De echte reden waarom Farrah Abraham uit Harvard werd geschopt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Farrah Abraham uit Harvard werd geschopt
De echte reden waarom Farrah Abraham uit Harvard werd geschopt
Anonim

In deze tijd wordt algemeen aangenomen dat het bijna onmogelijk is om veel succes in het leven te vinden zonder een hbo- of universitaire opleiding te volgen. Hoewel sommige sterren succes hebben gevonden nadat ze de middelbare school hebben verlaten, zijn ze zeker de uitzondering op de regel, aangezien de meeste mensen die een hogere opleiding volgen, verder komen in het leven.

Gezien hoe belangrijk het krijgen van een opleiding doorgaans is, is het meestal een goede zaak als een voormalige ster besluit om van zijn opleiding een prioriteit te maken. De waarheid is echter dat sommige mensen met de beste bedoelingen een opleiding proberen te volgen, alleen om dingen niet te laten lukken. Helaas voor Farrah Abraham is ze een voorbeeld van iemand die worstelde toen ze hoger onderwijs zochten toen ze uit Harvard werd gezet.

Heeft Farrah Abraham een hbo-opleiding?

Sinds Farrah Abraham beroemd is sinds haar tienerjaren, hebben miljoenen mensen veel van de belangrijkste momenten in haar leven van een afstand gadegeslagen. Toen Abraham bijvoorbeeld in 2020 afstudeerde aan de universiteit, plaatste ze over die gebeurtenis in haar leven op Instagram en haar volgers lazen er alles over.

Toen werd aangekondigd dat Megan Thee Stallion afstudeerde aan de Texas Southern University, vierden haar miljoenen fans met haar feest. Toen Farrah Abraham aankondigde dat ze een bachelordiploma in zakelijk entertainment had behaald aan de Los Angeles Film School, feliciteerden enkele van haar volgers. Aan de andere kant vroegen sommige volgelingen van Abraham zich af hoe ze van de school was afgestudeerd, omdat ze vond dat haar schrijfvaardigheid onvoldoende was en dat bleek een voorbode te zijn van wat komen ging.

Waarom Farrah Abraham gek is op Harvard

Als de meeste mensen denken aan een opleiding aan Harvard, denken ze aan de veelgeprezen universiteit van Boston. Een extreem moeilijke school om binnen te komen, slechts een handvol beroemdheden die aan de Harvard University in Boston hebben gestudeerd. Voor studenten die willen opscheppen dat ze naar Harvard zijn gegaan zonder een plaats aan de Boston University te hoeven verdienen, is er altijd de online school die bekend staat als Harvard Extension School.

Na haar afstuderen aan de filmschool, ging Farrah Abraham naar de Harvard Extension School, waar ze creatief schrijven en literatuur volgde. Helaas blijkt echter dat Abrahams tijd op Harvard niet lang zou duren en het lijkt erop dat haar ambtstermijn tot een bitter einde kwam.

Op 22 augustus 2021 plaatste iemand een Yelp-recensie van Harvard onder de naam Farrah A. waarin ze zichzelf identificeerden als een inwoner van Beverly Hills. Om voor de hand liggende redenen en omdat het bij haar schrijfstijl past, ging iedereen ervan uit dat Farrah Abraham de recensie schreef. Tijdens Abrahams explosieve Harvard-recensie uitte ze enkele opmerkelijke beschuldigingen.

“Dit is een Ivy League-rechtszaak, oplichterij, fraude. Ik moest mijn collegegeld betwisten nadat de leraar beweerde dat ik een neurologisch probleem had, maar voor mijn andere cursus werd ik gevraagd om een gast te spreken met moeiteloze A. Ik zou aanraden dat Harvard geen veilige of geloofwaardige school is om naar toe te gaan. Onderwijsmisbruik, onderwijs weigeren, onveilig, discrimineren, laster en slechte geestelijke gezondheid en schrijf- en centrumhulp. Hun eigen leraren weten niet hoe ze online les moeten geven! Hypocriet, oplichterij, illegale Ivy League-grap. Harvard kan hun logo verkopen, maar niet hun opleiding, omdat ze in de echte wereld niets te bieden hebben om echt te produceren.”

Uiteindelijk zou Farrah Abraham bevestigen dat haar ambtstermijn op Harvard Extension School voorbij was nadat ze was uitgesloten van online zoomoproeplessen, wat betekende dat ze effectief van de school werd gegooid. In feite kondigde Abraham zelfs haar voornemen aan om de school aan te klagen. In een poging om uit te leggen waarom ze van plan was om Harvard voor de rechter te slepen, heeft Abraham een screenshot vrijgegeven van een e-mail die ze beweerde te hebben ontvangen van haar leraar, volgens Page Six.

“Ik dring er bij je op aan om deze cursus nu te laten vallen, terwijl het nog steeds gemakkelijk is om je schema te wijzigen, en in plaats daarvan je in te schrijven voor Expo S-15 (wat je extra oefening zou geven met lezen en schrijven op universitair niveau), of in Expo S-5 (die u zou helpen uw schrijfvaardigheid op zinsniveau te ontwikkelen.) U kunt ervoor kiezen om in deze cursus te blijven, en ik zal mijn best doen om u te ondersteunen als u dat doet, maar het is belangrijk voor u te weten dat als duidelijk wordt dat een gebrek aan voorbereiding van een student de voortgang van de cursus belemmert, die student kan worden uitgesloten. Op dat moment is een cursuswijziging of restitutie van collegegeld niet mogelijk. Nogmaals, mijn sterke advies is dat je deze cursus nu laat vallen en in plaats daarvan een schrijfcursus op een lager niveau volgt; hierdoor bent u in een betere positie om op een later tijdstip succesvol te zijn in Expo E/S-42a.”

Hoewel Farrah Abraham duidelijk verontwaardigd was over die e-mail, kozen veel waarnemers de kant van haar leraar en noemden de grammatica- en spelfouten die de Harvard Yelp-recensie van de 'realiteit'-ster doorzeefden.

Aanbevolen: