Welk 'Vanderpump Rules'-castlid wint de populariteitswedstrijd op Instagram?

Inhoudsopgave:

Welk 'Vanderpump Rules'-castlid wint de populariteitswedstrijd op Instagram?
Welk 'Vanderpump Rules'-castlid wint de populariteitswedstrijd op Instagram?
Anonim

Instagram-volgers zijn een belangrijk onderwerp in Bravo's realityshow, Vanderpump Rules. Wie krijgt ze en wie niet? Een vrouw in de show heeft zelfs een heel Instagram-account voor haar baby …hoestScheana. En weet je wat? Haar dochter Summer Moon heeft meer volgers dan een deel van de cast! 122k is niet te armoedig!

De mannen in de show zijn net zo competitief. Er zijn veel ruzies geweest over wie de echte "1 man in de groep" is. Hoe kunnen we de ruzie tussen Jax Taylor en Tom Sandoval vergeten over wie de echte leider van het peloton is? Een ander legendarisch gevecht met Vanderpump Rules is dat Lala en Ariana vechten om wat cooler was. Laten we zeggen dat deze cast de roem een beetje naar hun hoofd heeft laten stijgen, of ze het nu toegeven of niet. Waarom zoek je niet uit wie volgens Instagram-volgers echt de meest populaire ster van Vanderpump Rules is?

10 Brock Davies: 108K volgers

Nieuwkomer Brock Davies zorgde meteen voor golven met niemand minder dan Lala Kent. Kent stelde het niet op prijs dat Davies een heel ander gezin heeft dat hij in Australië achterliet om naar de VS te komen. Ze had er geen probleem mee om hem erop aan te spreken en elke kans die ze kreeg ter sprake te brengen. Brock Davies is de vader van Scheana's baby en nu haar verloofde. Hij is misschien nieuw in de show, maar hij groeit langzaam maar zeker zijn aanhang. Helaas verslaat zijn dochter Summer Moon hem met 14K volgers!

9 Raquel Leviss: 392K volgers

In 2016 voegde Raquel Leviss zich bij de cast van Vanderpump Rules toen ze met James Kennedy begon te daten. Kennedy had plezier met co-sterren Kristen Doute en Lala Kent en besefte toen dat het tijd was om te settelen. Het paar vocht tegen meerdere beschuldigingen van bedrog en verloofde zich uiteindelijk, maar hun relatie kwam onlangs tot een einde. Na vijf jaar samen hebben James en Raquel de knoop doorgehakt. Wie weet wat de toekomst in petto heeft voor hun tijd in de show, maar aangezien Raquel nu bij Sur werkt, heeft ze James niet nodig om in de show te zijn.

8 James Kennedy: 519K volgers

James AKA DJ James Kennedy trad toe tot Vanderpump Rules tijdens seizoen drie van de Bravo-serie. Kennedy's tijd in de show was vol chaos, met drankjes die werden gegooid en gevechten met zowat iedereen in de hele cast.

Kennedy's drinkgewoonten waren uit de hand gelopen, dus de DJ besloot dat het tijd was om nuchter te worden. "Loslaten van drinken was de beste beslissing die ik ooit heb genomen, en ik ga sterk", schreef hij destijds via Instagram. “Ik mis de drank niet … ik mis het gevoel niet …. Ik ben nu zo dankbaar voor alles en het leven is in veel opzichten mooier geworden."

7 Tom Sandoval: 950K volgers

Tom Sandoval is sinds seizoen één een belangrijk onderdeel van de Vanderpump Rules. Zelfs Lisa Vanderpump wist dat er iets speciaals aan deze man was, omdat ze besloot een restaurant met hem te openen. Hun bar Tom Tom bloeit. Tom besloot zelfs om nog een bar te openen met Tom Schwartz, genaamd Schwartz And Sandy's. Sandoval is zo dicht bij het bereiken van een miljoen volgers, met nog maar 50K te gaan!

6 Tom Schwartz: 960K volgers

Tom Schwartz is misschien de meer geliefde Tom, aangezien hij 10.000 volgers meer heeft dan zijn buddy. Schwartz is de andere helft van het fan-favoriete duo "Tom Tom", en hij is getrouwd met Katie Maloney. Tom is geliefd in de show en is al jaren een favoriet bij de fans!

5 Katie Maloney: 1,1 miljoen volgers

De dames lijken de enigen te zijn die de miljoenen kunnen bereiken, aangezien niet elke man op deze lijst dat heeft gedaan! Katie Maloney is een OG en de enige overgebleven uit de Witches of Weho die nog steeds in de show is. Ze heeft veel overwonnen om hier nog te zijn. Zij en Ariana Madix zijn momenteel bezig met het openen van hun eigen broodjeszaak, Something About Her.

4 Scheana: 1,3 miljoen volgers

Scheana is praktisch de reden dat de serie Vanderpump Rules bestaat. De realityster had een affaire met het vorige castlid van The Real Housewives Of Beverly Hills, de echtgenoot van Brandi Glanville, Eddie Cibrian. Toen de cast van RHOBH zich realiseerde dat Scheana voor Lisa Vanderpump bij Sur werkte, waren ze allemaal ontsteld. Toen Andy Cohen zich realiseerde dat het restaurant zelf vol drama zat… creëerde hij deze populaire spin-offserie!

3 Ariana Madix: 1,3 miljoen volgers

Ariana Madix heeft al acht jaar een relatie met co-ster Tom Sandoval. Het paar woont samen en heeft zelfs samen hun eigen cocktailboek genaamd Fancy Af Cocktails. Fans houden hun relatie al jaren in de gaten en hopen ze op een dag eindelijk getrouwd te zien. Madix heeft duidelijk gemaakt dat ze niet wil trouwen, maar zeg nooit nooit!

2 Lala Kent: 1,7 miljoen volgers

Lala Kent heeft de meeste Instagram-volgers van de hele huidige cast van Vanderpump Rules … behalve Lisa Vanderpump natuurlijk. Dit is een indrukwekkende statistiek sinds Kent zich bij de show voegde tijdens seizoen vier van de serie. Ze maakte duidelijk veel indruk op de fans en heeft de meeste OG's overtroffen. Met maar liefst 1,7 miljoen volgers staat Lala Kent direct achter leading lady Lisa Vanderpump.

1 Lisa Vanderpump: 2,8 miljoen volgers

Het is geen geheim dat Lisa Vanderpump de kroon heeft als het gaat om het hebben van de grootste aanhang. Vanderpump was negen seizoenen bij RHOBH en landde haar eigen spin-offserie, Vanderpump Rules. Er zou geen serie zijn zonder de koningin zelf, dus het is niet meer dan eerlijk dat Lisa trots bovenaan de lijst staat!

Aanbevolen: