The Real Dirty Dancing Competition': dit zijn de beroemdheden in de nieuwe competitieshow van Fox

Inhoudsopgave:

The Real Dirty Dancing Competition': dit zijn de beroemdheden in de nieuwe competitieshow van Fox
The Real Dirty Dancing Competition': dit zijn de beroemdheden in de nieuwe competitieshow van Fox
Anonim

De klassieke Dirty Dancing-film die de jaren '80 stormenderhand veroverde, is de inspiratie achter de nieuwe reality-tv-competitieserie, The Real Dirty Dancing Competition, en fans zullen dit niet willen missen! Fans van de iconische film zullen Jennifer Gray en Patrick Swayze voor altijd verafgoden en bewonderen, en de film blijft een popcultuurreferentie voor fans van verschillende leeftijden, over de hele wereld.

De impact van de originele film is onmiskenbaar, en nu hoopt Fox al deze nostalgie aan te boren door een identiek thema, echte danswedstrijdshow voor beroemdheden aan hun publiek te brengen. Ze pakken de show vol met sterren met verschillende vaardigheden en achtergronden, die allemaal gefixeerd zijn op het spijkeren van de dansbewegingen, de lift en de elektrische energie die nodig is om de competitie te winnen en gekroond te worden als de moderne "Baby" en "Johnny."

10 Stephen 'tWitch' Boss host

Elke realityshow heeft een vermakelijke presentator nodig, en Stephen 'tWitch' Boss brengt zijn ervaring naar de tafel en neemt het voortouw. tWitch is vooral bekend als de DJ van The Ellen DeGeneres Show en is een danser in hart en nieren. Hij heeft ervaring met zowel de beats als de moves. Hij was de co-uitvoerend producent van de show van Ellen, heeft eerder andere shows gehost en weet het een en ander over hoe de dingen achter de camera werken, waardoor hij de ultieme voorsprong heeft als gastheer van de voorstelling. Hij brengt een enorme aanhang van fans en onmiddellijke herkenning van beroemdheden met zich mee waar kijkers zich zeker onmiddellijk mee zullen identificeren.

9 Acht beroemdheden nemen de hotspot in 'The Real Dirty Dancing Competition'

Er zullen 8 beroemdheden deelnemen aan deze epische wedstrijd, en ze brengen elk hun eigen unieke passie en vaardigheden mee naar de show. Ze hebben verschillende achtergronden en sommige deelnemers hebben meer ervaring en meer concurrentievoordeel dan anderen, maar één ding blijft voor hen allemaal hetzelfde: ze willen allemaal winnen. Met hun ogen gericht op de prijs en de ultieme titels van "Baby" en "Johnny" op het spel, zullen deze sterren voor niets stoppen om te winnen.

8 'The Real Dirty Dancing Competition' gebruikt dezelfde historische set als de film

Misschien is een van de meest aantrekkelijke elementen van deze hete, nieuwe reality-tv-competitie het feit dat de originele film bij elke beurt nauwkeurig wordt afgebeeld en weergegeven. In feite is de setting van de show een knipoog naar het origineel.

The Real Dirty Dancing Competition wordt ter plaatse gefilmd in Virginia's Mountain Lake Lodge. Dit is de exacte historische, serene setting die in de film werd gebruikt als de fictieve Kellerman's Lodge. De iconische dansscènes zijn gemakkelijk opnieuw te creëren in de ruimte die ooit werd gebruikt als de set van de film.

7 'The Real Dirty Dancing Competition' Speciale gastjuryleden

Naast de zeer beroemde presentator en de grote namen die deelnemen aan de eigenlijke wedstrijd zelf, zal de show ook boordevol opwindende optredens van beroemdheden zijn. Een selectie van beroemde gezichten zal het podium sieren als gastjuryleden van de show, en elk van deze uiterst geheime juryleden zal een element van verrassing en pure opwinding op de set brengen. Fans zijn enthousiast om af te stemmen om te zien welke beroemdheden zullen worden gepresenteerd en zijn benieuwd of een van hen dans- en performance-ervaring heeft.

6 Brie Bella en Antonio Gates zijn fysiek fit en klaar om te dansen

Elk van de acht beroemdheden brengt hun eigen, unieke vaardigheden naar de show, en onder hen zijn Brie Bella en Antonio Gates. Brie Bella is een WWE Hall of Fame Inductee en heeft gedomineerd in de ring als een enorme kanshebber in de WWE-franchise. Antonio Gates heeft een lange NFL-carrière en heeft veel succes geboekt met de San Diego Chargers. Zowel Bella als Gates zijn gewend aan de zware fysieke eisen van hun werk en zijn klaar om deze danswedstrijd aan te gaan.

5 Corbin Bleu en Howie Dorough zijn klaar voor prestaties

Corbin Bleu is vooral bekend door het spelen van de rol van Chad Danforth in High School Musical en speelde in een aantal televisiefilms. Bleu is geen onbekende in optreden voor publiek. Howie Dorough komt uit de wereldberoemde Backstreet Boys en maakte deel uit van een van de meest invloedrijke boybands uit de geschiedenis. Dorough heeft op podia over de hele wereld opgetreden. Deze twee deelnemers zijn klaar om het Dirty Dancing-podium op grote schaal te betreden en brengen veel vertrouwen en ervaring met zich mee.

4 Tyler Cameron is een reality-tv-veteraan

Tyler Cameron's ervaring is niet gebaseerd op dans of prestaties, maar deze tv-persoonlijkheid en acteur voelt zich erg op zijn gemak voor de camera's en heeft in het recente verleden zelfs een hostrol op zich genomen. Hij heeft deelgenomen aan seizoen 15 van The Bachelorette, wat hem veel waardevolle reality-tv-ervaring opleverde. Hij is zelfverzekerd en klaar om de concurrentie aan te gaan.

3 Cat Cora krijgt een nieuwe rol

Cat Cora gedijt als een wereldberoemde chef-kok en restaurateur die toevallig ook enige ervaring heeft met het hosten van televisie. Ze is een trotse moeder van zes kinderen die haar succes in de show steunen, en ze zal ze niet teleurstellen. Ze werd ooit gekroond als de eerste vrouwelijke Iron Chef, en ze neemt nog een duik in de reality-tv-wateren terwijl ze probeert haar plaats te veroveren op The Real Dirty Dancing Competition.

2 Anjelah Johnson-Reyes en Loni Love zijn ondergedompeld in entertainment

Anjelah Johnson-Reyes is een sociale media-sensatie met een enorme aanhang. Nadat haar "Nail Salon"-video viraal ging op YouTube en meer dan 100 miljoen views trok, werd ze gecast op MADtv en bleef haar komische carrière vanaf daar groeien. Loni Love is ook een komiek die op grote schaal succes heeft gezien en zelfs correspondent is geweest voor Entertainment Tonight. Love heeft ook filmervaring en speelde naast Kevin Hart en Danny Glover.

1 Er zullen in totaal vier niet-gescripte afleveringen worden gepresenteerd

Opgewonden fans krijgen de kans om vier afleveringen van deze energieke reality-tv-show te bekijken. Fox zal deze competitieve serie uitzenden op 1, 8, 15 februari en de finale op 22 februari, die allemaal om 21.00 uur op Fox worden uitgezonden. De show is vooral interessant gezien het feit dat fans afstemmen om te zien hoe dingen zich organisch ontvouwen. De show is grotendeels zonder script en ontworpen om de ware beproevingen en beproevingen van de acht deelnemers naar voren te brengen terwijl ze door de competitie vorderen.

Aanbevolen: