10 fitness-youtubers met hun eigen atletische kledinglijn die het waard is om te kopen

Inhoudsopgave:

10 fitness-youtubers met hun eigen atletische kledinglijn die het waard is om te kopen
10 fitness-youtubers met hun eigen atletische kledinglijn die het waard is om te kopen
Anonim

Met social media en YouTube is fitness de afgelopen jaren een belangrijke trend geworden. Hetzelfde geldt voor fitnessatleten die hopen de gewone persoon te inspireren en te helpen om in vorm te komen en gemotiveerd te raken. Hoewel deze fitnessatleten er goed aan doen vlogs en trainingsvideo's op YouTube te plaatsen, hebben velen besloten een stap verder te gaan.

Iedereen weet dat een van de beste dingen om in vorm te komen, het uitgeven van sportkleding is. Veel fitness-YouTubers kennen de worsteling om trainingskleding te vinden die goed past, aansluit waar nodig en comfortabel is tijdens intensieve sessies. Gelukkig hebben deze YouTubers hun eigen kledinglijn gemaakt die het geld waard is. Deze lijst zal helpen gemotiveerd te raken en de portemonnee leeg te maken.

10 Bradley Martyn

In de fitnessgemeenschap staat Bradley Martynis bekend om zijn indrukwekkende gespierde lichaamsbouw. Martyn behandelt alles op zijn kanaal, van zijn dagelijkse fitnessregime tot zijn leuke en gekke momenten.

Martyn heeft het goed gedaan in de branche en heeft zelfs zijn eigen sportschool, Zoo Culture. Samen met de sportschool en een succesvolle Youtube komt er een sportkledinglijn. BMFIT gear of RawGear is perfect voor mannen en kan zelfs geschikt zijn voor vrouwen. Zijn lijn richt zich veel op het verbeteren van de lichaamscontouren terwijl hij toch comfortabel is.

9 Taylor Dilk

Taylor Dilk begint haar YouTube-kanaal met een video over hoe ze begon. Ze begon oorspronkelijk haar YouTube-kanaal om de voorbereiding van haar bikiniwedstrijd te documenteren. Jaren later is het een kanaal geworden over voeding, fitness en haar dagelijks leven. met 111k abonnees wilde ze verder haar eigen kledinglijn creëren.

Balance Athletica heeft veel aandacht gekregen onder fitnessliefhebbers vanwege zijn leuke kleuren en bruikbaarheid. Ze maakt items voor mannen en vrouwen die kunnen worden gedragen naar de sportschool of tijdens het boodschappen doen. Niets is beter dan een legging die er geweldig uitziet en goed aanvoelt.

8 Dannibelle

Danibelle heeft een lichaamsbouw waar iedereen jaloers op zou zijn, maar het kwam door hard werken en toewijding. Ze is vastbesloten om haar fitnesstrucs en trainingen te delen met iedereen die zijn levensstijl wil veranderen. Haar Youtube varieert van buikspieroefeningen, beendag, in-gym workouts of workouts thuis.

Ze heeft ook haar eigen website gemaakt die haar bootybands en DB Active-kleding verkoopt. Haar leggings, shorts en crop-tops zijn alles waar een meisje om kan vragen en kan oplopen tot $ 35. Haar kleding heeft leuke en neutrale kleuren die helpen de buit te benadrukken en de buikspieren vast te houden.

7 Michelle Lewin

Sinds een aantal jaren is Michelle Lewin een fitnesstrainer voor talloze mensen over de hele wereld. De Latina-fitnessatleet werd een sensatie op sociale media. Samen met haar man beheren ze haar YouTube om trainingsvideo's te maken die iedereen kan volgen. Lewin werd een inspiratie voor velen die hun ideale lichaam wilden krijgen.

Met haar fitnesssucces creëerde ze ook de kledinglijn oneOone. Haar lijn omvat fitnesskleding voor heren en dames die modieus en praktisch is voor in de sportschool. Haar ontwerpen hebben unieke patronen en texturen om elke look wat meer smaak te geven.

6 Valentina Lequeuk

Voor iedereen die naar fitness heeft gekeken, heeft Valentina Lequeuk er misschien meer dan één op sociale media gezien. Terwijl ze domineert op Instagram, heeft ze ook een succesvolle YouTube. Haar kanaal richt zich op het krijgen van mensen om die kilo's kwijt te raken en die spieren te versterken.

Om haar thuis te matchen, bij gymtrainingen en voedingsadvies, creëerde ze een kledinglijn. Mina Sportwear is niet van deze wereld. Als je praktisch wilt zijn terwijl je er goed uitziet, is dit het merk. Veel items hebben unieke patronen en hebben een imitatieleer-look om wat extra's te geven.

5 Dana Linn Bailey

Dana Linn Bailey maakte naam als een IFBB pro bodybuilder die haar weg verdiende naar de titel van 2013 winnaar van Joe Weider's Olympia. Tijdens haar fitnessreis begon ze een YouTube-kanaal om haar leven, fitnessvoorbereiding, trainingen en wedstrijden te documenteren. Sindsdien is het van versnelling veranderd om meer op dagelijkse training gebaseerd te zijn en een kijkje in hun dagelijks leven te geven.

Samen met haar man Rob Bailey creëerden ze een kledinglijn genaamd FlagnorFail en hun eigen sportschoolbedrijf. Hun lijn is niet alleen voor fitnessliefhebbers, maar ook voor de alledaagse avonturier. Met jaren in de industrie, kennen de Baileys kleding die werkt en accessoires die bestand zijn tegen alles wat je erop gooit.

4 Grace Beverly

Grace Beverly werd het meest bekend op sociale media als GraceFitUK. Ze is een fitnessatleet die de fitnesswereld domineerde met haar motivatie om anderen te helpen fit en in vorm te komen. Haar YouTube-kanaal bevat video's die gericht zijn op trainingen voor alle delen van het lichaam, haar fitnessplan en vlogs.

Sindsdien is ze uitgegroeid tot een ondernemer met haar eigen bootybands en kledinglijn. Bij Tala moet je zijn als het gaat om schattige sportkleding voor alle lichaamsvormen. Ze ontwerpt alles, van leggings, shorts, overhemden en meer die voor iedereen geschikt zijn. Haar lijn is ook duurzaam met behulp van up-cycled materialen.

3 Bart & Geo Kwan

Het powerkoppel, Bart & Geo Kwan, creëerden het merk Barbell Brigade en is een van de meest gerefereerde workoutbedrijven die er zijn. Het duo is in alle opzichten ondernemer. Hun belangrijkste bedrijfskanaal laat alles zien, van trainingen, techniek en gekke momenten met de bedrijfsfamilie.

Barbell Brigade is sindsdien vertakt naar sportscholen en een supplementmerk, maar hun kleding is het vermelden waard. Bart en Geo wilden kleding maken die comfortabel was voor de sportschool en voor de dagelijkse levensstijl. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hun bedrijfslogo cool en beïnvloedbaar is met de schedel en h alterstangen.

2 Heidi Somers

Heidi Somers is een van de meest spraakmakende fitnessatleten in het spel en dat geldt ook voor haar kledinglijn. Haar YouTube heeft alles van dagelijkse vlogs, boodschappen, fitnessregimes en voedingsadvies.

Naast haar kanaal is haar zelfgemaakte kledinglijn BuffBunny een topkandidaat in de wereld van sportkledingmerken. Het merk is bedoeld om iedereen zich goed te laten voelen in wat ze dragen, terwijl ze zich nog steeds gesteund voelen. Het scala aan kleuren en stijlen zal ervoor zorgen dat iedereen zichzelf in de spiegel bekijkt.

1 Christian Guzman

Velen hebben gehoord van het bedrijf van Christian Guzman in de wereld van sociale media en fitness. Zoals velen begon hij op YouTube met het catalogiseren van zijn reis naar fitnesswedstrijden met ma altijdbereiding, trainingen en vlogs.

Hij werd al snel ondernemer en eigenaar van Alphalete. Het merk en bedrijf wedijveren met veel bekende merken zoals GymShark en Nike. Fans van het merk kunnen geen genoeg krijgen van de veelzijdige kleding die er goed uitziet in de sportschool en ook daarbuiten vertaald kan worden. Het merk helpt die hardwerkende lichaamsbouw te benadrukken terwijl het toch functioneel is.

Aanbevolen: