Alles wat Lil Nas X heeft bereikt in 2021 tot nu toe

Inhoudsopgave:

Alles wat Lil Nas X heeft bereikt in 2021 tot nu toe
Alles wat Lil Nas X heeft bereikt in 2021 tot nu toe
Anonim

De tweeëntwintigjarige rapper en zanger Lil Nas X verwierf internationale bekendheid met zijn nummer 'Old Town Road'. De ster werd nog populairder toen hij uit de kast kwam als homo toen zijn lied wereldwijd records brak. Hij was de eerste beroemdheid die naar buiten kwam terwijl hij een top 1-record had. Na 'Old Town Road' bracht Lil Nas X zijn extended play uit, 7, met twee nummers die een hoogtepunt bereikten op de Hot 100, 'Panini' en 'Rodeo'.

In 2020 won de zanger van "Old Town Road" de Grammy Award voor beste muziekvideo en beste popduo/groepsoptreden. Hij won ook de MTV Video Music Award voor Song Of The Year en de American Music Award voor Favorite Rap/Hip Hop-nummer voor "Old Town Road. Lil Nas X werd in 2019 door Time genoemd in de top 25 van meest invloedrijke mensen op internet. Hij verscheen ook op de Forbes 30 Under 30-lijst in 2020. Hij staat ook op Time's lijst voor de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld voor 2021.

Lil Nas X heeft nog niet genoeg van winnen en slagen. De ster van "Old Town Road" heeft in 2021 nog veel meer prestaties behaald.

8 Hij lanceerde zijn eerste studioalbum, 'Montero'

Op 17 september bracht Lil Nas X zijn allereerste album uit, Montero. Het eerste album van Lil Nas X bevat 15 nummers, waaronder het beroemde "Montero (Call Me By Your Name), " dat bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 stond en internationale erkenning kreeg. Andere nummers van het album zijn "Sun Goes Down", "Industry Baby", "That's What I Want", "Am I Dreaming (met Miley Cyrus), ""One Of Me (met Elton John), "en anderen. Het album stond al bovenaan de hitlijsten en brak records in verschillende landen, waaronder Denemarken, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen en Zweden.

7 Lil Nas X is de eerste beroemdheid die officiële NFT's op TikTok dropt

Lil Nas X zal de eerste artiest zijn die zes TikTok-video's als officiële NFT's op het socialemediaplatform uitbrengt. NFT's gebruiken blockchain-technologie en bieden een certificering van eigendom voor makers van digitale inhoud. Lil Nas X zal op 6 oktober samen met Rudy Willingham de limited-edition NFT's produceren.

De virale stop-motionvideo die kunstenaar Rudy Willingham maakte voor Lil Nas X's "Montero (Call Me By Your Name)" zal te zien zijn in de single-editie Lil Nas X TikTok NFT.

6 Hij verraste met zijn gekke outfits op het Met Gala

Donatella Versace ontwierp het ensemble van Lil Nas X voor het Met Gala Dinner van 2021. De verrassing kwam echter toen Lil Nas X op het Met Gala-tapijt onthulde dat hij niet slechts één outfit droeg, maar drie.

De eerste outfit was een cape bedekt met ingewikkelde gouden kralen. De ingang was koninklijk. Lil Nas X verwijderde vervolgens zijn cape om een gouden pantserpak te onthullen. Maar daar hield de spanning niet op, want de ster droeg onder het harnas een met kristallen bedekte slinky bodysuit.

5 Hij ontmoette Frank Ocean op het Met Gala

Lil Nas X onthulde dat hij verheugd was om zijn idool Frank Ocean te ontmoeten tijdens het Met Gala-diner. Hij voegde eraan toe dat het de eerste keer was dat hij de ster van Channel Orange live ontmoette. De twee kunstenaars prezen elkaars werk. Lil Nas X verklaarde eerder dat mensen zoals Frank Ocean het hem gemakkelijker maakten om uit de kast te komen en dat als zij er niet waren geweest, hij misschien niet de moed zou hebben om die stap te zetten. Lil Nas X hoopte dat hij in de toekomst aan enkele projecten zou kunnen samenwerken met Frank Ocean.

4 Hij promootte veilige seks in zijn nieuwe video 'That's What I Want'

Lil Nas X werkt samen met Durex om veilige seks en gezonde seksuele praktijken voor alle mensen aan te moedigen. Hij stond erop dat hij van plan is de boodschap aan iedereen over te brengen, ongeacht hun seksuele geaardheid of genderidentiteit. In de videoclip voor zijn nummer, "That's What I Want", verschijnt een Durex-condoom in verschillende scènes.

Lil Nas X speelt in de video de rol van een geblesseerde voetballer. Lil Nas X heeft een stomende ontmoeting met een andere speler in de kleedkamer waar de bescherming verschijnt. Durex bedankte de ster voor zijn promotie van veilige sekspraktijken.

3 Lil Nas X treedt op in de Jingle Ball Tour

De iHeart Radio Jingle Ball Tour van 2021 zal in november en december 10 Amerikaanse steden aandoen. Het evenement bestaat uit Lil Nas X, Dua Lipa, Ed Sheeran, The Jonas Brothers, Doja Cat, Bazzie, Saweetie, Tai Verdes, Black Eyed Peas, Kane Brown, AJR, Dixie D'Amelio, Tate McRae, The Kid Laroi en Megan Jij Hengst.

De Jingle Ball Tour zal de volgende steden bezoeken: LA, Dallas, Philadelphia, Minneapolis, Washington DC, Chicago, Boston, Atlanta, Miami en New York City.

2 Lil Nas X gaf toe dat hij een relatie had

De hete danseres Yai Ariza, die Lil Nas X kuste tijdens de BET Awards op het podium, had een relatie met de ster uit Montero, onthulde Lil Nas X. Ariza verscheen ook in de muziekvideo That's What I Want van Montero, waar hij de liefdesontmoeting van Lil Nas X speelde. Yai was ook te zien in de "Industry Baby" muziekvideo. Tijdens de zomer zei Lil Nas X dat hij met The One aan het daten was zonder Ariza te noemen.

1 Maar verklaard dat de relatie nu voorbij is

Lil Nas X zei echter dat hij niet meer met Ariza uitgaat. Aan hun relatie kwam een einde, omdat Lil Nas X zich meer op zijn muziekcarrière wilde richten. Hij bevestigde dat ze nog steeds op goede voet staan. Lil Nas X voegde eraan toe dat hij nog steeds verliefd is op Yai. Hij beschreef hem als een geweldig persoon. Lil Nas X noemde Ariza zelfs de beste persoon die Lil Nas X ooit had gehad. Toch zei Lil Nas X dat het paar weer bij elkaar zou kunnen komen wanneer hij vindt dat het zou moeten gebeuren.

Aanbevolen: