Lamar Odom keek er echt naar uit om kinderen te krijgen met Khloe Kardashian

Inhoudsopgave:

Lamar Odom keek er echt naar uit om kinderen te krijgen met Khloe Kardashian
Lamar Odom keek er echt naar uit om kinderen te krijgen met Khloe Kardashian
Anonim

Lamar Odom had veel te zeggen in de aflevering van Big Brother: Celebrity Edition van donderdag, en hij klinkt zeker niet alsof hij over zijn ex-vrouw is, Khloe Kardashian De voormalig Mavericks-speler klonk spijtig toen hij toegaf dat hij "nog een kans wilde hebben" met haar, en dat hij "er erg naar uitkeek om kinderen te krijgen" met de realityster.

Lamar Odom deed open over zijn mislukkingen tijdens zijn huwelijk met Khloe Kardashian, en hoe zijn gedrag hem nog steeds achtervolgt

De ex-atleet vertelde over zijn mislukte huwelijk met de Keeping Up With The Kardashians-ster in de CBS-realityshow, en het klinkt alsof Lamar veel schuldgevoelens heeft over hoe hij handelde tijdens hun tijd samen.

"Ik heb een gelofte afgelegd onder het oog van de Heer. Weet je, je verwacht die gelofte na te komen, wat ik niet heb gedaan. En het achtervolgt me een beetje nu ik dat niet heb gedaan. Soms als ik de kans krijg om erover te praten, het is een beetje therapeutisch", zei Lamar in de dagboekkamer. "En ik mis haar en haar familie heel erg. Zelfs alleen haar familie, het spijt me dat ik ze teleurstelde. Ze hadden zoveel vertrouwen in mij gaven ze me mijn eigen bijnaam, Lamy. Ik zou er alles aan doen om het goed te maken."

Lamar trouwde in september 2009 met Khloe, na slechts een maand daten. Lamar werd een vaste waarde in de show, waardoor hij een begrip werd voor de miljoenen mensen die nog niet bekend waren met zijn basketbalcarrière.

Lamar wilde dat zijn ex-vrouw in de show zou zijn omdat hij haar "zo erg" mist en zegt dat hij zich niet compleet zal voelen tenzij hij nog een kans krijgt

Hun huwelijk liep uiteindelijk stuk toen Lamar naar verluidt Khloe bedroog en worstelde met verslaving. in december 2013 vroeg Khloe na vier jaar huwelijk de echtscheiding aan. Lamar zou later naar Khloe's verdediging komen nadat Tristan Thompson haar had bedrogen.

Lamar klonk alsof hij nog steeds een speciaal plekje in zijn hart had voor Khloe, ondanks het overlijden van bijna een decennium sinds hun scheiding. De ex-NBA-superster onthulde aan zijn medegasten Shanna Moakler en Todrick Hall dat hij "er erg naar uitkeek om kinderen met haar te krijgen."

"Ik hoopte dat mijn ex-vrouw hier was. Ik wil haar zo graag zien, maat," zei Lamar, in de hoop dat Khloe op de een of andere manier in de show zou verschijnen. "Iets zal niet compleet aanvoelen als ik niet nog een kans krijg."

Terwijl Lamar zijn spijt betuigde, bood Shanna hem enkele bemoedigende woorden aan en zei: "Je weet nooit wat er kan gebeuren, weet je? Het leven is grappig."

Aanbevolen: