De waarheid achter Lisa Barlow's controversiële hot-mic-moment op 'RHOSLC

Inhoudsopgave:

De waarheid achter Lisa Barlow's controversiële hot-mic-moment op 'RHOSLC
De waarheid achter Lisa Barlow's controversiële hot-mic-moment op 'RHOSLC
Anonim

Lisa Barlow wordt geconfronteerd met hitte nadat ze in de uitzending tekeer ging over Meredith Marks, haar Real Housewives castmate en vriend van meer dan 10 jaar.

In aflevering 10 van de Real Housewives of S alt Lake City vond het tweede seizoensdrama plaats tijdens het Cinco de Mayo-diner voor dames. Lisa ging er uiteindelijk vandoor nadat ze het gevoel had dat Meredith Marks haar dit seizoen helemaal niet had verdedigd.

Dus wat zei Lisa, wat leidde tot de hele scène en hoe verliep het?

Het drama dat leidde tot Lisa's hot mic-moment

Het begon allemaal toen Lisa Barlow van de eettafel wegstormde toen er drama uitbrak tussen alle vrouwen. Het gesprek van de avond was of Meredith loog over de datum van de herdenking van haar vader.

De vraag had betrekking op de recente reis van de cast naar Vail toen Jen Shah vlak voor de busrit werd gearresteerd. Toen Meredith op de dag van de arrestatie niet in de bus zat, konden fans en de cast speculeren of ze iets wist.

Meredith vertelde de vrouwen dat ze niet met hen in de bus kon omdat ze de herdenking moest bijwonen. Lisa belde zelfs Meredith om haar later op de hoogte te houden van Shah's arrestatie, en verontschuldigde zich aan het einde van de oproep voor het verstoren van Merediths tijd met haar familie.

Alle vrouwen dachten dat dit de reden was dat Meredith de busrit niet met hen nam en waren later in de war toen Meredith verklaarde dat het gedenkteken eigenlijk de dag voor de arrestatie was. De grote vraag latend: waarom nam ze niet de bus naar Vail?

Tijdens het Cinco de Mayo-diner beginnen de vrouwen heel veel drama met elkaar te maken, waarbij Lisa de meeste schuld krijgt. Jen Shah twijfelde aan Lisa's loyaliteit aan haar en Mary Cosby maakte opmerkingen over Lisa's dieet. Cosby zei dat Lisa's liefde voor Taco Bell en snoep laat zien dat ze "geen diepte" heeft.

Lisa stormde eindelijk weg en verliet de tafel toen ze het gevoel had dat niemand haar terugdeed. Vooral omdat Meredith een hechte vriendschap heeft met Mary die Lisa constant uitscheldt aan de eettafel. Terwijl ze wegstormt, horen we haar een verhitte tirade uiten over Meredith.

Lisa zegt verder dat ze klaar is met Meredith en beschuldigt haar van het bedriegen van haar man met meerdere mannen, en dat ze haar haat. Lisa is niet trots op haar wat er werd gezegd toen ze haar kookpunt bereikte. Ze noemt het beledigend dat Meredith zelfs zou proberen te zeggen dat ze haar rug heeft.

De vriendschap van Lisa Barlow en Meredith Marks

Lisa en Meredith waren vrienden voordat ze allebei aan de show begonnen. Hun vriendschap was tien jaar sterk toen de show werd uitgezonden. Ze werden gezien als het beste duo toen de show in première ging.

In seizoen 1 waren ze beste vrienden, ze noemden elkaar zelfs zussen vanwege hun gelijkenis. Het ging allemaal bergafwaarts met het gecombineerde drama van het eerste en tweede seizoen van de show.

Toen Lisa dichter bij Jen Shah groeide, ontstond er een breuk tussen haar en Meredith. Sterker nog, toen Meredith dichter bij Mary kwam te staan, wreef het Lisa in het verkeerde keelgat. Fans keken toe hoe Meredith en Lisa langzaam uit elkaar groeiden. Het kwam allemaal tot een hoogtepunt toen het hot-mic moment plaatsvond.

Meredith had niets geweten van de tirade die Lisa had gevoerd tot de dag voor de reünie toen ze de aflevering bekeek waarin het werd uitgezonden.

De nasleep van het Hot-Mic Moment

De grote vraag blijft: zijn Lisa en Meredith nog steeds vrienden na wat er is gebeurd? Op Watch What Happens Live with Andy Cohen zegt Meredith dat ze niet weet wat de aanleiding was voor de ontploffing van Lisa. Hoewel ze wel zei dat ze bepaalde aanwijzingen had dat deze gevoelens van Lisa aanwezig waren.

Meredith heeft sindsdien haar verjaardagspost voor Lisa verwijderd en volgt haar niet meer op Instagram. Hoewel Lisa Meredith nog steeds volgt en haar verjaardagspost voor haar heeft bijgehouden.

De andere castmates hebben er ook een mening over. Whitney Rose denkt dat Lisa Barlow het bedoeld had om de tirade te laten horen. Whitney en Lisa hebben in het verleden nogal wat drama gehad. In het eerste seizoen had Whitney constant het gevoel dat Lisa haar minachtte en voelde ze zich gekleineerd door Lisa.

De andere vrouwen hebben niet gereageerd, maar het moment is een groot onderwerp in de reünie, waardoor er ruimte is om ieders mening te horen.

In een nieuwe preview van de reünie stormt Lisa van de set nadat iedereen haar begint te confronteren met het hot-mic-moment. Ze verwijt de producenten dat ze het zelfs hebben uitgezonden.

Hoewel het niet zeker is waar Lisa en Meredith staan, kunnen fans ervan uitgaan dat het hot-mic-moment het einde kan betekenen van hun langdurige vriendschap.

Aanbevolen: