Heeft Selena Gomez's carrière eindelijk een hoogtepunt bereikt?

Inhoudsopgave:

Heeft Selena Gomez's carrière eindelijk een hoogtepunt bereikt?
Heeft Selena Gomez's carrière eindelijk een hoogtepunt bereikt?
Anonim

Selena Gomez is al jaren een begrip. De ster van Disney Channel, die een succesvolle popster en later een ondernemer werd, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug.

Gomez staat al geruime tijd in de schijnwerpers, en de actrice is vooral bekend van haar rol als Alex Russo in Wizards of Waverly Place, waar ze van 2007 tot 2012 de hoofdrol speelde. Tijdens en na haar acteerwerk carrière, volgde ze een ander pad, namelijk de muziekindustrie.

Haar populariteit wordt bewezen door haar 295 miljoen volgers op Instagram. Ze behield een tijdje de titel als het meest gevolgde vrouwelijke account op het platform, totdat Kylie Jenner de kroon pakte.

Met een vermogen van $75 miljoen, bewijst haar lange carrière als artiest waarom.

Gomez's muziekcarrière begon bij Disney

Gomez debuteerde als leadzangeres van haar band Selena Gomez & The Scene. De eerste twee jaar in de muziekindustrie waren moeilijk voor de zangeres, maar toen ze eenmaal de stap maakte als soloartiest, maakte ze met succes haar weg en verkocht in 2014 meer dan een miljoen exemplaren in de VS voor The Heart Wants What It Wants.

Het nummer ging naar verluidt over haar relatie met de Canadese popster Justin Bieber.

Vanaf het feit dat ze van 2009 tot 2014 elk jaar op tournee ging, floreerde de zangeres haar carrière als zangeres. Ze had meer dan een miljoen wereldwijde verkopen voor elk van haar albums, en het zou veilig zijn om te zeggen dat ze aan de top van de industrie stond.

Staat ze tien jaar later in dezelfde positie?

Selena zou met pensioen kunnen gaan uit de muziekindustrie… of niet

Hoewel de 'Baila Conmigo'-zangeres in shows is gezien en het grootste deel van haar tijd heeft besteed aan haar schoonheidslijn 'Rare Beauty', is haar muziek niet veel vooruitgegaan.

"Het is moeilijk om muziek te blijven maken als mensen je niet per se serieus nemen", zei Selena over haar huidige situatie in een interview met Vogue. Ze heeft zichzelf meerdere keren moeten bewijzen om de goedkeuring van de mensen te krijgen die haar niet mocht.

"Ik denk dat er veel mensen zijn die van mijn muziek genieten, en daarvoor ben ik zo dankbaar, daarvoor blijf ik doorgaan, maar ik denk dat de volgende keer dat ik een album maak, het anders zal zijn. Ik wil het nog een laatste keer proberen voordat ik misschien met muziek stoppen, "vervolgde ze.

selena-gomez-huilt
selena-gomez-huilt

'Rare' werd uitgebracht in 2020 en sindsdien heeft ze niets meer uitgebracht. Schokkend genoeg gaf Selena toe dat ze bang was om afgewezen te worden door grote artiesten om met haar samen te werken.

Haar nieuwste werken waren 'Let Somebody Go' met Coldplay, '999' met Camilo en 'Selfish Love' met DJ Snake. Toch hebben de 'Selenators', zo heet haar schare fans, de hoop niet opgegeven en wachten ze op de zangeres om terug te komen met een album.

Een jaar later bevestigde ze tijdens een interview met USA Today dat ze niet van plan is met pensioen te gaan, maar een pauze te nemen.

“Het idee van pensioen voor mij is niet dat ik voor altijd weg zou gaan. Het is dat ik mezelf wel een belangrijke pauze van muziek zie nemen. Niet persoonlijk - ik denk dat ik altijd muziek zal blijven maken en doen."

Ze vreest dat haar acteercarrière zal eindigen

De actrice en muzikant schaamt zich niet voor haar tijd op Disney Channel, maar moest uit haar comfortzone komen en verschillende rollen spelen.

Tijdens haar Disney-jaren stond Gomez erom bekend onschuldige en meisjesachtige rollen te spelen, totdat ze een draai van 180 graden maakte door Faith in Spring Break in 2012 en Zoe voor The Dead Don't Die in 2019 te interpreteren.

Verrassend genoeg kreeg ze de rol van Hannah Baker aangeboden in 13 Reasons Why, maar werd ze in plaats daarvan uitvoerend producent.

Ze nam ook deel aan de soundtrack van de Netflix-tv-serie met twee nummers. Die waren getiteld 'Only You' en 'Back To You', evenals een akoestische versie van haar hit 'Kill Em With Kindness'.

Ze keerde in 2021 terug naar de schermen voor de Hulu-mysterie-komedieserie Only Murders In The Building.

Ze onthulde tijdens een interview met de Amerikaanse uitgave van OK! Magazine dat ze bang was om terug te komen als actrice: “Om eerlijk te zijn weet ik niet of ik een goede acteur ben. Ik doe gewoon mijn werk en hoop dat ik deze ongelooflijke mensen kan waarmaken."

De actrice kijkt uit naar meer kansen, zingen of acteren. Of haar carrière nu aan de rand van een klif staat, ze zal prioriteit geven aan haar geestelijke gezondheid en welzijn nadat ze in 2015 de diagnose lupus kreeg.

Afbeelding
Afbeelding

Toch, in ieder geval voor 2022, is Selena volgeboekt en druk bezig met haar aankomende acteerprojecten, waaronder het tweede seizoen voor Only Murders In The Building en ook het vierde seizoen van haar kookprogramma Selena + Chef.

Aanbevolen: