Project Runway': Bones Jones confronteert Brandon Maxwell tijdens Runway Challenge

Inhoudsopgave:

Project Runway': Bones Jones confronteert Brandon Maxwell tijdens Runway Challenge
Project Runway': Bones Jones confronteert Brandon Maxwell tijdens Runway Challenge
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Project Runway' van 18 november 2021 worden hieronder besproken! Project Runway brengt high fashion terug met een behoorlijke uitdaging tijdens de aflevering van vanavond! De ontwerpers werden gekoppeld aan andere eigenaren van kleine bedrijven in New York City om een high fashion look te creëren met zowel een accessoire van de ondernemers als een bijpassende look van de deelnemers.

Hoewel de concurrentie er niet makkelijker op wordt, lijkt het alsof de ontwerpers eindelijk door gaan. Fans waren het er niet alleen over eens dat de looks van de catwalk tot de beste van het seizoen behoorden, maar het begint moeilijk te worden om een winnaar te bepalen, en nou ja… een verliezer!

Hoewel Katie Kortman naar huis werd gestuurd na haar vijfde keer onderaan, kreeg ze verrassend genoeg gezelschap van Bones Jones, die zich nu voor de tweede keer op een vergelijkbare plek bevindt. Tijdens de kritieken van Bones had collega-jurylid en modeontwerper Brandon Maxwell een paar woorden voor Jones, die niet zo goed bij de Virginia-inwoner pasten. Uh-oh!

Brandon Maxwell wil dat Bones Jones "zichzelf vindt"

Tijdens de aflevering van vanavond kregen de overgebleven ontwerpers de opdracht voor een gloednieuwe uitdaging, maar deze keer deden ze het niet alleen! Nadat ze waren verrast met een accessoire, of het nu schoenen, handtassen of hoeden waren, gemaakt door lokale eigenaren en ontwerpers van kleine bedrijven in New York City, moesten de deelnemers aan Project Runway een gezamenlijke look creëren.

Bones Jones werkte samen met een buitengewone hoedenontwerper, wat hem inspireerde om een etherische out of water-look te creëren met een scala aan stoffen, kleuren en texturen. Tot Bones' ontsteltenis viel de blik in de ogen van de rechter niet op, vooral bij collega-modeontwerper Brandon Maxwell.

Zowel Elaine Welteroth als Nina Garcia uitten hun minachting voor de look en beweerden dat er een "loskoppeling" was in de stijl, terwijl Elaine zei dat het model praktisch in de stof "zwemde", en dat ze niet verkeerd waren ! Ze waren niet alleen perfect, maar Nina en Elaine waren niet de enige twee juryleden die niet weg waren van de look!

Bones confronteert Brandon Maxell op de startbaan

Brandon Maxwell was eerlijk over zijn mening over het ontwerp en beweerde dat Bones deze wedstrijd heeft gebruikt om "jezelf uit te dagen om jezelf te vinden", wat Bones niet leuk vond!

"Ik wil dit niet zeggen, maar ik heb deze verklaring nu twee keer van je gekregen," zei Bones tegen Maxwell. "Ik heb zoiets van, ik weet wie ik ben, ik weet voor wie ik deze jurk wil aantrekken, dus als ik deze uitspraak hoor van "vind jezelf" verwart het me omdat ik zeker ben van wie ik ben en wat ik ben. willen maken,’ ging Bones verder.

Hoewel hij zei dat hij de feedback 'waardeerde', lijkt het alsof Bones het beu wordt dat de juryleden hem vertellen dat hij zijn stem moet vinden als het gaat om zijn ontwerpen.

Bones kwam ook voor Christian Siriano

Dit was niet de enige keer dat Bones Jones kwam voor een van de Project Runway-experts! Hoewel het zijn eerste keer was dat hij de kritiek van Brandon Maxwell uitdaagde, had Bones tijdens de allereerste aflevering ook een aantal keuzewoorden om tegen Christian Siriano te zeggen. Tijdens de allereerste groepsuitdaging zei Bones tegen zijn teamgenoten dat ze het "buiten"-geluid moesten overstemmen, wijzend op de feedback van Christian Siriano.

Niet alleen waren fans verrast door zijn opmerkingen en beweerden dat hij onbeleefd was, maar de andere deelnemers waren ook boos op Bones omdat hij voor Christian kwam. Aangezien Siriano weet waar hij het over heeft, nadat hij de competitie in seizoen 4 en zo had gewonnen, hebben de opmerkingen van Bones zeker iedereen de verkeerde kant op geholpen!

Zal het ego van Bones Jones hem geëlimineerd krijgen?

Nu lijkt het alsof de ontwerper zichzelf geen recht doet door voor de rechters te komen. Hoewel hij dit seizoen opv alt als een van de beste, is het veilig om te zeggen dat twee keer vallen in de onderste twee geen geweldige look is, en we hebben het niet alleen over zijn minder dan geweldige ontwerp van gisteravond.

Kijkers vragen zich nu af of het ego van Bones het beste van hem zal krijgen, want zoals Brandon zei, zou hij de concurrentie misschien een beetje te veel gebruiken om zichzelf uit te dagen; uiteindelijk afdwalen van zijn ware talent. Zou het einde nabij kunnen zijn voor Bones' tijd op Project Runway? Alleen de tijd zal het leren!

Aanbevolen: