Khloé Kardashian 'Vind ik leuk' oude trouwfoto met Lamar Odom

Inhoudsopgave:

Khloé Kardashian 'Vind ik leuk' oude trouwfoto met Lamar Odom
Khloé Kardashian 'Vind ik leuk' oude trouwfoto met Lamar Odom
Anonim

Wilt Khloé Kardashian dat oude ding terug?

De realityster werd betrapt op het 'liken' van een oude trouwfoto op Instagram. Op de foto poseerde ze met haar toen zwangere zus Kourtney Kardashian, Kim Kardashian en haar stralende bruidegom Lamar Odom.

Lamar Odom heeft zijn liefde voor Khloé Kardashian verklaard

Ondertussen heeft Lamar er geen geheim van gemaakt dat hij Khloé terug wil. De voormalig NBA-speler is momenteel huisgenoot in de nieuwste serie Celebrity Big Brother. In een aflevering die op 3 februari werd uitgezonden, vertelde de ster van Khloé & Lamar aan mede-deelnemer Todrick Hall dat hij "hoopte dat [zijn] ex-vrouw hier was." Hij voegde eraan toe: "Ik wilde haar zo graag zien, bro."

Odom, die zei dat hij niet tevreden zou zijn als hij niet nog een kans zou krijgen met de Good American CEO, ging verder met het aankaarten van bedrog in hun huwelijk. "[Als je] een gelofte aflegt onder het oog van de Heer, verwacht je die gelofte na te komen, wat ik niet heb gedaan", zei hij. Hij vervolgde: "Het achtervolgt me nu dat ik dat niet deed. Soms, als ik de kans krijg om erover te praten, is het een beetje therapeutisch en ik mis haar en haar familie heel erg."

Khloé Kardashian en Lamar Odom hebben hun scheiding in 2016 afgerond. Het kwam drie jaar nadat de realityster oorspronkelijk had ingediend om hun huwelijk te beëindigen. De nu moeder-van-één stelde de scheiding uit nadat Odom in levensonderhoud was gebracht na een bijna fatale overdosis drugs.

Odom opende zich over zijn vroegere drugsverslaving en huwelijk met Khloé Kardashian, en zei dat hij er spijt van had ooit zijn ex-vrouw te hebben bedrogen. "Dat achtervolgt me elke dag", zei Odom tijdens een interview op de Facebook Watch-show Profile van BuzzFeed News."Je trouwt met iemand na 30 dagen, ze verlaten je hart nooit."

Khloe Kardashian en Lamar Odom
Khloe Kardashian en Lamar Odom

In zijn boek, Darkness to Light, schreef Odom dat een van de meest 'betreurenswaardige' momenten van zijn leven was toen hij dreigde Kardashian te vermoorden toen hij high was van cocaïne en extase met zijn vrienden.

“Khloé kwam naar beneden en klopte op de deur. Ik opende het plotseling en greep haar krachtig bij de schouders, wat haar bang maakte. ‘Wat de f ben je aan het doen?’ Ik schreeuwde, gek, ‘schreef hij in het boek.

Ik zei: 'Probeer je me in verlegenheid te brengen in het bijzijn van mijn vrienden? Ik zal je verdomme vermoorden! Je weet niet waartoe ik in staat ben.'”

Lamar Odom Khloe Kardashian Trouwkus
Lamar Odom Khloe Kardashian Trouwkus

In 2015 gaf Khloé ook toe Odom te hebben gemist. De voormalige Keeping Up With The Kardashians-ster vertelde Complex magazine: "Ik mis hem elke dag. Ik mis wat we hadden - dingen die we samen moesten doen zijn slechts herinneringen. Ik hou ervan om terug te kijken en vast te houden aan dat spul."

Aanbevolen: