Marvel-fans vieren feest als Paul Bettany GQ's Boss Leading Man of the Year Award wint

Marvel-fans vieren feest als Paul Bettany GQ's Boss Leading Man of the Year Award wint
Marvel-fans vieren feest als Paul Bettany GQ's Boss Leading Man of the Year Award wint
Anonim

Marvel-fans vieren de laatste overwinning van Paul Bettany. De WandaVision-acteur werd door GQ erkend voor de Boss Leading Man of the Year-prijs.

GQ's Men of the Year 2021 Awards vonden plaats op woensdag 1 september. Tijdens deze show werden veel mannelijke acteurs op de A-lijst erkend voor hun indrukwekkende optredens en openbare filantropie. Deze jaarlijkse prijsuitreiking was online populair omdat het belangrijke culturele iconen belichtte, zoals Rege-Jean Page van Bridgerton, de beroemde regisseur Quentin Tarantino en Marvel's Bettany.

Fans waren enthousiast over Bettany, omdat hij altijd nederig is geweest over zijn adembenemende talent en cruciale rol in het Marvel Cinematic Universe. In januari 2021 vertrouwde de acteur Men's He alth toe dat hij nooit had gedacht dat hij een Marvel-televisieserie zou leiden.

Bettany deelde: "Ik had dat helemaal niet verwacht. Ik had niets verwacht. Ik weet dat ik Kevin [Feige] en Jon [Favreau] en Joss Whedon aan het lachen heb gemaakt, en we hadden allemaal een leuke tijd Ik had de stem laten werken." Hij vervolgde: "Ik denk dat het een les is om goedgemanierd te zijn, want ik denk dat toen ze een vacature hadden, ze gingen 'Hé, hoe zit het met die Paul-man?' En dat was het echt. En om dit tv-programma te doen."

De zaken hebben een volledige 180 genomen, aangezien de rol van de acteur ertoe heeft geleid dat hij in 2021 werd uitgeroepen tot GQ's Boss Leading Man of the Year.

Het nieuws delend, schreef GQ: "Marvel-fans verheugen zich WandaVision-ster @Paul_Bettany wint de Boss Leading Man-categorie bij de GQAwards van dit jaar."

Fans verheugden zich in de reacties en lieten ondersteunende en oprechte berichten achter over de Vision-acteur. Een fan schreef: "Ik ben echt zo blij voor Paul. Hij verdient alles en meer. Hij is een ongelooflijk getalenteerde acteur die meestal onder de radar blijft en hij krijgt de erkenning die hij verdient. Zijn werk in zowel "Uncle Frank" als "WandaVision" was fenomenaal. Op nog veel meer!"

"Wat een genoegen en een voorrecht was het om vanavond buiten GQ's Man of the Year Awards te zien en op de foto te gaan met Mr. @Paul_Bettany. Heel erg bedankt ", schreef een tweede fan die erin slaagde in een handomdraai met Bettany.

Verwijzend naar de geliefde Marvel-serie, voegde een andere fan eraan toe: "Wat is lust anders dan mijn intense aantrekkingskracht op het volharden van Paul Bettany?"

"Mijn baby, hij is zo lief", schreef de vierde.

Bettany deelde ook een foto van zijn aanwezigheid bij de GQ Men of the Year Awards 2021. Bettany deelde een foto met zijn kamergenoot, Charlie Condou, en schreef dat de twee 'gisterenavond in de stad waren'.

Zoals fans hebben opgemerkt, verdiende Bettany de prijs zeker. Hij liet een gedenkwaardige indruk achter op fans, na zijn rol in 2021 in WandaVision als de geliefde Android en familieman Vision.

Nu staan fans klaar om te kijken of hij een prijs mee naar huis neemt tijdens de komende 73e Primetime Emmy Awards, waar hij genomineerd is voor Outstanding Lead Actor In A Limited Or Anthology Series of Movie (2021).

Aanbevolen: