Deze beroemdheden hielpen Rihanna's Savage X Fenty een wereldwijde sensatie te worden

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden hielpen Rihanna's Savage X Fenty een wereldwijde sensatie te worden
Deze beroemdheden hielpen Rihanna's Savage X Fenty een wereldwijde sensatie te worden
Anonim

Barbadiaanse zangeres Rihanna lanceerde in 2018 het lingeriemerk Savage X Fenty en sindsdien is het een groot succes. De empowerment en inclusiviteit van het merk hebben het zeker doen opvallen, en het is veilig om te zeggen dat de jaarlijkse modeshow iconisch is geworden.

In de afgelopen jaren hebben veel beroemdheden samengewerkt met Savage X Fenty, en vandaag kijken we naar degenen die het succes van het merk het meest hebben beïnvloed. Van voormalige Disney Channel-sterren tot TikTok-sensaties - blijf scrollen om te zien welke sterren het miljardenmerk hielpen groeien!

15 Gigi en Bella Hadid hebben de meeste shows gelopen

De lijst wordt afgetrapt door ieders favoriete modelzussen - Gigi en Bella Hadid. De twee zussen zijn zeker geen onbekenden van het lopen van catwalks voor lingeriemerken die ze allebei eerder hebben gelopen in de Victoria's Secret-modeshow. Beiden zijn betrokken geweest bij de Savage X Fenty-shows, aangezien ze in 2018 en 2019 op de catwalks hebben gelopen, waarna Bella in 2020 en Gigi in 2021 liep.

14 Sydney Sweeney werkte samen met het merk aan foto's

Iedereen weet dat Euphoria een van de meest spraakmakende shows van de afgelopen jaren is geweest, dus het was zeker een goede zet om Sydney Sweeney bij Savage X Fenty te betrekken. De jonge actrice poseerde voor de camera terwijl ze het beroemde lingeriemerk droeg, en het is veilig om te zeggen dat zowel fans van Euphoria als Savage X Fenty er absoluut dol op waren!

13 En dat deed Madison Pettis ook

Laten we verder gaan met de voormalige Disney Channel-ster Madison Pettis. Net als Sweeney werkte Pettis ook samen met Savage X Fenty, en degenen die de ster volgen, hebben zeker enkele van de zwoele foto's gezien die ze deelde terwijl ze poseerde in de lingerie van het merk.

12 Er is geen twijfel dat Lizzo een 'Savage X Fenty'-fan is

Muzikant Lizzo deed mee aan de Vol. 2 van de show en degenen die het hebben gezien, herinneren zich zeker het optreden van de zanger bij "Brown Sugar" van D'Angelo.

Naast het doen van de show, deelt Lizzo ook regelmatig foto's van zichzelf waarop ze het merk rockt op Instagram.

11 Normani nam deel aan alle drie de televisie-evenementen

Een andere celeb die Savage X Fenty hielp nog populairder te worden, is muzikant Normani. Het lijkt erop dat het voormalige lid van Fifth Harmony graag met RiRi's merk werkt, aangezien ze daadwerkelijk heeft deelgenomen aan alle drie de Savage X Fenty-shows op de televisie. Terwijl ze in de eerste twee als model verscheen, trad ze zelfs op in de laatste show van 2021.

10 Troye Sivan verscheen in de nieuwste show

Degenen die de Savage X Fenty-shows hebben bijgehouden, weten zeker hoe inclusief ze zijn. Een muzikant die het merk zeker heeft geholpen een groter publiek te bereiken, is de Australische zanger Troye Sivan. De muzikant staat zeker bekend om zijn unieke en authentieke stijl en daarom past hij ook perfect bij het merk Savage!

9 Emily Ratajkowski was absoluut eigenaar van de landingsbaan

Een andere felle en verbluffende vrouw die lid werd van de Savage X Fenty-familie is model Emily Ratajkowski. De populaire ster liep in Vol. 3 van de show en net zoals verwacht - ze heeft het helemaal vermoord. Zoals fans van het model zeker al weten, is Ratajkowski geen onbekende in het lanceren van een succesvol modemerk, aangezien hij de naam is achter het merk Inamorata dat lingerie en badkleding droeg.

8 Lourdes Leon past perfect bij het merk

Madonna's dochter Lourdes Leon is een van die jonge sterren die absoluut die nonchalante maar felle sfeer uitstra alt die absoluut perfect is voor het merk Savage. Leon onthulde dat ze besloot om met het merk samen te werken omdat het "streeft naar het creëren van een wereld van inclusiviteit en zichtbaarheid" - en ger-fans hopen in de toekomst meer van deze samenwerking te zien.

7 Megan Thee Stallion werkte mee aan de vakantiecampagne van het merk

De volgende op de lijst is rapper Megan Thee Stallion die model stond voor Savage X Fenty's 2020-vakantiecampagne.

Gezien het feit dat de 27-jarige momenteel een van de meest succesvolle vrouwelijke rappers in de industrie is, lijdt het geen twijfel dat ze het merk van RiRi nog meer populariteit heeft gegeven!

6 Vanessa Hudgens was te zien in Vol. 3 van de show

Een andere voormalige Disney Channel-ster die een van de gezichten van Savage X Fenty werd, is Vanessa Hudgens. De actrice deed mee aan de meest recente tv-special en haar catwalk-vaardigheden stelden zeker niet teleur.

5 Erika Jayne promootte het merk op haar sociale media

Een reality-tv-ster die samenwerkte met Savage X Fenty is Erika Jayne. Jayne - die vooral bekend is van haar hoofdrol in Bravo's realityhit The Real Housewives of Beverly Hills - promootte het merk tot medio 2021 op haar sociale media. Nadat haar contract met het merk afliep, werd het niet verlengd, hoogstwaarschijnlijk vanwege het financiële schandaal waarbij Erika Jayne's ex-man Thomas Girardi betrokken zou zijn.

4 Willow Smith vond het heerlijk om haar catwalklook te rocken

Muzikant Willow Smith nam deel aan de catwalkshow in 2020, en dit is wat ze te zeggen had over haar ervaring:

"Zodra ik daar binnenkwam, dacht ik: 'Oh God. Misschien kan ik dit niet aan. Misschien is dit niet mijn plaats.' Dat komt door mijn onzekerheid. Maar ik trok de kleren aan, en ik keek naar mezelf en zei: 'Je gaat naar buiten, en je gaat het uitstralen.' Ik had in mijn hele leven nog nooit lingerie gedragen. [Dat was] mijn eerste keer, in het bijzijn van de hele wereld, ooit lingerie. Ik had het gevoel dat ik zo sterk was."

3 Rosalía gaf een ongelooflijke prestatie

Over Vol. 2 van de Savage X Fenty-show - muzikant Rosalía was een van de artiesten die die avond iedereen wegblies. De Spaanse zangeres die zeker veel kennis heeft gemaakt met flamencopop, past perfect bij het merk van RiRi, omdat ze helemaal draait om het prediken van empowerment en eigenliefde.

2 Cara Delevingne liep mee in twee Savage X Fenty-shows

Degenen die Rihanna bijhouden, weten dat ze goede vrienden is met model Cara Delevingne en daarom was niemand verrast dat Delevingne uiteindelijk samenwerkte met Savage X Fenty. Het Engelse model liep in twee van de vier shows - ze was te zien in de televisie-evenementen van 2019 en 2020. Aangezien RiRi en Cara vrienden zijn in het echte leven, kunnen fans het model in de toekomst misschien weer zien samenwerken met het merk.

1 Bella Poarch bracht haar TikTok-faam

Ten slotte, de lijst wordt afgerond met Bella Poarch die over de landingsbaan liep in Vol. 3 van de Savage X Fenty-show. Terwijl een meerderheid van de beroemdheden die met RiRi's merk werken modellen, muzikanten en acteurs zijn - Bella Poarch zeker en iets nieuws om naar de tafel te brengen. Zoals fans weten, werd Poarch beroemd als TikTok-ster en zo begon ze haar carrière.

Aanbevolen: