Hoeveel verdient Sal Governale op de Howard Stern Show?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Sal Governale op de Howard Stern Show?
Hoeveel verdient Sal Governale op de Howard Stern Show?
Anonim

Er is veel interesse in hoeveel geld Howard Stern verdient. Iedereen die iets over Howard weet, weet dat het uitzonderlijk rijk is, maar pronkt er niet echt mee. Er wordt zelfs veel gepraat over de mogelijkheid dat de radiolegende een geheime miljardair is. In werkelijkheid is hij een multi-multimiljonair, maar heeft hij de status van miljardair nog niet helemaal bereikt. Als hij echter nog een paar contractverlengingen van $ 500 miljoen krijgt van SiriusXM, is hij misschien op weg om in de hoogste belastingschijf te komen.

Die $ 500 miljoen (voor vijf jaar) gaat echter niet alleen naar het gezicht van The Howard Stern Show. Het wordt verspreid over de hele operatie. Dat betekent zowel productiekosten als het in dienst hebben van zijn trouwe groep van veelal goedbetaalde stafleden. Onder hen is on-air persoonlijkheid, schrijver en neptelefoon, Sal 'The Stokebroker' Governale.

Hoeveel verdient Sal Governale per jaar?

Er is zeer minimale informatie over wat elk van de Stern Show-medewerkers eigenlijk maakt. Dit komt omdat we niet weten hoe Howard en zijn producenten zijn enorme productiekosten per jaar verdelen. In 2015 werd echter gemeld dat Sal Governale ongeveer $ 80, 000 per jaar verdient. Het is nu echter waarschijnlijk dichter bij $ 100.000. Hoewel hij oorspronkelijk was ingehuurd als grappenmaker, zijn zijn taken bij The Stern Show geëvolueerd. En met uitgebreidere taken komt en een groter salaris… theoretisch.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Sal Governale slechts gewaardeerd op $ 400.000. Vanuit één perspectief is dit logisch. Ondanks dat hij ooit een stoke-makelaar was, werd Sal berucht omdat hij zijn financiën verspilde. Het is een bron van grote komedie op The Stern Show en een onderwerp dat Howard buitengewoon woedend maakt. Hij heeft er tenslotte een hekel aan als zijn werknemers niet verantwoordelijk met hun geld omgaan.

Maar gezien het feit dat Sal sinds 2004 voor The Stern Show werkt, lijdt het geen twijfel dat zijn vermogen eigenlijk dichter bij $ 1 miljoen ligt, zo niet iets meer. Hoewel hij een vrouw en twee kinderen moet onderhouden, heeft hij een huis in de staat New York en een felbegeerde baan bij de grootste radioshow in Noord-Amerika.

Hoe werd Sal Governale aangenomen op de Howard Stern Show?

In tegenstelling tot een Wack Packer, belde Sal Governale in de jaren negentig en het begin van de jaren 2000 voortdurend naar The Stern SHow. Hij was niet alleen een superfan, maar hij was ook uitzonderlijk goed in het belachelijk maken van producer Gary "Ba Ba Booey" Dell'Abate. Daarom werd hij in 1996 zelfs uitgenodigd voor de show.

Maar pas in 2004 kreeg hij een baan aangeboden. Eigenlijk moest Sal strijden voor een optreden in The Stern Show nadat staflid Stuttering John de show had verlaten. Howard, zijn co-hosts Robin Quivers, Artie Lange en Fred Norris, brachten tal van Stern Show-superfans en komieken binnen om deel te nemen aan "Win John's Job". Sal eindigde op de tweede plaats na zijn toekomstige beste vriend, schrijfpartner en vermeende minnaar, Richard Christy. Beide komieken kregen echter de baan omdat ze zo'n indruk maakten.

Sal heeft door de jaren heen bewezen een van de meest waardevolle medewerkers van The Stern Show te zijn. Hoewel hij misschien een harde werker is, is hij het meest waardevol omdat hij zich als een absolute idioot gedraagt. In de begindagen van de show kwam Sal zichzelf voortdurend in de problemen omdat hij dingen deed die zelfs volgens de normen van The Stern Show ongepast waren. Toch maakte hij bij elke bocht Howard en het publiek aan het lachen. Vooral als hij zijn baas, Gary, meedogenloos plaagde.

Sal blijft het meest ongepaste lid van de Stern Staff en ook het meest controversiële. Hoewel sommige van zijn meningen en verbale misstappen hem in de echte wereld zouden laten annuleren, worden ze benadrukt op The Stern Show. Niet omdat Howard of zijn staf het met Sal eens zijn, maar omdat ze hem graag belachelijk maken voor de belachelijke en beledigende dingen die uit zijn mond komen. Ze weten ook dat Sal nooit kwaad in de zin heeft… hij is gewoon een hansworst. En Sal is de eerste om het toe te geven. Zelfs hij zou geen "tractie" willen hebben op zo'n opmerking.

Is Sal Governale nog steeds getrouwd?

Er is heel weinig bekend over de vrouw van Sal, Christine Governale. Wat fans wel weten, is dat ze constant problemen had met haar man. Gedurende de vroege jaren 2000 kwam Christine meerdere keren op The Stern Show om haar ontevredenheid en walging over de vader van haar twee zonen te uiten. Het bleek dat de problemen die ze in de ether uitte, uiteindelijk thuis een probleem waren.

Een van de beroemdste stukjes van Sal Governale in de show had te maken met zijn vrouw die in het geheim sprak met haar 'emotionele vriend' (ook bekend als '143'). Sal was terecht bezorgd dat zijn vrouw hem zou verlaten. Dit zorgde ervoor dat Howard tussenbeide kwam en een huwelijksconsulent inschakelde om hen te helpen hun beschadigde relatie in de lucht te herstellen.

Maar de problemen van Sal en Christine waren niet alleen een gimmick voor de radioshow. Ze zochten eigenlijk hulp buiten de show en blijven werken aan hun huwelijk.

Het lijkt erop dat Sal en Christine in 2022 samen zijn en hun relatie waarschijnlijk niet zullen beëindigen. Ze hebben te veel geschiedenis en een gezin samen. Dat betekent echter niet dat er nog steeds geen problemen zijn die ze dagelijks moeten aanpakken.

Aanbevolen: