The Haunting Of Bly Manor': fans verliezen het bij het raden van de titel van aflevering 8

Inhoudsopgave:

The Haunting Of Bly Manor': fans verliezen het bij het raden van de titel van aflevering 8
The Haunting Of Bly Manor': fans verliezen het bij het raden van de titel van aflevering 8
Anonim

De première van The Haunting of Bly Manor is slechts een week verwijderd, maar fans staan te popelen om de mysteries van het tweede hoofdstuk in de horror-anthologiereeks te ontdekken.

Fans hebben aanwijzingen gekregen om de titel van aflevering 8 te raden, waarvan de titelkaart een houten kist afbeeldt met water of andere vloeistoffen die uit de scheuren lekken.

'The Haunting Of Bly Manor'-fans raden de titel van aflevering 8

De titel van aflevering 8 bestaat uit zes woorden en veel gebruikers op Twitter hebben geprobeerd de exacte volgorde te raden, met wisselende resultaten.

De meest populaire optie lijkt 'De romantiek van bepaalde oude kleren' te zijn, zoals velen opmerkten.

In de afbeelding voor de aflevering is er een griezelige weerspiegeling in het water dat uit de kofferbak lekt, waardoor sommige fans dachten dat een personage uit Hill House misschien terug zou komen.

“Het feit dat ze niets hebben onthuld over aflevering 8!! Ik ben klaar om me te verbazen over weer een aflevering met een gebogen nek, een soort van vibe!' Twitter-gebruiker @6drinkamy_ schreef. De fan verwijst naar het personage van de Bent-Neck Lady in het eerste deel in de serie, The Haunting of Hill House.

Dit mysterieuze personage achtervolgde Nell Crane, gespeeld door Netflix psychologische thriller You actrice Victoria Pedretti. De actrice keert terug in een andere rol in The Haunting of Bly Manor, omdat de twee series niet direct met elkaar verbonden zijn.

Victoria Pedretti speelt hoofdrolspeler Dani op Bly Manor

In de nieuwe aflevering speelt Pedretti hoofdrolspeler Dani Clayton, een jonge gouvernante die is ingehuurd om voor twee kinderen te zorgen die bij hun oom in het landhuis wonen. Terwijl ze zich aan haar nieuwe rol aanpast, zal Dani vreemde verschijningen gaan zien waardoor ze haar eigen gezond verstand in twijfel trekt en zich zorgen maakt over het gezin waarvoor ze werkt.

De teaser gaf kijkers een idee van wat ze konden verwachten van de verwachte serie. Pedretti's personage loopt rond op een verlaten, slecht verlichte zolder waar ze een pop op de grond vindt, samen met een zorgvuldig gerangschikte groep speelgoedpoppen tegen een muur. Terwijl ze de zolder verlaat en het licht uitdoet, beweegt een van de poppen zijn hoofd met een sinistere crepitatie.

The Haunting of Bly Manor gaat in première op Netflix op 9 oktober.

Aanbevolen: