Hebben Kim Kardashian en Kanye West spijt dat ze $ 12 miljoen hebben uitgegeven aan hun bruiloft in 2014?

Inhoudsopgave:

Hebben Kim Kardashian en Kanye West spijt dat ze $ 12 miljoen hebben uitgegeven aan hun bruiloft in 2014?
Hebben Kim Kardashian en Kanye West spijt dat ze $ 12 miljoen hebben uitgegeven aan hun bruiloft in 2014?
Anonim

In de afgelopen twee decennia heeft het populaire Amerikaanse kabelkanaal E! Network heeft de reality-tv-sector gedomineerd en is de thuisbasis geworden van enkele van de beste reality-shows aller tijden. Sommige van deze shows zijn onder meer Khloe & Kourtney Take Miami, Botched, WAGS, Rich Kids Of Beverly Hills en het beroemdste Keeping Up With The Kardashians. Tussen de jaren 2007 en 2021 begon Keeping Up With The Kardashians snel de reality-tv-sector te domineren en elk seizoen miljoenen kijkers over de hele wereld aan te trekken. Iedereen wilde een stukje van het drama.

Het enorme succes van de familie hielp hen een cultstatus te verwerven op sociale media, waardoor ze naar een nieuw niveau van bekendheid in Hollywood werden gekatapulteerd. Nu werden hun levens gevolgd door miljoenen mensen over de hele wereld, en het vertoonde geen tekenen van vertraging. Tijdens hun uitzendingen zijn veel van hun persoonlijke en privé-aangelegenheden uitgezonden, waaronder de favoriete relatie van Kourtney en Scott en de bruiloft van Kim Kardashian en Kayne West.

Kim en Kanye legden de knoop in 2014

Ondanks dat ze elkaar tijdens hun scheiding schijnbaar naar de keel zaten, werd de relatie tussen Kim en Kanye ooit als buitengewoon succesvol beschouwd, althans in de publieke belangstelling. Het paar trouwde officieel in 2014 en hun relatie duurde in totaal zeven jaar.

Binnen deze tijd verwekte het paar in totaal vier kinderen samen genaamd North, Saint, Chicago en Psalm, van wie ze nu effectief co-ouderschap lijken te hebben, ondanks uitdagende omstandigheden.

Na zeven lange jaren samen besloot het paar echter eindelijk te stoppen. De reden voor hun scheiding lijkt terug te gaan naar Kim, met de jonge moeder van vier die in een vorige aflevering van Keeping Up With The Kardashians onthulde dat ze zich 'eenzaam voelde in haar huwelijk' nadat Kanye naar Wyoming was verhuisd.

Het lijkt erop dat zowel de afstand als de groeiende vetes tussen het paar uiteindelijk een einde maakten aan de zevenjarige relatie.

Als gevolg van hun scheiding hebben veel fans zich afgevraagd hoe hun fortuin zal worden verdeeld.

Het lijkt erop dat het ex-paar de gezamenlijke voogdij over hun kinderen zal delen, evenals alle voorwaarden van Kanye's huwelijkse voorwaarden die worden gecorrigeerd, wat betekent dat Kim waarschijnlijk een deel van $ 1 miljoen zal ontvangen voor elk jaar dat ze getrouwd was Kanye, wat resulteerde in een uitbetaling van ongeveer $ 6 miljoen dollar.

Hebben Kim en Kanye spijt dat ze $12 miljoen aan hun bruiloft hebben uitgegeven?

Nu Kim en Kanye uit elkaar zijn, vragen veel fans zich af of het paar spijt heeft dat ze zoveel geld hebben uitgegeven aan hun bruiloft in 2014 in Forte di Belvedere in Florence, Italië. Volgens The Daily Mail besteedde het paar in totaal $ 12 miljoen aan hun bruiloft, waarvan $ 400.000 alleen al werd besteed aan de weelderige locatie in Italië.

De prijs nog verder opdrijven was Kim's $ 500.000 trouwjurk, naast haar $ 40.000 schoenen. Deze zijn allebei ontworpen door een van Kanye's vrienden die in de mode-industrie werkt. Daarnaast bestelde Kanye ook een Calacatta Vaticano marmeren tafel van $ 478.000 230 voet voor de huwelijksreceptie.

Dit zijn echter slechts enkele van de extravagante items die het paar kocht voor hun grote dag, en het is meer dan waarschijnlijk dat er ook grote sommen geld zijn uitgegeven aan andere onderdelen van het evenement, zoals de bruiloft taart en entertainment.

Hoewel geen van de twee rechtstreeks heeft gesproken over spijt van hun huwelijk, lijkt het waarschijnlijk dat geen van beiden enige vijandigheid voelt. Zowel Kim als Kanye hebben een aanzienlijk vermogen, daarom lijkt $ 12 miljoen misschien niet echt een enorm bedrag, vooral als de kosten tussen hen worden verdeeld. Kim's nettowaarde ligt momenteel rond de $ 1,4 miljard dollar, terwijl Kanye een nettowaarde heeft van $ 2 miljard dollar.

Bovendien heeft Kanye ook in het openbaar tekenen van nood getoond sinds zijn scheiding van zijn ex-vrouw Kim. Dus, hoewel ze misschien niet in het openbaar hebben gesproken over spijt van hun huwelijk, kunnen we er zeker van zijn dat zowel hij als Kim enorm verdrietig zijn over de situatie.

Kim heeft spijt van ten minste één eerder huwelijk

Tijdens het hoogtepunt van haar roem werd Kims relatie met de Amerikaanse rapper Kanye West zeker een van de meest opvallende relaties binnen de Hollywood-sfeer. Kanye is echter niet de enige man met wie Kim Kardashian is getrouwd.

In 2010 begon Kim te daten met NBA-speler Kris Humphries, van wie fans een glimp hebben opgevangen tijdens eerdere seizoenen van Keeping Up With The Kardashians. Vanaf het begin was het echter duidelijk dat veel van de familie van Kim het niet goed met Kris hadden.

Dit weerhield Kim er echter niet van om vooruitgang te boeken in haar relatie. Ondanks de zorgen van haar familie, nam Kim een gedurfde stap en besloot later met Kris te trouwen, slechts een jaar nadat ze begonnen te daten. Het paar is officieel getrouwd in 2011.

Later heeft Kim sindsdien gesproken over haar spijt, waarbij ze verklaarde dat ze 'wens dat ze nooit met Kris Humphries was getrouwd' en wist dat het niet zou duren zodra ze op de trouwlocatie aankwamen. Hoewel haar eerste twee huwelijken niet zijn gelukt, lijkt het erop dat ze maar van één echt spijt heeft.

Aanbevolen: