Een lange vliegtuigrit weerhield Shawn Mendes en Camila Cabello er niet van om PDA te laten zien

Een lange vliegtuigrit weerhield Shawn Mendes en Camila Cabello er niet van om PDA te laten zien
Een lange vliegtuigrit weerhield Shawn Mendes en Camila Cabello er niet van om PDA te laten zien
Anonim

Gezien de gepassioneerde zangers Shawn Mendes en Camila Cabello in hun relatie, is het geen verrassing dat ze in het openbaar zoenen, of ze nu foto's op hun sociale media plaatsen of niet. Het stel is al twee jaar samen en ze zijn in meer dan één opzicht hun sterke inspiratiebron geweest. Ze zaten ook samen in quarantaine, wat hun relatie sterker maakt omdat ze al maanden met elkaar te maken hebben, maar ze klagen zeker niet.

Soms zijn de twee niet bang om dingen op te fleuren, zoals een insider die met hen in een vliegtuig zat gedetailleerd beschreven over hun PDA. Met een lange vliegreis moet er een andere manier zijn om de tijd te doden dan praten of films kijken.

Anon met betrekking tot Shawn Mendes en Camila Cabello PDA
Anon met betrekking tot Shawn Mendes en Camila Cabello PDA

De insider, die anoniem blijft, meldde op de roddel Instagram-pagina @Deuxmoi dat ze naast het stel zaten in het vliegtuig dat van de John F. Kennedy International Airport in New York City naar de Los Angeles International Airport ging. Ze merkten ook op dat Cabello bloemen had als haar handbagage, wat meer dan waarschijnlijk van haar man is, tenzij ze een vriend ontmoette of een fan ontmoette die haar een leuk cadeau gaf.

De anonieme gebruiker voegde er vervolgens aan toe dat Mendes echt bezig was met de zoensessie die hij met Cabello had, en als resultaat bovenop haar klom. Hoewel er geen foto is die deze situatie weergeeft, is het niet verwonderlijk om zoiets te horen gebeuren, aangezien het paar heel serieus samen is.

Toen ze hun bericht aan Deuxmoi afsloten, hoorden ze de Canadese zangeres de Amerikaanse zangeres vragen of ze naar Marie Antoinette wilden kijken, een van de films die beschikbaar zijn in het vliegtuig, en ze weigerde. Het was verrassend dat het paar geen scène maakte toen ze PDA tentoonstelden, maar aangezien ze misschien eersteklas waren op de vliegtuigrit naar Los Angeles, waren er misschien niet zoveel mensen die ze hadden kunnen zien.

De twee zijn jong en verliefd, dus de manier waarop ze hun toewijding en liefde voor elkaar uiten, laat zien dat ze niet bang zijn voor wat anderen denken. Dat is zeker iets dat iedereen kan respecteren voor een stel in het algemeen.

Aanbevolen: