‘Big Brother’-fans reageren op Xavier die wordt gekroond tot de eerste zwarte winnaar die $ 750.000 wint

Inhoudsopgave:

‘Big Brother’-fans reageren op Xavier die wordt gekroond tot de eerste zwarte winnaar die $ 750.000 wint
‘Big Brother’-fans reageren op Xavier die wordt gekroond tot de eerste zwarte winnaar die $ 750.000 wint
Anonim

Voor het eerst in 23 seizoenen werd de allereerste zwarte winnaar gekroond op Big Brother. Dit seizoen zat vol historische momenten en veel primeurs.

De hoofdprijzen waren hoger, allianties haalden het einde en Xavier Prather won unaniem om de eerste zwarte winnaar van BB te worden.

Xavier speelde een van de meest indrukwekkende games tot nu toe. Hij was veruit de beste concurrent, zijn sociale spel was onberispelijk en hij fungeerde meerdere keren onbaatzuchtig als een pion.

Tijdens de live-finale op woensdag 29 september won Xavier de laatste HOH-competitie en zette Azah uiteindelijk uit het huis en bracht Derek Frazier naar de laatste twee. Frazier won nul wedstrijden en speelde een "floater" -spel waardoor de beslissing vrij gemakkelijk was voor de jury.

“Ik verdien de $ 750k omdat ik het werk heb gedaan”, vertelde Derek aan de jury. “Hoe vaak ik ook viel, ik heb alles gegeven. Ik zette mezelf voor iedereen en maakte mezelf zelfs een pion. Moest ik liegen en manipuleren om hier te komen? Ja, maar ik zorgde ervoor dat ik deze man naast me beschermde en dat deed ik. De belangrijkste factor die je volgens mij moet overwegen, aangezien we de eerste zwarte winnaar van "Big Brother" kronen, is niet alleen wie een geweldig spel heeft gespeeld, maar ook iemand die de dingen niet persoonlijk heeft gemaakt terwijl ze het spel speelden, "zei Xavier.

“Ik heb niet alleen het gevoel dat ik een erg sterk spel heb gespeeld, maar dat ik tijdens het spelen van dit spel nooit iemand op persoonlijk vlak heb gekleineerd. Ik heb gelogen, ik heb bedrogen, ik heb gemanipuleerd, maar dit is "Big Brother".

Door een stemming van 9-0: Xavier heeft Big Brother 23 gewonnen

Welverdiende Xavier!

CBS doet zijn best om de finale voor de West Coast niet te bederven!

De jury bestond uit Britini D'Angelo, Derek Xiao, Sarah Beth Steagall, Claire Rehfuss, Alyssa Lopez, Tiffany Mitchell, Hannah Chaddha, Kyland Young en Azah Awasum.

Host Julie Chen heeft aangekondigd dat Tiffany Mitchell America's Favorite Houseguest heeft gewonnen door runner-up Derek X te verslaan.

Tiffany won de hoofdprijs van $ 50.000, de hoogste prijs ooit. Voor het starten van de iconische Cookout-alliantie en het creëren van het "Masterplan" was die overwinning ook welverdiend.

BB-fans reageren op de finale

Julie Chen knuffelt alle BB-spelers!

Miss Tiffany speelde haar hart uit, dus het is maar goed dat Amerika haar inspanningen heeft erkend.

Fans hebben het gevoel dat anderen die laatste 2 plek verdienden boven Derek F.

Bedankt Cookout bb23.

Aanbevolen: