Tom Holland werd uit een bar geschopt tijdens 'Uncharted' Prep

Inhoudsopgave:

Tom Holland werd uit een bar geschopt tijdens 'Uncharted' Prep
Tom Holland werd uit een bar geschopt tijdens 'Uncharted' Prep
Anonim

Tom Holland heeft gezegd dat hij "een beetje" uit een bar werd geschopt terwijl hij zich voorbereidde op zijn rol in de actiefilm 'Uncharted' tegenover Mark Wahlberg.

Een bewerking van de serie videogames met dezelfde naam, de film van 'Zombieland'-regisseur Ruben Fleischer ziet de 'Spider-Man: No Way Home'-ster als protagonist Nathan Drake. Nathan is een vindingrijke barman met een beetje een zakkenroller-gewoonte en wordt gerekruteerd door Wahlbergs Victor Sullivan tegen een corrupte miljardair om de schat van de Magellan-expeditie te vinden.

Dit betekent dat Nathan snel met drankjes moest kunnen slingeren en snel moest trainen om moeiteloos huursoldaten te kunnen verslaan, en dit moest worden weerspiegeld in de voorbereiding van Nederland. De Engelse acteur ging all-in, zoals hij eerder had onthuld dat hij naast het vaste personeel diensten opnam in een Londense bar om een doorgewinterde barman te worden.

Tom Holland serveerde drankjes in een bar in Londen om zich voor te bereiden op 'Uncharted'

In een recent 'SiriusXM'-interview heeft Nederland opengesteld om achter een bar te werken ter voorbereiding op zijn rol, en zei dat de bar - vermoedelijk de Chiltern Firehouse in Marylebone, West-Londen - hem "een soort van" schopte uit toen het bekend werd dat Spider-Man daar Espresso Martinis schonk.

"Een van mijn favoriete dingen over wat we doen voor de kost is wanneer je de kans krijgt om een nieuwe vaardigheid te leren om een andere reden, dan dat je het gewoon wilt proberen," zei hij.

"Dus ik ging naar een bartenderschool. Uiteindelijk heb ik een paar diensten gedaan in deze bar in Londen, wat erg leuk was, " vervolgde hij en zei dat hij "echt genoten" van de ervaring.

Holland voegde toe: "Toen het nieuws zich door de stad verspreidde en mensen begonnen uit te vinden dat 'blijkbaar Tom Holland aan deze bar bart', begon de algemeen directeur het uit te zoeken."

Holland werd uit de bar geschopt toen iedereen erachter kwam

"Uiteindelijk werd ik er min of meer uit gegooid", zei Holland.

Hoewel de acteur toegaf dat de relatie tussen hem en de bar sindsdien "rotsachtig" is geweest, zei hij dat hij ze niets dan goede publiciteit had gegeven.

"Ik heb ze echter veel pers gegeven", zei hij.

"Dus ze hielden gewoon hun mond en lieten me terug", voegde hij eraan toe.

Naast Holland en Wahlberg, schitteren 'Uncharted' ook Antonio Banderas, 'You' en 'Chilling Adventures of Sabrina' ster Tati Gabrielle en 'The Wilds' actrice Sophia Ali.

Zien we Nederland binnenkort achter de bar? Het is misschien beter om je ogen open te houden als je toevallig in Londen bent.

'Uncharted' draait nu in de bioscoop.

Aanbevolen: