Lamar Odom-fans zeggen dat het 'verdrietig' is dat hij niet langer met ex Khloé Kardashian spreekt

Lamar Odom-fans zeggen dat het 'verdrietig' is dat hij niet langer met ex Khloé Kardashian spreekt
Lamar Odom-fans zeggen dat het 'verdrietig' is dat hij niet langer met ex Khloé Kardashian spreekt
Anonim

Lamar Odom-fans hebben met droefheid gereageerd nadat voormalig NBA-speler toegaf dat hij niet langer met ex-vrouw praat Khloe Kardashian.

De 41-jarige had ook een hechte relatie met de rest van de Kardashian-Jenner-familie, die hem allemaal afsneed nadat hij van Khloè scheidde.

Odom gaf toe dat hij ze allemaal "enorm" miste.

De voormalige Los Angeles Lakers-ster opende maandag voor Andy Cohen, toen hij uitlegde waar hij staat met de beroemde familie - acht jaar nadat hij en Khloé, 36, ermee ophielden.

khloe kardashian en lamar odom
khloe kardashian en lamar odom

In een openhartig interview op SiriusXM's Radio, vroeg de Bravo-presentator Lamar waar hij en zijn ex-vrouw - met wie hij in 2009 trouwde - nu staan, zeggende: "Ze was daar zo aanwezig tijdens sommige van je moeilijkste tijden."

Lamar reageerde: "Helaas, weet je, vanwege mijn gedrag en een aantal slechte beslissingen, praten we niet echt meer met elkaar."

Hij vervolgde: "Ik mis hun familie enorm. We moeten leven met de beslissingen die we nemen en hopelijk zullen mensen na verloop van tijd genezen en [zullen] ze me kunnen vergeven."

Khloe en Lamar
Khloe en Lamar

Khloe en Lamar trouwden in september 2009 na een maand daten. Hun huwelijksceremonie werd uitgezonden op hun E! titelloze spin-off serie.

Maar in de tweede helft van 2013 ging het al snel slechter toen bleek dat Lamar zijn echtgenote bedroog. Hij werd later gearresteerd voor rijden onder invloed voordat hij naar de afkickkliniek ging, waarbij Khloé in december van dat jaar de scheiding aanvroeg.

Terwijl ze wettelijk gescheiden waren, werd Lamar met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij bewusteloos werd gevonden in een bordeel in Nevada na een bijna fatale overdosis.

lamar en khloe en rob
lamar en khloe en rob

Khloé vloog naar hem toe en bleef daar de komende maanden, zelfs hun echtscheidingsprocedure afblazen. Lamar werd gedwongen alles opnieuw te leren, inclusief lopen.

Maar naar verluidt viel hij begin 2016 terug in zijn gevaarlijke gewoonten, waardoor Khloé opnieuw een echtscheiding moest aanvragen.

Fans waren er snel bij om hun teleurstelling te uiten over de huidige relatie van Khloé en Lamar.

"Ik vind het echt jammer dat het niet gelukt is met hem en Khloe. Hij leek echt van haar te houden, maar zijn problemen namen het over. Ik begrijp waarom ze niet met hem wilden praten nadat ze het zo vaak hadden verprutst, maar ze werden duidelijk als familie voor hem", schreef een fan online.

"Hij moet iets heel ergs hebben gedaan, want ze praten nog steeds met Scott", luidde een duistere opmerking.

"Het is echt jammer, want ondanks wat je van hen denkt, zorgden ze voor een uitgebreide familie voor Lamar. Hij wilde echter niet genoeg met Khloe getrouwd zijn om haar niet vanaf dag 1 te bedriegen, " een derde stemde in.

Khloé heeft nu een relatie met Boston Celtic-aanvaller, Tristan Thompson. Ze delen dochter True, 3. Lamar is naar verluidt aan het daten met Love & Hip Hop-ster Karlie Redd.

Aanbevolen: