Hebben Camila Cabello en Shawn Mendes spijt van hun relatiebreuk?

Inhoudsopgave:

Hebben Camila Cabello en Shawn Mendes spijt van hun relatiebreuk?
Hebben Camila Cabello en Shawn Mendes spijt van hun relatiebreuk?
Anonim

In de loop der jaren zijn er veel beroemde koppels geweest die ermee ophielden. Vaak gaan deze koppels naar een nieuw iemand, en sommigen komen weer bij elkaar, zoals hoe Jennifer Lopez onlangs haar romance met Ben Affleck opnieuw heeft aangewakkerd. Soms is het een vervelende breuk en soms is het op goede voet geëindigd en blijven goede vrienden. Toen Shawn Mendes en Camila Cabello in november 2021 uit elkaar gingen, moesten fans schrikken nadat ze bijna 2 jaar aan het daten waren. Het is nu 3 maanden geleden sinds hun wederzijdse breuk plaatsvond en veel fans van het paar vragen zich af of ze spijt hebben van de breuk en of er een kans is dat ze hun romance in de nabije toekomst nieuw leven zullen inblazen.

De reden achter het uiteenvallen van Camila Cabello en Shawn Mendes

Toen het nieuws voor het eerst bekend werd dat Shawn Mendes en Camila Cabello uit elkaar gingen, werd gespeculeerd dat Shawn de breuk met Camila begon vanwege haar mogelijke gewichtstoename. Hoewel ja, Shawn was misschien degene die de breuk met Camila begon, maar vanwege haar gewicht is dit verre van waar. Dit kwam als een verrassing, aangezien Shawn al heel lang zijn ogen op haar heeft gericht en veel liedjes over Camila heeft geschreven. Toen de Covid-19-sluiting plaatsvond, werden Shawn en Camila voornamelijk in quarantaine geplaatst in het huis van Camila's ouders in Miami, wat hen dichterbij dan ooit bracht. Toen de beperkingen echter langzaam werden opgeheven en zowel Shawn als Camila teruggingen naar de typische werkroutines, is alles veranderd. Hun breuk was te wijten aan de gekke werkschema's die zowel Shawn als Camila hebben, en het zette hun relatie onder druk. Ze hadden genoten van hun tijd dat ze niet konden werken en gewoon samen konden zijn en waren gelukkig en het was tijd om weer aan het werk te gaan. Ze zijn gewoon niet compatibel.

Ze gingen onmiddellijk van 24/7 samen zijn naar niet en leidden ertoe dat ze op aparte paden gingen met hun carrières. Ondanks dat ze allebei verdrietig zijn over hun wederzijdse breuk, zijn ze het er wel over eens dat dit nu het beste voor hen is. We hebben er in ieder geval goede muziek uit gehaald. Shawn Mendes heeft zijn single "It'll Be Okay" uitgebracht, en Camila is druk bezig geweest in de studio en zal binnenkort nieuwe muziek uitbrengen (waarschijnlijk over Shawn en de breuk).

Shawn Mendes werd gespot bij hereniging met Camila Cabello

Shawn Mendes en Camila Cabello lijken te hebben bewezen dat ze zich houden aan de verklaring op Instagram dat ze beste vrienden zullen blijven ondanks het uit elkaar gaan. Afgelopen januari werd Shawn gespot in Miami terwijl Camila hun hond Tarzan uitliet. Na hun gemorste heeft Tarzan bij Camila in Miami gelogeerd, waardoor Shawn zijn pup niet heeft kunnen zien. Echter, zoals alle goede ouders die hebben gemorst, zullen Shawn en Camila hun best doen om Tarzan co-ouder te worden.

Fans van het paar zien dit niet als slechts twee exen die met elkaar omgaan om goede co-ouders te zijn voor hun hond Tarzan. Fans geloven zelfs dat dit misschien veel meer is dan alleen dat Shawn en Camila vriendelijk blijven om te doen wat het beste is voor Tarzan. Ze speculeren dat de reünie tussen het paar plaatsvond omdat Shawn en Camila het simpelweg misten om samen te zijn. Hoewel dit waar kan zijn, is het onbekend of ze elkaar romantisch missen of gewoon als goede vrienden. Hoe dan ook, deze reünie zou Shawn en Camila in staat hebben gesteld om alle harde gevoelens die nog tussen hen waren weg te werken en een soort afsluiting te krijgen.

Camila Cabello reageerde op de sociale mediapost van Shawn Mendes

Kort na zijn reünie met Camila Cabello en hun hond Tarzan, ging Shawn naar zijn Instagram en kondigde aan dat er binnenkort nieuwe muziek komt. Een ding dat fans niet verwachtten te zien met de aankondiging, is dat Camila zelf commentaar geeft op de post van Shawn. De post was een teaservideo van nieuwe muziek van Shawn Mendes zelf en bevatte een paar seconden van een nummer waaraan hij heeft gewerkt. Samen met de post, ondertitelde Shawn het met "you'll dig this?" Camila nam het op zich om haar innerlijke Gabriella aan te boren en commentaar te geven: "Ur gekke wilde kat", een beroemd citaat dat Gabriella tegen Troy zei in de Disney-franchise High School Musical.

Zac Efron en Vanessa Hudgens zijn misschien niet langer vriendelijk tegen elkaar, maar Shawn en Camila zijn heel verschillend. Shawn en Camila hebben elkaar altijd gesteund, zelfs voordat ze aan het daten waren en zijn dat nu nog steeds. Wat fans willen weten, is of de opmerking van Camila een teken van flirten bij Shawn achterliet? Tenzij Camila ooit naar buiten zou komen en toegeven dat ze het was of niet, zal je het nooit weten. Het is veilig om aan te nemen dat Camila gewoon een ondersteunende ex-vriendin was voor Shawn. Net zoals Shawn net zo ondersteunend zal zijn wanneer Camila haar nieuwe muziek uitbrengt. Eén ding is zeker: als het om Camila Cabello en Shawn Mendes gaat, is alles mogelijk. Ze hebben duidelijk nog steeds veel liefde en steun voor elkaar en gevoelens zijn er waarschijnlijk nog steeds. Het is slechts een kwestie van tijd of ze besluiten beste vrienden te blijven of hun relatie nog een kans geven en het enige wat fans van het paar kunnen doen is afwachten wat er gebeurt.

Aanbevolen: