Wie was Destinee LaShaee? Een terugblik op 'Mijn 600-Lb. De ster van het leven voor haar dood

Inhoudsopgave:

Wie was Destinee LaShaee? Een terugblik op 'Mijn 600-Lb. De ster van het leven voor haar dood
Wie was Destinee LaShaee? Een terugblik op 'Mijn 600-Lb. De ster van het leven voor haar dood
Anonim

Destinee LaShaee werd beroemd toen ze voor het eerst verscheen in de hitshow van TLC, My 600-lb Life. Ze kreeg onmiddellijk de aandacht van fans, die dol waren op de eerlijke, herkenbare ster, en haar ware verlangen om de aanzienlijke gewichtstoename die haar leven had beheerst te overwinnen. Ze vond fans een sympathiek personage dat een betere toekomst verdiende, en het was al snel duidelijk dat ze worstelde met psychische problemen die aandacht nodig hadden.

Tijdens haar reis naar gewichtsverlies was LaShaee zeer actief op sociale media en betrok ze haar fans regelmatig met updates en foto's die haar vooruitgang en haar ultieme pad naar genezing documenteerden. Helaas onthulden media in het hele land op 10 februari 2022 het tragische nieuws van het overlijden van Destinee LaShaee, en fans stroomden naar sociale media om condoleances en steun aan haar familie te sturen.

10 Destinee LaShaee woog 659 pond toen de wereld haar ontmoette op tv

Toen Destinee LaShaee voor het eerst op de show verscheen, waren fans verbluft toen ze de ernst van haar gewichtstoename en de monumentale tol zagen die de extra kilo's van LaShaee's leven hadden geëist. Ze woog 669 pond toen de show begon en was zich terdege bewust van het feit dat haar leven ervan afhing dat dit programma haar een helpende hand bood. Ze werd als volgt geciteerd: Ik moet hulp kunnen krijgen, ik moet dit gewicht kunnen verliezen, of ze gaan me hierna begraven omdat ik niet denk dat ik tot volgend jaar kan leven als dit groot. In dit tempo geef ik mezelf een paar maanden de tijd.”

9 Destinee LaShaee was de eerste transgender in 'My 600-Lb Life'

LaShaee's fans steunden hun hart en bemoedigden Destinee toen ze de eerste transgender-deelnemer werd die ooit in de reality-tv-show verscheen. Ze onthulde haar transgenderstatus tijdens seizoen 7, dat in maart 2019 in de ether kwam. Op dat moment maakten fans kennis met Destinee onder haar geboortenaam, Matthew Ventress.

8 Destinee LaShaee's voedselverslaving

Destinee ontkende haar problemen met eten niet. Ze was openhartig over haar worstelingen en stond open voor alle hulp die haar werd aangeboden. Haar verslaving was ernstig en werd benadrukt in een van de eerste uitspraken die ze in de show deed. “Ik lig hier gewoon de hele dag en wacht op eten. Ik zie niemand van mijn familie en vrienden, tenzij ze me komen opzoeken. Ik heb het gevoel dat ik op dit moment alleen maar probeer te ontsnappen aan mijn depressie en pijn. Eten is het enige waar ik mij toe kan wenden om dat te doen. Ik voel dat het me doodt.'

7 Destinee LaShaee's geestelijke gezondheidsstrijd

LaShaee sprak eerlijk en openhartig over haar geestelijke gezondheidsproblemen en stond open om haar pijn met fans te delen. Ze deelde haar worsteling met depressie op een open manier, zowel in de show als op haar sociale media, waar fans op afstemden voor regelmatige updates. Het was voor velen duidelijk dat haar laatste dagen doorzeefd waren met geestelijke gezondheidsproblemen en dat haar depressie zijn tol had geëist van de jonge ster.

6 Destinee LaShaee's Gastric Sleeve Surgery

Destinee LaShaee moest haar leven onder controle krijgen en het verlies van het overtollige gewicht dat ze had opgedaan was een zware strijd. Ze wendde zich tot maagmanchetchirurgie en zag enkele onmiddellijke resultaten die haar de motivatie gaven om door te gaan met haar reis naar gewichtsverlies. Mede dankzij de operatie, begon ze met een gewicht van 669 pond en was ze in staat om een indrukwekkende 229 pond af te vallen in slechts een jaar.

5 Hoeveel gewicht Destinee LaShaee verloor

Tegen het einde van haar reis had Destinee LaShaee een aantal belangrijke veranderingen in haar leven aangebracht en bleek ze toegewijd te zijn aan haar gewichtsverlies. De kilo's kwamen eraf en uiteindelijk verloor ze meer dan 500 pond. Dit was een enorme prestatie en een enorm succesverhaal voor Destinee, wat de fans bewijst dat alles echt mogelijk is.

4 Destinee LaShaee's motiverende berichten

Destinee LaShaee stond erom bekend motiverende berichten van hoop en geloof te delen op haar sociale-mediakanalen, en al snel werd ze een social-media-beïnvloeder met een enorme aanhang van fans. Ze deelde regelmatig inspirerende berichten online die haar net zo vrolijk leken te maken als die van haar fans. Haar geloof en geloof in een hogere macht waren dominant in deze inspirerende boodschappen.

3 Waarom Destinee LaShaee 'My 600-Lb Life' heeft aangeklaagd

Starring op My 600-Lb Life bleek een monumentale factor te zijn voor de enorme transformatie van Destinee LaShaee. Ze had echter behoorlijk wat problemen met de show en was een van de andere sterren van de show die uiteindelijk het productieteam aanklaagden. Bronnen onthullen dat de producenten werden aangeklaagd wegens "nalatigheid, opzettelijk toebrengen van emotionele nood, fraude en meer". Ze uitte haar grieven naast andere opmerkelijke sterren uit de hitshow, zoals Nicole Lewis, Maja Radanovic, Gina Krasely, Alicia Kirgan en Anna Jeanette Whaley.

2 Destinee LaShaee's familie

Destinee LaShaee kwam uit een liefhebbende familie die haar steunde terwijl ze vocht tegen haar voedselverslaving en haar innerlijke demonen. Ze had hun liefde en steun, evenals hun voortdurende aanmoediging. Het was duidelijk dat haar broer Wayne Compton diepbedroefd was over haar verlies, en hij was degene die het tragische nieuws met fans deelde. Destinee's familie is diepbedroefd door dit verlies en denkt met veel plezier terug aan de goede tijden die ze met Destinee hebben gedeeld en het enorme succes dat ze zag als onderdeel van haar missie om af te vallen.

1 Destinee LaShaee's laatste berichten op sociale media waren cryptisch

Helaas waren de laatste paar berichten die Destinee LaShaee op sociale media deelde bezaaid met cryptische berichten die schijnbaar een afspiegeling waren van haar voortdurende strijd tegen depressie. Ze was in staat om met succes de kilo's kwijt te raken, maar haar geestelijke gezondheidsproblemen bleven hangen, ongeacht haar fysieke succes. "Lieve God, mijn toekomst ligt in jouw handen, en ik vertrouw je", is een post die ze op 9 januari op Instagram deelde, gevolgd door haar laatste officiële post op Instagram, die hartverscheurend luidde: "Gracefully broken."

Aanbevolen: