Hoe acteur Cole Hauser zijn nettowaarde van $ 7 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe acteur Cole Hauser zijn nettowaarde van $ 7 miljoen vergaarde
Hoe acteur Cole Hauser zijn nettowaarde van $ 7 miljoen vergaarde
Anonim

Het maken van entertainment brengt een aantal voordelen met zich mee, waaronder veel geld verdienen terwijl je iets doet waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. Sommige sterren verdienen miljoenen, anderen nemen kleinere bedragen en sommigen verhogen hun salaris terwijl ze een populair personage spelen. Ongeacht hoe het wordt gedaan, een acteur kan geld verdienen en zijn vermogen vergroten met de juiste kans.

Cole Hauser is een acteur die al sinds de jaren 90 in Hollywood werkt, en hij heeft een oeuvre samengesteld waar elke artiest blij mee zou zijn. Hauser heeft het financieel goed voor zichzelf gedaan, vooral met zijn salaris voor wat een hitshow is geworden.

Dus, hoe heeft Cole Hauser zijn indrukwekkende vermogen kunnen vergaren? Laten we eens nader kijken en zien hoe hij het deed.

Cole Hauser heeft een lange carrière gehad

In 1992 maakte Cole Hauser zijn debuut in de entertainmentindustrie, en sindsdien heeft de acteur veel gedaan en solide uitvoeringen geleverd die een rol hebben gespeeld bij het bereiken van waar hij nu is.

In de jaren 90 was de artiest in staat om furore te maken in films als Dazed and Confused en Good Will Hunting. Dit was een geweldig momentum op weg naar de jaren 2000, waar hij zou schitteren in foto's als Pitch Black, White Oleander, Tears of the Sun, 2 Fast 2 Furious, The Break-Up en meer. Dingen zouden ook mooi doorgaan in de jaren 2010.

Op televisie was Hauser te zien in projecten als High Incident, ER, K-Ville, Rogue en The Lizzie Borden Chronicles. Hij heeft lang niet zoveel televisiecredits als filmcredits, maar dit weerhoudt hem er niet van om tijdens zijn verblijf in Hollywood solide werk op het kleine scherm in te leveren.

Dankzij het fantastische werk dat Hauser de afgelopen 30 jaar heeft verzet, heeft hij een indrukwekkend vermogen kunnen vergaren.

Hij heeft een nettowaarde van $7 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth zit Cole Hauser momenteel op een solide $ 7 miljoen Hoewel dit misschien niet op hetzelfde niveau is als collega Dazed and Confused-castleden, Ben Affleck en Matthew McConaughey, miljoenen waard kunnen zijn dankzij iets te doen waar je van houdt, is iets dat geprezen moet worden.

Hauser is niet alleen een artiest, maar ook zijn vrouw, Cynthia Daniel. Volgens Celebrity Net Worth, "Cole en zijn vrouw, Cynthia Daniel, zijn sinds 2006 getrouwd. Ze hebben samen drie kinderen: Ryland, Colt Daniel en Steely Rose. Cynthia is een actrice die vooral bekend staat om haar rol als Elizabeth Wakefield in de Sweet Valley. Hoge serie. Haar tweelingzus is actrice Brittany Daniel."

Acteren is iets dat lucratief is geweest voor Cole Hauser en zijn familie, en het is opmerkelijk om te zien hoe zijn carrière tot nu toe is verlopen. Na jaren in het vak te zijn geweest en succes te hebben gevonden, keerden de zaken echt de hoek om voor Hauser, enkele jaren geleden toen hij werd gecast als hoofdcastlid van wat zich heeft ontwikkeld tot een hitshow op televisie.

Hij maakt bank op 'Yellowstone'

Als we kijken hoe Hauser zijn vermogen heeft weten te vergroten tot maar liefst $ 7 miljoen, moeten we kijken naar zijn salaris voor Yellowstone. De serie is een enorm succes geweest voor alle betrokkenen, en het is logisch dat Hauser en de primaire cast een aardig centje zouden verdienen voor hun werk aan de show.

Volgens CinemaBlend: "Om patriarch John Dutton te portretteren, verdient de altijd betrouwbare Kevin Costner $ 500.000 per aflevering, terwijl de jongere generatie acteurs naar verluidt minder dan de helft daarvan verdient. Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille en Luke Grimes verdienen naar verluidt allemaal ongeveer $ 200.000 per aflevering of minder."

Het is geweldig om te zien dat de serie zijn sterren een stevig salaris beta alt, en er is een reden waarom ze het grote geld uitgeven aan hun grote talent.

"De verklaring die we wilden maken was dat we openstaan voor zaken en dat we bereid zijn om topacteurs te betalen, wat hun offertes ook zijn. Het stuurt een bericht en dat is wat we willen doen, "zei Kevin Kay, het voormalige hoofd van Paramount.

Zolang Hauser op de show blijft, zal hij een stevig salaris blijven binnenhalen. Hierdoor kan hij de komende jaren zijn vermogen naar ongekende hoogten blijven brengen.

Aanbevolen: