Claire Foy maakt expliciete foto's na het onthullen van enkele scènes waardoor ze zich "uitgebuit" voelt

Inhoudsopgave:

Claire Foy maakt expliciete foto's na het onthullen van enkele scènes waardoor ze zich "uitgebuit" voelt
Claire Foy maakt expliciete foto's na het onthullen van enkele scènes waardoor ze zich "uitgebuit" voelt
Anonim

Claire Foy schokt fans in nieuw drama A Very British Scandal, waarin ze Margaret Campbell speelt, die de bijnaam The Dirty Duchess kreeg. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, vertelt het het incident hoe een hertogin en haar reputatie werden geruïneerd dankzij expliciete beelden van haar en haar minnaar.

The Crown-actrice herschept ranzige scènes die ervoor zorgden dat de hertogin berucht werd in de Britse pers en over de hele wereld werd gehaat. In de scènes voor volwassenen is te zien hoe Foy expliciete foto's van zichzelf en een mysterieuze man maakt, en een moment nabootst dat in het VK een schandaal veroorzaakte.

In de eerste aflevering, die op Boxing Day op de BBC werd uitgezonden, werden kijkers verrast toen ze in slechts 30 minuten geniet van drie ranzige scènes met twee verschillende mannen.

De kroonactrice voelt zich uitgebuit tijdens seksscènes

De eerste aflevering van het driedelige drama toonde Foy met een man op een etentje voordat ze ravotten met haar echtgenoot op het scherm (gespeeld door Paul Bettany) in zijn statige huis en later betrokken bij het schoonmaken van een kasthelling bij haar ouders thuis.

Foy heeft zich onlangs uitgesproken over haar haat om seksscènes op het scherm te doen. Foy vertelde BBC Radio 4's Woman's Hour over haar ongemak bij dit ordinaire soort scène: 'Het is echt een harde zin, want eigenlijk voel je je uitgebuit als je een vrouw bent, en je moet nepseks op het scherm uitvoeren. Je kunt niet anders dan je uitgebuit voelen.

'Het is grimmig - het is het meest grimmige wat je kunt doen. Je voelt je blootgesteld. Iedereen kan ervoor zorgen dat je je niet zo voelt, maar het is helaas de realiteit.'

Kijkers gingen in verlegenheid naar Twitter nadat ze gedwongen waren naar de ranzige show met oudere familieleden te kijken. Anderen vonden het moeilijk om Foy's optreden als Margaret Campbell te scheiden van haar rol als The Queen in The Crown.

Claire Foy speelt schandalige Britse hertogin

Een van de scènes die de 37-jarige Claire Foys uit Campbells leven naspeelt, is het nemen van ondeugende wazige polaroids. De beelden van de hertogin laten zien dat ze niets draagt door een kenmerkende driedubbele parelsnoer en werden genomen in haar Mayfair-appartement.

De beelden werden centraal in de zeer openbare scheiding van Campbell, aangezien sommige polaroids ook een niet-geïdentificeerde minnaar vertoonden die bekend werd als de 'Headless Man'. Er wordt gedacht dat haar man een slotenmaker heeft ingehuurd om toegang te krijgen tot de privépapieren van zijn vrouw.

Het duurde vier jaar nadat hij de echtscheiding had aangevraagd voordat een vonnis werd bereikt, dat het aan de hertog toekende op grond van Margaret's overspel. Vanwege het verouderde rechtssysteem in deze periode mocht de hertogin haar kant van het verhaal niet vertellen uit angst voor gevangenisstraf.

Aanbevolen: