Kevin Costner verdient een fortuin per aflevering op 'Yellowstone

Inhoudsopgave:

Kevin Costner verdient een fortuin per aflevering op 'Yellowstone
Kevin Costner verdient een fortuin per aflevering op 'Yellowstone
Anonim

De concurrentie om kijkers op tv wordt steeds heviger, aangezien netwerken en streamingdiensten, zoals Netflix, allemaal geweldige content maken. Grote franchises komen tegenwoordig zelfs in de ring en ze geven miljoenen uit om hun shows te maken. De Lord of the Rings-show van Amazon is bijvoorbeeld de duurste in de geschiedenis, wat maar weer laat zien hoe hevig de concurrentie wordt.

Yellowstone, ondanks de concurrentie eromheen, is een enorm succes op zich geworden, en het heeft dit gedaan zonder de steun van honderden miljoenen dollars van Amazon of Disney.

De show verdient geld en we hebben de Yellowstone-cast al gerangschikt op nettowaarde, maar laten we specifiek kijken naar Kevin Costner en hoeveel hij per aflevering verdient.

Kevin Costner heeft een lange carrière gehad

Kevin Costner, die al sinds de jaren tachtig in de entertainmentindustrie zit, is een artiest die enorm veel succes heeft gehad als acteur, en ook als iemand die achter de schermen in verschillende rollen heeft gewerkt. Hij heeft ups en downs gehad, zeker, maar er zijn er niet veel die kunnen evenaren wat hij heeft bereikt.

De tweevoudig Oscarwinnaar heeft echt alles gezien en gedaan tijdens zijn tijd in de industrie, en het feit dat hij succes heeft kunnen vinden in film en op televisie is een waar bewijs van zijn talent. De enorme inspanning die hij heeft geleverd in enkele van zijn grootste projecten, met name Dances with Wolves, hielp hem de geschiedenis in te gaan.

Door de jaren heen is Costner in verschillende rollen blijven werken, en zijn meest recente carrièretriomf kwam op het kleine scherm van de show Yellowstone, die een verademing was voor televisiefans.

Hij speelt momenteel op 'Yellowstone'

In juni 2018 maakte Yellowstone zijn officiële debuut op het kleine scherm, en in de loop van de vier seizoenen in de lucht heeft het een loyaal publiek kunnen binden dat de show tot een echte hit heeft gemaakt.

Met een getalenteerde cast van artiesten onder leiding van Kevin Costner, heeft de serie alle kleine dingen bij elke stap goed kunnen doen. Hoewel het in het begin geen hit was bij critici, is de show elk seizoen blijven verbeteren, en het was echt fascinerend om te zien hoe de show in de loop van de tijd groeide in termen van lovende kritieken.

Op dit moment is de show zo'n groot succes dat spin-offprojecten in productie kunnen worden genomen, en tot nu toe is er één project uitgezonden. Op dit moment is er nog een in de maak. Het laat alleen maar zien dat mensen oprecht houden van de wereld die in de show wordt gemaakt.

Dankzij het succes van de show heeft Costner de afgelopen jaren het deeg geharkt, wat zijn vermogen zeker heeft geholpen.

Costner verdient $ 500.000 per aflevering

Toen hij zich aanmeldde om te schitteren in de show, tekende Kevin Costner zich ook aan als producer, wat zijn initiële salaris een mooie boost gaf. Volgens CheatSheet verdient Kevin Costner $ 500.000 per aflevering van de show, wat hem een van de beter betaalde sterren op alle televisie maakt.

Nu moet worden opgemerkt dat veel acteurs en actrices niet beginnen met het verdienen van dit soort geld aan een tv-serie, maar Costner heeft het project veel naamsbekendheid gegeven en hij slaagde erin om producentencredits te krijgen, ook. Deze twee factoren droegen bij aan een stijging van zijn salaris tot $ 500.000 per aflevering.

Mocht de serie een succes blijven op het kleine scherm, dan kun je maar beter geloven dat Costners salaris vanaf hier alleen maar zal stijgen. Af en toe zien we televisiesterren de drempel van $ 1 miljoen overschrijden, en hoewel het ongebruikelijk is, is het nog steeds een bereikbaar plateau voor Costner. De tijd zal het zeker leren, maar de acteur is op weg om nog meer geld te verdienen dan hij nu doet. Mocht de show een massasyndicatie bereiken, dan zal hij miljoenen binnenhalen.

Zoals we al zeiden, heeft dit salaris zijn vermogen zeker verhoogd. Volgens Celebrity Net Worth is Costner momenteel $ 250 miljoen waard, en het aanhoudende succes van de show zal hier in de loop van de seizoenen aan blijven groeien.

Yellowstone is een van de populairste shows op tv geworden en Kevin Costner zal die cheques zo lang mogelijk blijven innen.

Aanbevolen: