Wat vonden Jaden en Willow Smith van de Oscarklap van hun vader?

Inhoudsopgave:

Wat vonden Jaden en Willow Smith van de Oscarklap van hun vader?
Wat vonden Jaden en Willow Smith van de Oscarklap van hun vader?
Anonim

Will Smith werd vorige maand woedend op de Oscars nadat komiek Chris Rock een niet zo aardige grap maakte over de vrouw van de acteur, Jada Pinkett-Smith, die verstrikt raakte in een grap die niet leek te kloppen goed met een van de beroemde paar.

Rock was naar het podium van de Academy Awards gegaan om de prijs voor beste documentaire uit te reiken toen hij een beetje graafde naar Pinkett-Smith door de spot te drijven met haar buzz-cut, een kapsel dat de actrice sinds haar komst heeft gedragen over haar gevecht met alopecia.

Vermoedelijk was Rock niet op de hoogte van de gezondheidstoestand van de moeder van twee, terwijl hij grapte: "Jada, kan niet wachten op GI Jane 2", verwijzend naar de actiefilm uit 1997 met in de hoofdrol Demi Moore, die een soortgelijk kapsel had in de film. En terwijl Smith aanvankelijk lachte om de grap, stapte de Hancock-ster binnen enkele seconden uit zijn stoel, klom op het podium en serveerde Rock met een klap in het gezicht.

Sinds het incident zijn er veel rapporten geweest waarin werd beweerd dat de Academie had overwogen om Smith van zijn beste acteur-gong te ontdoen voor zijn rol als Richard Williams in King Richard in 2021, een film gebaseerd op het leven van tennissupersterren Serena en Venus Williams.

Maar hoe reageerden twee van Smiths kinderen, Jaden en Willow, precies op het beruchte moment op het podium?

Wat gebeurde er na de klap?

Na te zijn geslagen, keerde Smith terug naar zijn stoel en wachtte tot Rock de show voortzette toen de laatste tegen de Hollywood-ster zei: "Oh wauw, Will Smith sloeg me gewoon de keel uit."

Rock was duidelijk geschokt door het incident toen hij zijn woorden probeerde te vatten, maar hij schrok volledig van wat er net eerder was gebeurd.

“Wauw kerel. Het was een grap van GI Jane, "vertelde de Everybody Hates Chris-ster aan Smith, die terugsloeg en schreeuwde: "Houd de naam van mijn vrouw uit je verdomde mond."

Het was op dit moment dat het studiopubliek, dat aanvankelijk aannam dat de klap deel uitmaakte van een geënsceneerde act, zich realiseerde dat Smiths uitbarsting toch geen ingestudeerde stunt was.

“Ik ga, oké… ik ga door? Dat was, eh, de beste avond in de geschiedenis van de televisie, 'voegde Rock eraan toe terwijl hij probeerde zijn kalmte te bewaren voor een verbijsterd publiek. "Dus we zijn hier om een documentaire uit te geven, om een Oscar te geven voor de beste documentaire…"

Hoe reageerden fans op sociale media?

Het is geen geheim dat prijsuitreikingen vaak schandalige momenten als een fysieke aanval opvoeren - zolang beide partijen maar aanwezig zijn, wat zeker niet het geval was bij de Oscars.

De Academy Awards alleen is niet het soort prijsuitreiking die een aanval zou organiseren, dus zodra kijkers thuis beseften wat er net was gebeurd, duurde het niet lang voordat Rock en Smith trending begonnen te worden op sociale media media.

"We keken allemaal gewoon nonchalant naar de Oscars toen Will Smith besloot Chris Rock de nek om te draaien", schreef een persoon op Twitter.

Een ander voegde eraan toe: "Ik had echt 'Will Smith slaat woedend Chris Rock' op mijn Oscars bingokaart en ben nu ongelooflijk rijk."

Een derde persoon uitte hun verwarring en schreef: "Blij te weten dat ik niet de enige ben die verward is over wat er zojuist is gebeurd tussen Chris Rock en Will Smith op de Oscars", antwoordde een volger.

“Wat was dat in hemelsnaam dat Will Smith vs Chris Rock moment?! Oscars, vroeg een andere Twitter-gebruiker.

Hoe reageerden Jaden en Willow?

Na het incident was Willow naar haar Instagram-verhaal gegaan om een citaat te plaatsen, dat verband leek te houden met het onverwachte virale moment bij de Oscars waarbij haar vader betrokken was.

“Weet je wie er nu veel doormaakt? Letterlijk iedereen. Wees gewoon aardig', las het geciteerde bericht.

Ondertussen had haar broer, Jaden, een eigen bericht, dat hij op Twitter deelde binnen enkele minuten nadat Smith Rock was gepasseerd met een ongevraagde klap.

"En zo doen we het", schreef de oprichter van Just Water in zijn tweet, die sindsdien meer dan 1,1 miljoen likes heeft verzameld op het sociale-mediaplatform.

In de nasleep van Smiths schandalige avond bij de Oscars, zijn zijn aankomende projecten met Netflix, zoals zijn thrillerfilm Fast and Loose, tot nader order stopgezet.

Smith zal naar verwachting de hoofdrol spelen in de thriller, maar het streamingplatform zou "op zijn hoede" zijn geworden zo snel na wat er met de vader van drie was gebeurd bij de Academy Awards.

Aanbevolen: