Project Runway Designers die succes vonden na het verliezen van de show

Inhoudsopgave:

Project Runway Designers die succes vonden na het verliezen van de show
Project Runway Designers die succes vonden na het verliezen van de show
Anonim

In 19 seizoenen van de modewedstrijdshow Project Runway hebben we honderden ontwerpers ontmoet. Niet alle modeontwerpers zijn succesvol na de show.

Sommige ontwerpers blijven zelfstandig werken in hun woonplaats, sommigen verhuizen naar New York en maakten het groot. Hier zijn enkele van de deelnemers die, ondanks het feit dat ze de show nooit hebben gewonnen, grote successen hebben geboekt in de branche.

8 Mondo Guerra Van 'Project Runway' Seizoen 8

Fans beschouwen Mondo als een van de beste ontwerpers die zijn seizoen niet heeft gewonnen. Hij werd tweede in het achtste seizoen en de juryleden hielden zoveel van hem dat Heidi Klum een aangepaste versie van een van Guerra's laatste collectiejurken droeg voor de première in Los Angeles van de film Black Swan.

Nu heeft hij een succesvolle carrière in het kleden van drag queens, zijn outfits verschijnen regelmatig op het hoofdpodium van Rupaul's Drag Rac e. Blair St Clair en Jackie Cox zijn slechts twee van de koninginnen die regelmatig zijn creaties dragen.

7 Austin Scarlett uit 'Project Runway' seizoen 1

Austin Scarlett maakte een zeer gedenkwaardige verschijning in het allereerste seizoen van Project Runway, in 2004. Nadat de show was afgelopen, speelde hij in een spin-off samen met zijn mede-deelnemer On the Road met Austin en Santino.

Naast zijn eigen spin-offshow, ging Austin Scarlett verder met het ontwerpen van bruidsjurken bij Vera Wang. Hij is nu een succesvolle ontwerper van trouwjurken en toga's. Zijn kostuums verschijnen vaak in theaters, waaronder Dans van David Parson op PBS en Metropolitan Museum of Art.

6 Nick Verreos Van 'Project Runway' Seizoen 2

Nick is misschien pas vijfde geworden in het 2e seizoen van Project Runway, maar het heeft geen invloed gehad op zijn carrière. Zijn high-end label NIKOLAKI heeft enkele van de mooiste vrouwen ter wereld gekleed, waaronder Heidi Klum, Eva Longoria en Ali Landry. Na te zijn verschenen als deelnemer, verscheen Verreos als auditierechter, gastjurylid en gastcommentator in verschillende seizoenen van Project Runway en zijn verschillende spin-offs. Hij blogt ook over de show voor Bravo.

In augustus 2016 publiceerde Verreos een modetekst met de titel A Passion for Fashion: Achieving Your Fashion Dreams One Thread at a Time. In augustus 2018 werden Nick en partner David Paul benoemd tot co-voorzitters van het FIDM Fashion Design Program.

5 Santino Rice uit seizoen 2 van 'Project Runway'

Santino Rice had misschien wisselend succes als ontwerper in het tweede seizoen van Project Runway, maar fans waren dol op hem. Zijn schurende persoonlijkheid en Tim Gunn-imitatie leidden ertoe dat hij een succesvolle carrière na Project Runway kreeg.

Rice werd geselecteerd als een van de juryleden van de Miss Universe 2006-verkiezing. Hij deed ook gastoptredens in andere realityshows. Hij speelde in de Lifetime-show On the Road met Austin en Santino. Hij is vooral bekend als jurylid bij Rupaul's Drag Race van 2009 tot 2014. Hij veroorzaakte controverse tijdens de COVID-19-pandemie vanwege het verspreiden van verkeerde informatie over vaccins.

4 Chris March van seizoen 4 van 'Project Runway'

Chris March maakte een grote verschijning in het vierde seizoen van Project Runway. Het meer dan levensgrote personage is verschenen in andere realityshows in verschillende afleveringen van The Real Housewives of New York City als een vriend van Sonja Morgan.

Zijn avant-garde modecreaties leidden ertoe dat hij samenwerkte met Madonna, Prince en Lady Gaga Hij maakte ook de kostuums voorBeyonce 's "I Am…Tour." Helaas leed hij in zijn latere jaren aan een slechte gezondheid en stierf in september 2019 aan een hartaanval.

3 Candice Cuoco uit 'Project Runway' seizoen 14

Candice Cuoco werd vierde in het 14e seizoen van de show. Beroemd om haar donkere, leren en gothic-geïnspireerde kleding, heeft ze veel beroemde mensen gekleed, waaronder het maken van outfits voor Lady Gaga's "Stupid Love" muziekvideo. Cuoco verscheen ook op Growing Up Hip Hop, dat volgde op haar samenwerking met Vanessa Simmons.

In september 2017 presenteerde Cuoco haar collectie "Sirens" op NYFW, in samenwerking met Style 360. Ze heeft collecties getoond op New York, Londen en Paris Fashion Week, en haar looks waren te zien in Vogue, Elle en Galore Magazines, evenals in de Los Angeles Time.

2 Malan Breton uit seizoen 3 van 'Project Runway'

De Taiwanese ontwerper is misschien pas 14e geworden in het derde seizoen van Project Runway, maar hij heeft grote successen geboekt in de mode-industrie. Breton was het onderwerp/gastheer/co-producer van The Malan Show op BravoTV.com, die volgde op zijn carrière als onafhankelijk ontwerper. Hij kleedt nu enkele van de beroemdste mensen ter wereld, waaronder Francia Raisa, Lorde en Darren Criss.

Naast het tonen van zijn ontwerpen over de hele wereld, zijn zijn ontwerpen te zien geweest in een reeks televisieshows, waaronder Real Housewives of Beverly Hills, Quantico en Ru Paul's Drag Race. Hij maakte zelfs de trouwjurk van Camille Meyer! Hij heeft gewerkt als modecolumnist voor OK! tijdschrift en als rode loper correspondent.

1 Michael Costello uit 'Project Runway' seizoen 8

Michael Costello was niet geliefd bij zijn deelnemers aan seizoen acht toen hij op Project Runway verscheen. Ze klaagden over zijn gebrek aan naaivaardigheden, wat ironisch is gezien het succes dat hij postseries is geworden. Hij is nu een favoriet op de rode loper van spraakmakende beroemdheden, maar hij is ook in de controverse van beroemdheden terechtgekomen nadat hij werd beschuldigd van racisme.

Hij kreeg nationale aandacht in 2014, toen hij Beyonce kleedde in een prachtige witte kanten jurk tijdens de 56e jaarlijkse Grammy Awards. Hij heeft de superster voortdurend gekleed, inclusief het maken van outfits voor haar "On the Run Tour" en "The Mrs. Carter Show World Tour." Hij kleedde Meghan Trainor ook voor haar Grammy-optreden in 2016, Maren Morris en Alicia Keys.

Aanbevolen: