Nieuwe 'Riverdale' cryptische teaser zou kunnen suggereren dat het nieuwe seizoen donkerder zal zijn dan de rest

Inhoudsopgave:

Nieuwe 'Riverdale' cryptische teaser zou kunnen suggereren dat het nieuwe seizoen donkerder zal zijn dan de rest
Nieuwe 'Riverdale' cryptische teaser zou kunnen suggereren dat het nieuwe seizoen donkerder zal zijn dan de rest
Anonim

De cast van Riverdale keert terug voor seizoen 5, dat naar verwachting spannender zal zijn dan de voorgaande!

Als je één ding leert tijdens vier seizoenen van Riverdale, is het het feit dat er van alles kan gebeuren. De Gargoyle King zal blijven verschijnen en het verbindt het verhaal op de een of andere manier met elkaar, terwijl de rest van de bende hun tijd overal doorbrengt, behalve op de middelbare school.

Archie Andrews (KJ Apa) en de bende bevinden zich in boksringen, arresteren drugsbaronnen en hun bedrijven, en natuurlijk spelen ze detective en sporen ze aanwijzingen op om een sekte neer te halen die vermomd is als een veilige haven, en meer. De afgelopen vier seizoenen waren een wilde rit, en de vijfde lijkt net zo veelbelovend… maar het wordt anders.

De teaser suggereert dat er een verdraaid, donkerder hoofdstuk op ons wacht

Het nieuwe seizoen gaat in première op 20 januari, en hoewel er nog geen trailer is om fans een kijkje te geven in de griezelige stad en zijn dappere inwoners, heeft het officiële Instagram-account van de show een korte teaser uitgebracht, die erop zou kunnen wijzen dat seizoen 5 heeft de potentie om de meest gestoorde ooit te worden.

Hoewel sommige fans een Riverdale-crossover met Chilling Adventures Of Sabrina verwachten, is er geen bevestiging van maker Roberto Aguirre Sacasa. In plaats daarvan is er een cryptische teaser die de trailer aankondigt, met huiveringwekkende, spannende muziek, terwijl de stad Riverdale vreemder aanvoelt dan normaal.

"Niemand verlaat ooit echt Riverdale. De trailer van seizoen 5 komt morgen uit!" ze ondertitelden de teaser. We wachten op meer informatie over het seizoen wanneer de trailer arriveert, maar we hebben in ieder geval een kijkje in de verwachte prom-aflevering!

De Prom-aflevering staat voor de deur

Er staan spannende dingen te gebeuren voor fans van Riverdale! De verwachte prom-aflevering van de show was oorspronkelijk geschreven als een van de laatste afleveringen van seizoen 4. Helaas legde de pandemie filmbeperkingen op waardoor het team niet kon doorgaan met filmen, waardoor de productie abrupt werd stopgezet.

Het seizoen eindigde drie afleveringen eerder dan gepland, waardoor het mysterie van de moordenaar van de videoband onopgelost bleef en de afleveringen van het bal en het afstuderen voor onbepaalde tijd werden uitgesteld.

TV Line deelde een exclusieve blik op de prom-aflevering, waarin de cast bij elkaar zit en een toast uitbrengt. Veronica Lodge (Camila Mendes) en Archie Andrews zien we langzaam dansen, terwijl Toni Topaz (Vanessa Morgan) en Cheryl Blosson (Madelaine Petsch) lachend worden gezien en arm in arm samen staan.

Fans hebben zich afgevraagd welk koppel zal worden gekroond tot Prom King en Queen, en ze hopen dat het ieders favoriete paar Bughead is, ook bekend als Jughead Jones (Cole Sprouse) en Betty Cooper (Lili Reinhart)!

Aanbevolen: