Hoeveel is het AT&T-meisje waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is het AT&T-meisje waard?
Hoeveel is het AT&T-meisje waard?
Anonim

Milana Vayntrub is een Amerikaanse acteur, komiek, schrijver, regisseur en producent die afkomstig is uit Oezbekistan. De meeste van haar fans kennen haar als Lily Adams in advertenties van AT&T, maar wat ze niet weten, is dat ze enkele van deze commercials regisseerde. Met meer dan 60 acteercredits, waaronder films als 'Life Happens' en 'Ghostbusters' - tv-shows als 'ER', 'Other Space' en 'This Is Us'. Vayntrub schreef ook veel televisie-afleveringen van 'CollegeHumor Originals' en 'Robot Chicken', en de film 'Mother's Little Helpers'.

Milana begon in 2013 op te duiken als woordvoerster van het bedrijf en bleef in die rol tot januari 2016, toen ze naar Griekenland reisde om Syrische vluchtelingen te bezoeken, en mede-oprichter van de socialemediabeweging 'Can't Do Nothing' ' om ze te helpen. Ze ontmoette vluchtelingenfamilies die het land waren ontvlucht om de Syrische burgeroorlog te ontvluchten. De campagne 'Can't Do Nothing' is "ontworpen om gewone mensen te helpen een echt positieve impact te hebben en vluchtelingen wereldwijd te helpen."

Vayntrub kwam later terug naar AT&T in 2020; ze was echter ook begonnen met het regisseren van verschillende advertenties waaraan ze meedeed.

De Amerikaanse actrice Milana Vayntrub is in de Sovjet-Unie geboren

Milana Vayntrub werd geboren op 8 maart 1987 in Tasjkent, Oezbeekse Socialistische Sovjetrepubliek, USSR, dus op het moment van schrijven is ze ongeveer 36 jaar oud. Haar familie emigreerde naar de Verenigde Staten als vluchteling om daar te vluchten voor het opkomende antisemitisme. Ze brachten aanvankelijk een paar maanden door in Wenen en minder dan een jaar in Italië voordat ze als officiële vluchtelingen de VS binnen mochten. Ze vestigden hun wortels in Los Angeles, Californië in augustus 1989 in de omgeving van West Hollywood.

Vayntrub had dit te zeggen over de intocht van het gezin naar de Verenigde Staten: "Mijn moeder werkte in een fabriek die vliegtuigonderdelen maakte en 's nachts medische gebouwen schoonmaakte, terwijl ze een programma afrondde dat door de Joodse Federatie werd aangeboden om een geregistreerde verpleegster in het Cedars-Sinai Hospital. En mijn vader werkte als bezorger van donuts."

Het is niet gemakkelijk om opnieuw te beginnen, en zoals je je kunt voorstellen, had haar familie veel financiële problemen. Milana begon als kind te acteren in tv-commercials en deed Mattel Barbie-commercials op de prille leeftijd van 5. Ze studeerde tijdens haar tweede jaar aan Beverly Hills High School, stopte toen, haalde haar GED en schreef zich in aan de Universiteit van Californië, San Diego, waar ze uiteindelijk een BA in Communicatie behaalde.

Milana Vayntrub begon in 1995 met 'ER'

Milana begon te verschijnen als gast in drie afleveringen van 'ER' in 1995, en het jaar daarop had ze drie afleveringen als Kristen Blake in 'Days of Our Lives'.

Tussen 2001 en 2002 nam ze ook deel aan drie afleveringen van 'Lizzie McGuire', die slechts twee afleveringen werden geannuleerd, en een paar jaar later was ze een gastrol in 'The Division'. Haar eerste film was in de film 'Life Happens' uit 2011 met Rachel Bilson, Kate Bosworth en Krysten Ritter. Milana verscheen vervolgens het jaar daarop in 'The League' en 'Junk', en tussen 2013 en 2016 was ze vooral gefocust op de AT&T-commercials als Lily Adams, die ze uiteindelijk stopte, om er in 2020 weer op terug te komen.

Milana heeft ook een YouTube-kanaal met de naam 'Live Prudent Girls', dat ze samen met Stevie Nelson lanceerde, en werd in 2014 gerangschikt als de93 in de 'NewMediaRockstars' top 100 YouTube-kanalen. Ze nam ook deel aan 15' CollegeHumor Originals' van 2011 tot 2014, en volgde als Tina Shukshin op 'Other Space', in samenwerking met Paul Feig die de show creëerde, en later herenigd met haar toen hij cast voor 'Ghostbusters'.

Vayntrub bleef bezig tussen 2016 en 2017, met in de hoofdrol Sloane Sandburg voor acht afleveringen in 'This Is Us', en was te gast in 'That Moment When', 'Threads', 'All Nighter' en 'The Gekken'. Ze speelde een essentiële rol in de YouTube Premium-serie 'Dallas &Robo' in 2018 en schreef, produceerde en speelde vervolgens mee in de film 'Mother's Little Helpers'.

Met de pandemie in het algemeen, vertraagde de film- en televisiebusiness niet voor Milana in 2020, ze leidde de show 'Making Fun With Akilah And Milana' naast Akilah Hughes, die werd gepromoot op YouTube van Comedy Central kanaal, terwijl ze ook deelnemen aan de korte films 'The Sjabbat Goy' en 'Die Hart'.

Tussen 2018 en 2021 gebruikte ze haar stem voor de animatieserie 'Robot Chicken' en speelde ze in de komische horrorfilm 'Werewolves Within' als Cecily Moore.

Milana Vayntrub's huidige netto waarde wordt geschat op $ 3 miljoen

Gezien haar drukke carrière lijkt het vermogen van Milana te stijgen, momenteel een indrukwekkende $ 3 miljoen waard.

Door rekening te houden met haar werk met AT&T en andere projecten, zal dit aantal de komende jaren alleen maar toenemen.

Aanbevolen: