Camila Cabello en Shawn Mendes brachten hun zinderende chemie tijdens Global Citizen Live

Camila Cabello en Shawn Mendes brachten hun zinderende chemie tijdens Global Citizen Live
Camila Cabello en Shawn Mendes brachten hun zinderende chemie tijdens Global Citizen Live
Anonim

Het powerkoppel Camila Cabello en Shawn Mendes uit de muziekindustrie veroverden gisteren stormenderhand het Global Citizen Live-podium in New York City. Nadat Mendes in Cabello's soloset verscheen, kwamen ze weer bij elkaar voor een kort duet van Coldplay's "Yellow".

Twitter kon geen genoeg krijgen van die twee samen. Terwijl sommigen het niet konden laten om foto's van hen te maken tijdens de set van Cabello, waren anderen meer verliefd op hun uitvoering van "Yellow", samen met Coldplay-frontman Chris Martin.

De twee hebben sindsdien veel publiciteit gekregen vanwege hun optredens en hun merkbare genegenheid voor elkaar. Ze hebben nog geen sociale media van hen twee gepost op Global Citizen Live, maar Cabello had eerder foto's gepost ter ondersteuning van de strijd van de Natural Resources Defence Council voor klimaatverandering.

Opende haar optreden met 'Havana', Cabello bracht niets dan sass, uitstekende zang en ongelooflijke choreografie naar haar set. Toen Mendes het podium betrad, kon de zanger echter niet anders dan hem kussen voordat hij hun hit 'Senorita' uitvoerde. Hij verliet het podium kort nadat het nummer was afgelopen, maar niet voordat hij haar weer kuste.

Hoewel het voormalige lid van Fifth Harmony niet meedeed aan de soloset van Mendes, zette hij een ongelooflijke prestatie neer met de grootste glimlach op zijn gezicht. Hij voerde ook nummers uit die hij over Cabello heeft geschreven, waaronder 'Treat You Better' en 'If I Can't Have You'.

Ze kwamen later twee minuten samen in Martin's akoestische vertolking van "Yellow", met Mendes die zijn gitaar bespeelde en Cabello die een tye-dye-sweatshirt rockte. Maar Martin boog later uit en lieten de twee de rest van het lied als duet zingen. Hij bleef echter gitaar spelen bij Mendes.

Voor sommigen was het geen verrassing dat de "Stitches"-zanger op de set van Coldplay zou verschijnen. Het was bekend dat hij een cover speelde van Coldplay's nummer "Fix You", voordat hij zijn nummer "In My Blood" zong bij de meeste van zijn concerten tijdens zijn vorige wereldtournee.

Cabello en Mendes maakten deel uit van de line-up voor de jaarlijkse Global Citizen Live, een 24-uurs evenement dat de wereld verenigt om de planeet te verdedigen en armoede te verslaan. Het evenement maakt deel uit van de wereldwijde campagne The Recovery Plan, gericht op het beëindigen van COVID-19, het beëindigen van de hongercrisis, het hervatten van onderwijs, het beschermen van de planeet en het bevorderen van gelijkheid voor iedereen.

Aanbevolen: