RHOSLC': Weet Lisa Barlow meer over de arrestatie van Jen Shah dan ze leidt?

Inhoudsopgave:

RHOSLC': Weet Lisa Barlow meer over de arrestatie van Jen Shah dan ze leidt?
RHOSLC': Weet Lisa Barlow meer over de arrestatie van Jen Shah dan ze leidt?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'RHOSLC' van 14 november 2021 worden hieronder besproken! De Real Housewives of S alt Lake City zet zichzelf momenteel op de kaart als één franchise om op te letten! RHONJ had zijn tafel omgedraaid, RHONY had een eng eiland, RHOBH had de beruchte limousinescène en nu heeft RHOSLC Jen Shah's arrestatie!

Na Jen Shah's arrestatie in de vorige aflevering, ontdekken de dames eindelijk dat Jen niet alleen in hechtenis is genomen door Homeland Security en de NYPD, maar dat ze is beschuldigd van fraude en witwassen. Terwijl de cast van S alt Lake City naar Vail, Colorado reisde, werden hun reacties allemaal vastgelegd op camera voor de 6 uur durende rit, en het was spectaculair.

Terwijl Whitney Rose de rol van hoofd- en witwasexpert speelde, voelde Heather alle emoties, maar het leek alsof Lisa Barlow veel te veel deed, waardoor fans zich afvroegen of ze meer weet dan ze leidt. Nadat ze beweerde dat Meredith Marks misschien meer weet over wat er gebeurt tijdens een gesprek met haar man, John, blijven kijkers een beetje achterdochtig over wat er werkelijk aan de hand is.

Lisa Barlow barst in tranen uit na de arrestatie van Jen Shah

Tijdens de aflevering van vanavond konden RHOSLC-kijkers de nasleep van de arrestatie van Jen Shah zien, waaronder Homeland Security die een huiszoeking uitvoerde in de woning van Jen Shah, en nieuws dat Shah in hechtenis was genomen. Nou, terwijl dat allemaal gebeurde, werden Shah's collega-castleden binnengelaten bij haar arrestatie wegens fraude en witwassen.

Whitney Rose was de eerste die het nieuws ontving, maar kreeg een overvloed aan artikelen binnen, waardoor de vrouwen in totale shock achterbleven! Lisa Barlow barstte onmiddellijk in tranen uit en beweerde dat ze zich vreselijk voelde voor Sharrieff Sr.en de kinderen. Hoewel de eigenaar van VIDA Tequila meestal kalm en beheerst is, waren fans verbijsterd toen ze zagen dat ze zo'n sterke emotie op het nieuws toonde.

Lisa ondervraagd of iemand de FBI heeft getipt

Lisa Barlow ging van tranen in een gesprek met haar zes advocaten, ja, zes advocaten, allemaal terwijl ze op een telefoontje stapte met haar man, John Barlow. Fans en haar mede-sterren, waaronder Whitney Rose, vonden haar onophoudelijke convo's met haar advocaten vreemd, zo erg dat Whitney zich afvroeg of Lisa meer wist over wat er aan de hand was dan zij.

Niet alleen waren de telefoontjes verdacht, maar tijdens Lisa's chat met John denkt ze dat "Meredith misschien iets van andere dingen weet", waardoor we allemaal in de war zijn. Barlow bracht later het idee naar voren dat iemand de autoriteiten misschien een tip had gegeven, waardoor ze wisten waar ze Jen konden vinden voordat ze vertrokken.

Het lijkt alsof Lisa's opmerking over Meredith Marks en vragen over het fooien van de FBI kijkers deed afvragen of hij insinueerde dat Marks misschien een hand had in het werken met de FBI. Meredith was er snel bij om alle beschuldigingen die op haar pad kwamen te laten rusten nadat ze had getwitterd: "Ik denk dat de FBI kan uitzoeken waar ze iemand kunnen vinden die ze al jaren onderzoeken. Vooral iemand op een wereldwijde televisieshow", zei de RHOSLC-ster.

Wat weet Lisa Barlow echt over Jen Shah?

Lisa Barlows gedrag was misschien de perfecte reactie op zo'n traumatisch moment, of misschien wel het ergste! Toen de dames allemaal in Vail aankwamen om Meredith en Mary Cosby te ontmoeten, begonnen ze de 'surrealistische' gebeurtenissen te bespreken, zoals beschreven door Lisa en Heather Gay; en de dingen werden alleen maar vreemder!

Na het delen van verhalen over winkeldiefstallen, rode vlaggen bij Louis Vuitton en contant betalen, vertelde Heather een heel vreemd verhaal over Jen. Na een bijeenkomst bij Heather's huis had Gay op woensdagavond rond 23.00 uur een Uber voor Jen geboekt, om Jen een paar minuten later de Uber op een kruispunt te laten verlaten.

Lisa Barlow werd bleek nadat Heather de datum en tijd had verduidelijkt en beweerde dat ze misschien iets wist voordat ze in tranen uitbarstte. Hoewel we volgende week moeten wachten om te zien wat ze te zeggen heeft, lijkt het erop dat de assistente van Jen Shah, Murilo, elk gerucht tot rust brengt. Hij beweerde in een tweet: "Ik heb Jen ontmoet en haar opgehaald bij die Uber omdat ze zich niet op haar gemak voelde bij de Uber-chauffeur", zei hij. Dus, wat is er echt gebeurd? Alleen de tijd zal het leren!

Aanbevolen: