De waarheid over 'Real Housewives Of S alt Lake City'-sterren Jen Shah en Lisa Barlow's vriendschap

Inhoudsopgave:

De waarheid over 'Real Housewives Of S alt Lake City'-sterren Jen Shah en Lisa Barlow's vriendschap
De waarheid over 'Real Housewives Of S alt Lake City'-sterren Jen Shah en Lisa Barlow's vriendschap
Anonim

The Real Housewives Of S alt Lake City-sterren Jen Shah en Lisa Barlow waren op een gegeven moment zeer goede vrienden, maar in echte Real Housewives barstten mode, drama en controverse los en creëerden een riff tussen hen. Wat begon als een hechte, ondersteunende vriendschap is veranderd in een vriendschap die wordt overschaduwd door twijfel en achterdocht.

Gedurende haar tijd in de show veroorzaakte Shah wrijving met andere leden, maar Barlow leek haar altijd terug te hebben. Zelfs toen Jen werd geboeid en gearresteerd voor de cast, was Lisa de enige die aan haar zijde stond en haar steun betoonde. Naarmate het verhaal achter Jens juridische problemen zich verder ontwikkelde, groeide de spanning tussen de dames en werd hun relatie ronduit explosief.

10 Jen Shah en Lisa Barlow waren echt goede vrienden

Er was een tijd dat Jen en Lisa absoluut onafscheidelijk waren. De dames brachten altijd tijd met elkaar door en steunden elkaars bezigheden consequent. Hun relatie leek moeiteloos en oprecht te zijn, en hun band was sterk. Zelfs toen Jens persoonlijkheid anderen om haar heen begon te irriteren, zag Lisa het allerbeste in haar vriendin en bleef ze investeren in hun vriendschap. Ze deelden een sterke band die niet te stoppen leek.

9 Lisa Barlow omarmt Jen Shah's destructieve persoonlijkheid

Jen werd ontdekt dat ze homofobe opmerkingen online 'leuk' vond en zich inliet met homofobe opmerkingen en op een gegeven moment flitste ze zelfs Meredith's zoon. Het leek erop dat ze geen grenzen kende als het ging om het ophitsen van haar fans en het creëren van golven met de andere dames. Dit leidde tot een aantal ernstig verbroken relaties tussen Jen en haar medesterren, met uitzondering van Lisa, die Jens destructieve persoonlijkheid leek te omarmen en erin slaagde aan haar goede kant te blijven.

8 Lisa Barlow was een toegewijde vriendin

Toen het schokkende nieuws van de arrestatie van Jen Shah de set van de dames van de Real Housewives overnam, deden Meredith, Whitney, Mary, Jennie en Heather een paar stappen achteruit en begonnen ze zich af te vragen wie Jen Shah werkelijk was. Al snel werd onthuld dat de beschuldigingen van fraude tegen Jen haar mogelijk 30 jaar achter de tralies zouden kunnen zetten, en dit was te veel voor de dames om mee te doen. Ze namen onmiddellijk afstand, waardoor Lisa de enige was die toegewijd was om Jen bij te staan in haar tijd van nood.

7 Lisa Barlow bewees haar alliantie nadat een reis verkeerd ging

Tijdens The Real Housewives Of S alt Lake City seizoen 1 toonde Lisa Barlow opnieuw haar steun voor Jen Shah. Ze steunde haar na wat een van de meest explosieve scènes was die ooit op het programma te zien was. Het drama ontvouwde zich tijdens een reis naar Las Vegas, toen Jen erop aandrong dat iedereen zich tegen Whitney zou keren, alleen om te zien dat het scenario op haar averechts werkte, waardoor de rest van de castleden haar met minachting en wantrouwen aankeken. Heather verklaarde dat ze een pauze nodig had van Jens explosieve persoonlijkheid, en de rest van de vrouwen volgden haar voorbeeld. Lisa bewees haar alliantie door te proberen haar kant van de dingen te begrijpen en aan haar zijde te blijven.

6 Lisa Barlow wordt Jen Shah's enige bron van steun

Lisa Barlow kreeg heel wat kritiek te verduren van Heather Gay en Meredith Marks omdat ze Jens acties bleef verdedigen, en het was duidelijk dat ze de enige bron van steun was die Jen had tijdens haar verontrustende strafzaak. Het is begrijpelijk dat Jen Shah een groot aantal emoties doormaakte toen de realiteit van de aanklachten tegen haar begon door te dringen en ze bleef vertrouwen op Lisa voor begeleiding en emotionele steun. De andere castleden hadden al een oordeel geveld en keerden Shah de rug toe, maar Lisa Barlow bleef standvastig in haar steun aan haar vriendin.

5 Jen Shah voelt dat Lisa Barlow haar in de steek heeft gelaten

Terwijl de realiteit van Jen Shah's strafrechtelijke vervolging zich verder ontvouwde, probeerde ze Lisa Barlow te bereiken, maar kreeg geen antwoord. Haar voorheen ijzersterke vriendschap begon tekenen van barsten te vertonen, en afleveringen die de week voor Kerstmis 2021 werden uitgezonden, toonden de afstand die tussen hen groeide.

Jen stortte haar emoties op haar man en zei: "Toen ik mijn nieuwe telefoon kreeg, nam ik contact op met Lisa, en ik belde haar vier of vijf keer. Ik heb niets van haar gehoord." Ze zei verder: "Je hoeft het niet met me eens te zijn, je hoeft de feiten niet te kennen, je hoeft niets te weten. Als je om me geeft, zou je zeggen: 'Jen, gaat het?'"

4 Jen Shah barst in tranen uit en wenste de steun van Lisa Barlow

De vriendschap van Jen Shah en Lisa Barlow was zichtbaar aan het afbrokkelen, en het was duidelijk dat Jen echt op Lisa had gerekend om haar te helpen haar moeilijke tijden te overwinnen. Ze voelde zich in de steek gelaten en was verrast om te zien dat Heather Gay haar hand uitstak om te zien hoe ze het volhield.

Dit benadrukte nog eens het feit dat Lisa er niet meer was om die rol op zich te nemen, en Jen barstte in tranen uit tijdens de show, wensend en verlangend naar Lisa's steun.“Mensen zeggen dat ze rijden of sterven. Je rijdt niet of sterft niet', zei ze. “Dit is wanneer je komt opdagen. Het is gemakkelijk voor iedereen om er te zijn als alles geweldig is. Maar de tweede s–t gaat naar beneden, dat is wanneer je erachter komt wie er echt voor je is.”

3 De fysieke vechtpartij van Jen Shah en Lisa Barlow

Jen Shah's teleurstelling in Lisa Barlow veranderde al snel van droefheid en teleurstelling in extreme woede, terwijl de dingen een wending namen en de twee dames elkaar fysiek raakten. Heather Gay, Whitney Rose en Jennie Nguyen waren onder de dames aan boord van de bus met Lisa Barlow en Jen Shah toen de dames op reis gingen naar het park om Moederdag te vieren toen het mis ging.

Jen en Lisa's verhitte gesprek mondde uit in een strijd van verstand, die vervolgens evolueerde naar een fysieke woordenwisseling tussen hen. Ze begonnen elkaar in de bus te duwen en te duwen terwijl de explosieve scène zich ontvouwde.

2 Jen Shah voelt zich verraden door Lisa Barlow

Toen werd onthuld dat Meredith een privédetective had ingehuurd om Jen Shah's arrestatie en dreigende strafrechtelijke vervolging te onderzoeken, voelde Jen zich volledig verraden. Ze was woedend over het feit dat Lisa Barlow wist dat er een onderzoeker was ingehuurd, maar toch bleef ze bevriend met Meredith. Ze voelde zich verraden door Lisa en dacht dat als ze een echte vriend was, de onthulling van dit detail zou hebben gelijkgesteld met het feit dat Lisa helemaal geen relatie met Meredith wilde onderhouden. Tijdens haar emotionele uitbarsting haalde Jen uit en uitte ze haar teleurstelling.

1 Lisa Barlow wordt beïnvloed door de andere 'echte huisvrouwen'

De dames gingen van de beste vrienden naar de confrontatie met overweldigende emoties. Lisa Barlow gaf toe dat ze zich gevangen voelde tussen Jen Shah en Meredith Marks, en Heather Gay liet weten dat ze het erg vond om te zien hoe Jen haar meest ondersteunende vriend verloor.

De dynamiek tussen de huisvrouwen werd verhit, terwijl iedereen zijn mening over de situatie woog. Jen voelde dat Lisa beïnvloed begon te worden door de andere dames, en de castleden bleven twijfelen aan het karakter van Jen Shah en twijfelden aan haar betrokkenheid bij de fraudeaanklachten die tegen haar waren gestapeld. Loyaliteiten blijven in het geding terwijl fans zich voorbereiden op de volgende aflevering.

Aanbevolen: