Alles wat Katy Perry heeft bereikt sinds ze haar baby, Daisy Dove, heeft gekregen

Inhoudsopgave:

Alles wat Katy Perry heeft bereikt sinds ze haar baby, Daisy Dove, heeft gekregen
Alles wat Katy Perry heeft bereikt sinds ze haar baby, Daisy Dove, heeft gekregen
Anonim

Het is iets meer dan een jaar geleden dat Katy Perry en Orlando Bloom hun prachtige dochtertje ter wereld verwelkomden. Daisy Dove Bloom heeft het leven van haar vader en moeder voor altijd veranderd, zoals alle kinderen doen, maar dat lijkt Katy Perry er niet van te hebben weerhouden haar carrière actief na te streven en betrokken te blijven bij een aantal van grootschalige projecten. Deze drukke mama heeft in ieder geval geen slag gemist. Ze heeft bewezen dat ze de perfecte balans kan vinden tussen een nieuwe moeder zijn en haar carrière niet alleen onderhouden, maar ook daadwerkelijk laten groeien en uitbreiden.

Dit is niet gemakkelijk gekomen, en Katy geeft toe dat ze moeite heeft gehad om dit nieuwe tempo bij te houden, maar Hello Magazine meldt dat ze zich begint aan te passen aan de slopende routine. Het is een erg druk jaar geweest voor Katy Perry. Laten we eens kijken naar alle leuke dingen die ze heeft jongleren tijdens haar eerste jaar van mamaschap…

10 Ze stond op de cover van 'Variety'

Een nieuwe moeder zijn ziet er behoorlijk glamoureus uit op Katy Perry! Ze stond op de cover van een heel speciale editie van Variety Magazine en ze straalde van vreugde en opwinding over de kans. Dit specifieke nummer lag Katy na aan het hart, want ze werd geëerd terwijl het tijdschrift de kracht van vrouwen over de hele wereld vierde. Perry, een echte feministe in hart en nieren, was blij met de kans om het licht op haar Firework Foundation te laten schijnen door haar deelname aan deze fotoshoot.

9 Ze heeft nieuwe Katy Collection-producten uitgebracht

Terwijl Katy Perry druk bezig was haar pasgeboren dochter te leren kennen en zich aan te passen aan haar nieuwe leven als moeder, bleef ze ook actief betrokken bij het in stand houden van de groei van haar Katy-collectie. Ze speelde een grote rol bij de release van een aantal hete nieuwe sandalen en schoenen die perfect waren getimed om te worden onthuld tijdens het zomerseizoen. Perry verspreidde een reeks updates op sociale media om op te scheppen over haar nieuwe items, en fans reageerden positief door zich over te geven aan de verkoop.

8 Katy Perry verbrijzelde muziekrecords

Katy Perry is er op de een of andere manier in geslaagd om muziekrecords te breken op een moment dat de meeste nieuwe moeders van hun zwangerschapsverlof genieten. Ook al was ze een praktische, altijd aanwezige moeder in de wereld van de kleine Daisy, ze is er op wonderbaarlijke wijze in geslaagd om verbluffende fans te behouden met het uitbrengen van hit na hit, die elk hoger stijgen dan de vorige.

7 Ze deelde moederschapsadvies met Oprah Winfrey

Een nieuwe moeder zijn betekent dat Katy Perry een heleboel nieuwe trucs en technieken heeft geleerd om haar kleine bundeltje vreugde gelukkig te houden. Ze was enthousiast om wat van haar nieuwe moederschapservaringen te delen met Gayle King en Oprah Winfrey, en fans waren gebiologeerd door haar energie en enthousiasme. Perry deelde waardevolle tips en fans laaiden haar advies enthousiast op.

6 Ze gebruikte haar invloed om Californiërs aan te moedigen om te stemmen

Katy Perry nam een politiek standpunt in en gebruikte haar stem om lokale Californiërs aan te moedigen naar de stembus te gaan. Als het gaat om persoonlijke overtuigingen en de manier waarop levens worden beïnvloed door de politieke keuzes die in de samenleving worden gemaakt, is Katy Perry toegewijd om deel uit te maken van het proces. Ze drong er bij haar medebewoners van Californië op aan om deel te nemen aan het stemproces en stuurde een krachtig signaal naar haar fans om "nee" te stemmen tegen de terugroepactie in Californië. Ze drong er hard op aan dat 'Californië nooit Texas zou mogen worden'.

5 Katy Perry heeft haar residentie in Las Vegas aangekondigd

Misschien was een van de grootste momenten die Katy Perry dit jaar deelde de aankondiging aan fans dat ze zo terug zal zijn op het livepodium en dat ze het op een supergrote manier doet. Fans waren enthousiast toen ze ontdekten dat Katy Perry haar verblijf in het Resorts World Las Vegas hotel begint in december 2021, en haar toegewijde volgers zijn al begonnen met het aftellen van de dagen.

4 Ze trad toe tot de wereld van NFT's

Het afgelopen jaar heeft Katy Perry een enorme sprong gemaakt in NFT's en is ze officieel toegetreden tot de crypto-rage. Ze werkt samen met een videostreamingplatform genaamd Theta Labs en heeft beloofd om digitale verzamelobjecten uit te geven aan haar fans. Fans waren enthousiast toen ze hoorden dat de digitale tokens van muziek uit haar residentie in Vegas binnenkort voor het grijpen zouden liggen.

3 Katy Perry bleef verdoven op 'American Idol'

Katy Perry is meer dan levensgroot gebleven op het American Idol-podium en heeft er alles aan gedaan om haar team het hoogste succesniveau te laten bereiken. Het werkschema van Katy Perry voor deze show is afmattend en ze moet talloze uren insteken om ervoor te zorgen dat ze haar rol ten volle kan vervullen. Ze is erin geslaagd haar positie in de show te behouden ondanks verschillende uitdagingen, waaronder een wereldwijde pandemie, en haar introductiejaar in het moederschap, wat haar tijd oplegde.

2 Ze lanceerde de carrière van Michael J. Woodard

In mei van dit jaar tekende Katy Perry deelnemer Michael J. Woodard bij haar label, en ze aarzelde geen moment om ervoor te zorgen dat ze zijn carrière met succes lanceerde. Ze heeft Woodard zwaar gepromoot op haar sociale media, waardoor miljoenen fans zijn talenten kunnen ontdekken en hem een enorm platform biedt om zijn nieuwe muzikale inspanningen te lanceren.

1 Ze werkte samen met Pokémon

Katy Perry heeft op een hele grote manier Pokémon-koorts gekregen! Ze werkte nauw samen met de mensen van Pokémon om haar hete single "Electric" uit te brengen, die lovende kritieken kreeg. Toen Perry de zaken naar een hoger niveau tilde, zorgde hij er ook voor dat hij in de Pokémon-franchise dook door een themavideo uit te brengen, evenals een complete reeks merchandise.

Aanbevolen: