Hoeveel verdient Cole Hauser op 'Yellowstone'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Cole Hauser op 'Yellowstone'?
Hoeveel verdient Cole Hauser op 'Yellowstone'?
Anonim

Een geweldig verhaal combineren met een geweldige cast is de snelste manier om een show van de grond te krijgen, maar er zijn er maar weinig die dit kunnen waarmaken. Gelukkig kunnen shows zoals Yellowstone meegaan en de wereld laten zien hoe krachtig deze combinatie kan zijn.

De cast van de show had totaal verschillende achtergronden en dankzij het succes van de show hebben ze allemaal hun vermogen vergroot door dit geweldige verhaal te helpen vertellen.

We hebben vernomen dat het netwerk Kevin Costner topdollar geeft, maar hoeveel verdienen andere acteurs, zoals Cole Hauser, voor hun tijd in de show? Laten we eens kijken naar Yellowstone en zien hoeveel Cole Hauser verdient om Rip Wheeler te spelen.

'Yellowstone' is een hitshow

Voor het geval je het de afgelopen jaren op de een of andere manier hebt gemist, Yellowstone is een van de meest populaire shows op tv geworden. Dit is Thanksgiving met inhoud van hoge kwaliteit, uitzonderlijke verhalen en fantastische personages die in elke aflevering acteren.

Met Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Riley en meer in de hoofdrol, is Yellowstone al enkele jaren een groot succes in de neo-westerse richting. Dit soort shows zijn buitengewoon moeilijk te maken, maar de makers Taylor Sheridan en John Linson hebben geweldig werk geleverd met de show.

Toen hij sprak over wat de show zo'n succes heeft gemaakt, zei Kevin Costner: "Je neemt mijn disfunctionele familie, je zet ze midden in de mooiste bergen en rivieren en valleien en zet ze op paarden. Een deel van die dwaasheid zal verdwijnen, maar een deel ervan horen we stiekem graag. Het is tot nu toe een goede rit geweest. We zullen zien waar het naartoe gaat."

Yellowstone heeft veel geweldige elementen die ervoor werken, waaronder de uitzonderlijke uitvoering in elke aflevering van acteur Cole Hauser.

Cole Hauser is geweldig als Rip Wheeler

Sinds het debuut van de show speelt acteur Cole Hauser op briljante wijze het personage Rip Wheeler op Yellowstone. Hauser was niet bepaald een begrip voordat hij op de show landde, maar tijdens de vier seizoenen van Yellowstone in de lucht heeft hij naam gemaakt bij het publiek overal.

Het is duidelijk dat de acteur zijn karakter begrijpt en waardeert, en dit blijkt echt uit zijn uitvoering. Voorafgaand aan het meest recente seizoen van de show, opende Hauser zijn karakter en zei: "Ik denk dat Rip is … voordat iedereen gewond raakt en bijna wordt vermoord, ik denk dat hij op die plaats van geluk is, weet je. Hij doet wat hij wil doen, hij heeft deze prachtige hut gekregen van John, hij is verliefd, hij is aan het boeren en doet het enige wat hij weet en graag doet. Dus ik denk dat voorafgaand aan deze cliffhanger in seizoen 3, en dit soort bijna-doodervaringen voor al deze personages, ik denk dat hij ongeveer net zo gelukkig is als hij ooit is geweest."

Het was een feest om Hauser vier seizoenen lang Rip Wheeler te zien spelen, en fans zijn klaar om te zien wat hij voor de toekomst in petto heeft.

Yellowstone heeft nog steeds veel te vertellen, en omdat Hauser zo geweldig is geweest in de rol, verdient hij een hoop geld.

Cole Hauser maakt bank op de show

Dus, hoeveel verdient Cole Hauser als Rip Wheeler in de show? Welnu, volgens Life & Style verdient Hauser, alleen al met een aantal van zijn medesterren, allemaal miljoenen per seizoen.

"Kelly Reilly (Beth Dutton), Luke Grimes (Kayce Dutton), Wes Bentley (Jamie Dutton), Kelsey Asbille (Monica Dutton) en Cole Hauser (Rip Wheeler) verdienen naar schatting ongeveer $ 200.000 per aflevering van Yellowstone, per Cinema Blend. Dat komt neer op een zoete $ 2 miljoen per seizoen voor de 10 afleveringen van de show", meldt de publicatie.

Het is best verbazingwekkend om te zien dat de mensen achter de schermen ervoor zorgen dat hun primaire cast wordt verzorgd.

Kevin Costner is natuurlijk de grootste naam in de show, dus het is volkomen logisch dat hij degene zou zijn met het hoogste salaris, met maar liefst $ 500.000 per aflevering.

Televisiehoofd Kevin Kay sprak over het betalen van zijn sterren een premium salaris.

"Het statement dat we wilden maken was dat we openstaan voor zaken en dat we bereid zijn topacteurs te betalen, ongeacht hun offertes. Het stuurt een boodschap en dat is wat we willen doen." Costner krijgt ook een executive producer-tegoed voor de show, "zei Kay.

Yellowstone bereikt ongelooflijke dingen dankzij het werk van de cast en crew, en het is leuk om te zien dat ze hun acteurs een premie betalen voor hun diensten.

Aanbevolen: