Simu Liu wint People's Choice Award, maar het enige waar hij om geeft is Tom Hiddleston knuffelen

Inhoudsopgave:

Simu Liu wint People's Choice Award, maar het enige waar hij om geeft is Tom Hiddleston knuffelen
Simu Liu wint People's Choice Award, maar het enige waar hij om geeft is Tom Hiddleston knuffelen
Anonim

Dinsdagavond was een grote avond voor MCU sterren bij de People's Choice Awards 2021. Tom Hiddleston, Scarlett Johansson en Simu Liu wonnen meerdere prijzen - de Shang-Chi-ster nam zijn eerste People's Choice Award mee naar huis voor 'The Action Movie Star of 2021'.

De acteur was te zien in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, de eerste superheldenfilm van Marvel Studios met een Aziatische superheld. Simu's fans zijn ongelooflijk trots op zijn welverdiende prestatie, maar het lijkt erop dat de Canadese acteur wordt afgeleid door een andere fantastische gebeurtenis in zijn leven, dankzij Marvel-collega Tom Hiddleston.

Simu Liu houdt net zoveel van Tom Hiddleston als wij

Of misschien meer. De fans van de acteur vieren zijn eerste overwinning voor Shang-Chi - Liu won "The Action Movie Star of 2021", terwijl de film de prijs voor "The Action Movie of 2021" mee naar huis nam. Simu is misschien enthousiast over het winnen, maar hij ontmoette Tom Hiddleston tijdens de prijsuitreiking, wat veel spannender is gebleken voor de acteur.

"Ik weet dat jullie allemaal enthousiast zijn over mijn prijzen, maar ik heb Tom Hiddleston net omhelsd en ik ben nog steeds in shock", tweette de acteur vanaf het evenement.

Eerder onthulde Liu dat hij ernaar uitkeek om lid te worden van de MCU om de Loki-ster te omhelzen, en het lijkt erop dat zijn wens eindelijk is uitgekomen.

Een fan die aanwezig was bij de People's Choice Awards, heeft een foto gemaakt van de acteurs die elkaar omhelzen, maar we moeten Simu er nog een zien delen op zijn sociale media-accounts.

Toen het Hiddlestons beurt was om de prijs voor "The Male TV Star Of 2021" in ontvangst te nemen, juichte Simu, die naast de acteur zat, en barstte in applaus uit, en fans maakten close-upfoto's waarop Liu over de maan. De Disney+-serie van Hiddleston, die zich concentreerde op zijn personage Loki, de broer van Thor, won ook een onderscheiding voor 'The Show of 2021'.

Dacht je dat je een enorme fan was van Tom Hiddleston? Hier is een verrassing: Simu Liu is de grootste.

Simu Liu zal zijn rol als Shang-Chi opnieuw opnemen in een vervolg op de film, die wordt begeleid door Destin Daniel Cretton. De film was historisch voor het Marvel Cinematic Universe, aangezien de Studio eindelijk een Aziatische hoofdrol en een overwegend Aziatische cast had, waaronder sterren als de Hong Kong-legende Tony Leung (de Mandarijn), Fala Chen (Leiko Wu) Michelle Yeoh (Jiang Nan), Awkwafina (Katy) en Meng'er Zhang (Xialing).

Aanbevolen: