Euphoria': de waarheid achter de controversiële scène van Eric Dane

Inhoudsopgave:

Euphoria': de waarheid achter de controversiële scène van Eric Dane
Euphoria': de waarheid achter de controversiële scène van Eric Dane
Anonim

HBO heeft fans geschokt met de volledige frontale mannelijke naaktheid van zijn shows. Er is bijvoorbeeld Harry's prothese weet je wat in And Just Like That. Maar niets is te vergelijken met het polariserende tienerdrama Euphoria dat in één aflevering 30 p------ flitste. Eric Dane - A. K. A. McSteamy in Grey's Anatomy - haalde het onlangs uit in seizoen 2, aflevering 4. De acteur die zijn zoon in de show speelt, Jacob Elordi, zei eerder dat ze protheses gebruiken voor dergelijke scènes. Deen zei echter ooit dat hij bereid was de prothese te laten vallen, afhankelijk van de context…

Eric Dane vindt het 'moeilijk' om intieme scènes te doen in 'Euphoria'

"Die scènes zijn erg moeilijk om op te nemen", vertelde Dane aan EW over zijn frontale naaktscènes in seizoen 1. Dane voegde eraan toe dat ze een intimiteitsexpert op de set hebben. "Het helpt om één stem in je oor te hebben. Eén stem aan wie je je gevoelens kunt uiten, en iemand die een pleitbezorger is voor de acteurs", zei hij over de hulp van de expert. "Het vereenvoudigt gewoon veel dingen en zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving tijdens het fotograferen van iets dat vrij oncomfortabel is om te fotograferen. En zeker, de dingen die we in de pilot hebben gedaan, zijn geen uitzondering. Het is een behoorlijk intense scène."

Toen hem werd gevraagd naar zijn bereidheid om alles te onthullen, zei de acteur dat hij "bereid is om alles te doen dat cruciaal is voor het verhaal en cruciaal is om een zeer reëel en waarheidsgetrouw gevoel te creëren over hoe het verhaal zal verlopen." Hij voegde eraan toe dat het geen zin had om die seksscènes in seizoen 1 zonder naaktheid te doen. "Ik snap gewoon niet hoe je zo'n scène opneemt zonder naaktheid te tonen," zei hij."En, weet je, het komt een beetje overeen met de inzet. De inzet is zo hoog, je kunt eigenlijk niets achterhouden."

Heeft Eric Dane prothetische geslachtsdelen gebruikt in die plasscène in 'Euphoria'?

Dane zei dat hij het op een gegeven moment in seizoen 1 niet erg vond om het echte werk te laten zien in plaats van een prothese te gebruiken ----. "Het gebruik van een prothese is een soort protocol. Het is een protocol, en het is ook erg attent voor je scènepartner", legde hij uit. "Er was één geïsoleerde opname die ik voorstelde: 'Kijk of het logischer is om geen prothese te gebruiken, ik ben bereid daarheen te gaan.' Aan het eind van de dag hebben we vanwege de context besloten dat de prothese de juiste keuze was en zijn we als groep tot die beslissing gekomen." Ze namen dezelfde beslissing in zijn plasscène in seizoen 2, aflevering 4.

"Ik kan dit personage niet spelen met één voet in en één voet uit, dus ik moet me er volledig aan committeren", herhaalde Dane tegen The Hollywood Reporter terwijl hij sprak over die dronken plassende monoloog."Fans waren geschokt toen ze een bepaald aanhangsel in die hele scène van 7 minuten zagen hangen. Maar voor de Euphoria-ster was het gewoon logisch. "Maar ik dacht dat het logisch was. Ik bedoel, weet je, Cal is een zeer tegenstrijdig karakter', vertelde hij aan Men's He alth. 'En hij leidt dit dubbelleven al het grootste deel van zijn volwassenheid. Op een gegeven moment zal hij zijn breekpunt bereiken."

Hij zei ook dat hij moest kiezen welke prothese hij voor die scène moest gebruiken. "Ik had absolute controle over de p ----. Omdat het de mijne moest zijn. Ik keurde het goed. Ik zei: 'Dit ziet eruit als een mooie p ----. Laten we deze gebruiken,' onthulde hij openhartig. Hij voegde eraan toe dat het een hele dag duurde om die scène op te nemen. Toch beschreef hij de ervaring als "enigszins vermoeiend, maar ook opwindend."

Hoe Eric Dane werd gecast als Cal Jacobs in 'Euphoria'

Onlangs was Dane trending op Twitter tijdens de tweede aflevering van Euphoria seizoen 2. Het was voor zijn opvallend volwassen scènes dat fans bijna vergaten dat hij Dr. Mark Sloan was in Grey's Anatomy. Maar dat is precies de reactie waar Dane op hoopte. "Ik werd het gewoon beu om personages te spelen die de juiste keuze lijken te zijn", zei hij over het spelen van de rol van Cal. "Sam [Levinson, maker van shows] is zo'n sterke schrijver. Hij heeft zo'n unieke en welbespraakte visie. Ik had het gevoel dat als ik een rol als deze zou spelen, ik in goede handen was."

Hij wilde ook niet getypecast worden, vandaar de wilde verschuiving van knappe dokter naar 'dominante papa' - zoals vermeld in Cal's dating-app. "Ik las de pilot en het was geweldig geschreven en het was fris en het was uniek en het was onbeschaamd, en op dit punt in mijn carrière moet ik iets anders doen", herinnert The Last Ship-ster zich van de tijd dat hij bij Euphoria kwam. "Wie wil me keer op keer dezelfde man zien spelen?"

Aanbevolen: