Mijn 600-lb Life'-fans hebben geen idee hoeveel het leven van Cillas is veranderd

Inhoudsopgave:

Mijn 600-lb Life'-fans hebben geen idee hoeveel het leven van Cillas is veranderd
Mijn 600-lb Life'-fans hebben geen idee hoeveel het leven van Cillas is veranderd
Anonim

Als het onderwerp 'reality'-tv tegenwoordig ter sprake komt, hebben mensen de neiging om eerst en vooral aan bepaalde programma's te denken. Het zijn tenslotte de meest succesvolle 'reality'-shows aller tijden. Er zijn bijvoorbeeld wedstrijdshows zoals Dancing with the Stars of Survivor, datingshows zoals The Bachelor en celebrityshows zoals Keeping Up with the Kardashians.

Naast alle bovengenoemde 'reality'-showgenres, zijn er ook verschillende populaire make-overshows. Ook al zou gemakkelijk kunnen worden beweerd dat het zoveel meer is, My 600-lb Life is misschien wel de meest dramatische en succesvolle "reality" make-overshow. Sommige van My 600-lb Life-sterren verloren tenslotte genoeg gewicht dat het lijkt alsof bijna alles voor hen kan veranderen. Om die reden willen veel fans graag weten wat er met de sterren van My 600-lb Life-sterren is gebeurd sinds ze de show hebben verlaten. Fans van de show zullen bijvoorbeeld zeker gefascineerd zijn als ze ontdekken hoeveel het leven van Cillas Givens is veranderd.

Cillas Givens' reis naar gewichtsverlies begint

Toen fans van My 600-lb Life-fans voor het eerst kennismaakten met Cillas Givens tijdens de zeventiende aflevering van het zevende seizoen van de show, woog hij een levensbedreigende 729 pond. Gelegen in Fairview Oaklahoma, hebben de gewichtsproblemen van Cillas zijn leven duidelijk op veel manieren belemmerd. Met dat in gedachten en het feit dat zo groot zijn een groot effect had op het hart en de gezondheid van Cillas in het algemeen, zouden de meeste mensen hebben aangenomen dat Cillas wilde afvallen om zijn eigen leven te verbeteren. Het bleek echter dat Cillas onthulde dat hij één belangrijke motivatie had om gezond te worden.

Als iemand 729 pond weegt zoals Cillas Givens deed toen hij begon met het filmproces van My 600-lb Life, is het natuurlijk niet mogelijk om op dezelfde manier te socializen als andere mensen. Zoals fans van de show zagen, werd Cillas immers gedwongen een zuurstoftank te gebruiken wanneer hij een lange afstand aflegde, en zelfs toen was hij volledig uitgeput. Ondanks dat had Cillas veel liefde in zijn leven toen hij verloofd was met een vrouw genaamd Jessica en hij had drie stiefkinderen door die relatie.

Terwijl hij het had over zijn verloofde en drie stiefkinderen, maakte Cillas Givens duidelijk dat zijn familie de belangrijkste reden was waarom hij zijn leven wilde veranderen. "Ik ben zeer vastbesloten om mijn familie trots te maken." Op hetzelfde moment dat Cillas zijn verlangen uitlegde om zijn gezin gelukkig te maken, huilde een van zijn stiefkinderen en zei iets heel onthullends. "Mijn vader moet veel afvallen zodat hij met mij kan spelen."

Zoals al lang My 600-lb Life-fans al zullen weten, noemen veel mensen die naar de show gaan hun wens om te veranderen voor hun familie en vrienden. Bovendien willen veel mensen die nooit op tv komen om dezelfde reden ook gezonder worden. Helaas slagen mensen die gemotiveerd zijn om af te vallen in veel gevallen er vaak niet in om dit in het echte leven en op My 600-lb Life te doen. Om die reden was er geen manier om te weten hoe succesvol Cillas uiteindelijk zou zijn in zijn reis naar gewichtsverlies, ondanks zijn zinvolle motivatie.

Cillas Givens' is op meer dan één manier veranderd

Helaas voor de mensen die naar deze populaire show gaan, krijgen My 600-lb Life-sterren naar verluidt niet veel betaald om deel te nemen aan de populaire 'reality'-serie. Aan de andere kant worden ze beloond met de kans om hun leven op een seismisch niveau te veranderen, omdat ze een operatie ondergaan die hen zou moeten helpen meer gewicht te verliezen dan ze ooit alleen zouden kunnen. Helaas slagen sommige My 600-lb Life-sterren er niet in om veel gewicht te verliezen, anderen eindigen met het terugbrengen van de kilo's en een handvol sterren van de show hebben op tragische wijze het leven verloren als gevolg van complicaties. Gelukkig voor Cillas Givens is hij een van de sterren van My 600-lb Life die het meeste uit het proces heeft gehaald.

Hoewel een operatie voor gewichtsverlies levensveranderend kan zijn, begrijpen veel mensen niet dat de patiënt heel hard moet werken om echt effectief te zijn. Een operatie voor gewichtsverlies moet tenslotte worden gevolgd door enorme veranderingen in het dieet en een trainingsregime. Gezien het feit dat Cillas Givens lange tijd niet in staat was om te trainen, is het moeilijk te overschatten hoe moeilijk het bijna zeker voor hem was om een aangepast trainingsregime aan te nemen.

Gelukkig heeft Cillas Givens het werk gedaan na zijn gewichtsverliesoperatie. Als gevolg hiervan is gemeld dat tegen de tijd dat Cillas' seizoen van My 600-lb Life eindigde, hij van 729 pond naar 388 was gegaan. Alsof dat niet verbazingwekkend genoeg was, foto's van Cillas die te vinden zijn op op internet blijkt dat hij sindsdien zoveel meer is afgevallen dat hij moeilijk te herkennen is.

Hoewel het fascinerend is om te zien hoeveel gewicht Cillas Givens is afgevallen, moeten fans van My 600-lb Life weten dat zijn transformatie over veel meer gaat dan alleen cijfers. Immers, ondanks het feit dat er geen aanwijzingen zijn dat Cillas en zijn verloofde Jessica door het gangpad zijn gelopen, betekent dat niet dat hun leven samen statisch is gebleven. In plaats daarvan verhuisden Cillas, Jessica en hun drie kinderen voor hun werk van Oaklahoma naar de kust van North Carolina. Wat nog belangrijker is, is dat Cillas nu in staat is om met zijn stiefkinderen te spelen.

Aanbevolen: