspiratie Mogambo was, omdat het "Mary's (Scorcese) nummer één favoriet was voor de stem." Daarom onthulde Beckinsale dat ze de film 'zo vaak' heeft bekeken. Al het werk heeft echter zijn vruchten afgeworpen. De film ontving meerdere Oscar-nominaties en Scorsese zelf werd genomineerd voor beste regisseur. Ondertussen won Beckinsale's co-ster Cate Blanchett een Oscar voor de beste actrice in een bijrol.

4 Klik: Haar dochter, Lily, verbonden met Adam Sandler op de set

Kate Beckinsale in Click
Kate Beckinsale in Click

In deze fantasiekomedie speelt Beckinsale de vrouw van een workaholic architect die erachter komt hoe hij zijn leven (en gezin) kan besturen met een magische afstandsbediening. Beckinsale's echtgenoot is niemand minder dan komiek Adam Sandler en achter de schermen zei Beckinsale dat hij leuk was om in de buurt te hebben.

Beckinsale's eigen dochter, Lily Sheen, genoot zelfs van Sandlers gezelschap. Tijdens een gesprek met Film Monthly onthulde Beckinsale zelfs: "Mijn dochter heeft besloten dat hij een familielid is." Ondertussen, toen hem werd gevraagd of ze bereid is om weer met Sandler samen te werken, merkte Beckinsale op: "Ik zou het zo weer doen.”

3 Totale terugroepactie: ze werd vanaf het allereerste begin beschouwd als de schurkenrol

Achter de schermen op de set van Total Recall
Achter de schermen op de set van Total Recall

De film is de eerste keer dat Beckinsale een schurk speelt en het lijkt erop dat dat altijd al het plan was geweest. Tijdens een gesprek met Girl.com.au zei Beckinsale dat ze al vroeg een gesprek had met de regisseur van de film, ex-echtgenoot Len Wiseman. Beckinsale herinnerde zich: "Hij zei: 'Ik heb je zeker in gedachten voor de schurk-vrouw.'" Ondertussen deelt Beckinsale ook beroemd een kus op het scherm met co-ster Colin Farrell in de film. En het blijkt dat Farrell er spijt van heeft Beckinsale hier te zoenen omdat ze de scène voor Wiseman filmden, wat de dingen ongemakkelijk maakte.

2 Underworld: Blood Wars: ze vroeg om veranderingen in de dialoog

Kate Beckinsale in Underworld Blood Wars
Kate Beckinsale in Underworld Blood Wars

Tegen de tijd dat Beckinsale terugkeerde naar de Underworld-franchise voor de meest recente aflevering, was ze heel goed thuis in alles wat Selene te bieden had. En filmregisseur Anna Foerster zag dat meteen als een troef. Foerster vertelde Collider zelfs dat zij en Beckinsale "een paar hele diepe en goede gesprekken" voerden zodra de actrice aan boord kwam. Foerster voegde ook toe: "Ze bracht bepaalde dingen naar voren die we in de dialoog veranderen …" Vandaag is het onduidelijk of Beckinsale bereid is haar Underworld-rol opnieuw op te nemen, maar op basis van hoe Blood Wars eindigde, lijkt het erop dat we de laatste niet hebben gezien. van Selene nog.

1 De enige levende jongen in New York: haar karakter was oorspronkelijk ‘ondoorzichtiger’

Kate Beckinsale in The Only Living Boy In New York
Kate Beckinsale in The Only Living Boy In New York

In deze film uit 2017 speelt Beckinsale Johanna, een minnares die ook een relatie krijgt met de zoon van de man met wie ze een affaire heeft. Aanvankelijk had Beckinsale haar karakter "een beetje ondoorzichtiger" gevonden. De actrice vertelde We Live Entertainment echter dat ze "veel hebben gestudeerd" voorafgaand aan het filmen en dat het personage daardoor meer ontwikkeld was. Naast Beckinsale pronkt de film ook met ervaren acteurs zoals Pierce Brosnan, Jeff Bridges, Cynthia Nixon, Tate Donovan en Debi Mazar.

Aanbevolen: