10 Feiten die fans niet wisten over 'Legally Blonde' (voordat 'Legally Blonde 3' uitkwam)

Inhoudsopgave:

10 Feiten die fans niet wisten over 'Legally Blonde' (voordat 'Legally Blonde 3' uitkwam)
10 Feiten die fans niet wisten over 'Legally Blonde' (voordat 'Legally Blonde 3' uitkwam)
Anonim

Het jaar was 2001. De fenomenale Reese Witherspoon tekende zich aan om het vrouwenclubmeisje te spelen dat advocaat Elle Woods werd in Legally Blonde. Elle's optimisme en parmantigheid waren precies wat de wereld niet wist dat ze nodig hadden, terwijl Elle miljoenen mensen inspireerde die te horen kregen dat ze iets niet konden doen. De film was zo'n succes dat er al snel een vervolg werd gemaakt genaamd Legally Blonde 2: Red, White, and Blonde.

Het is 17 jaar geleden dat het vervolg uitkwam, maar fans wilden meer. Gelukkig voor ons kondigde Reese aan dat er een derde film in de maak is. Voordat de film in de nabije toekomst in de bioscoop verschijnt, laten we eens kijken naar 10 dingen die we tot nu toe weten.

10 Productie is de afgelopen twee jaar in de maak

Afbeelding
Afbeelding

Een derde Legally Blonde-film werd niet van de ene op de andere dag bedacht. Het is de afgelopen twee jaar in de maak! In 2018 plaatste Reese Witherspoon een video van haar drijvend in een zwembad in Elle Woods' klassieke bikini met lovertjes. Het bijschrift zei eenvoudig: "Het is waar… LegallyBlonde3." Terwijl fans wilden dat er meer was om van te genieten in 2020, is er sindsdien niet veel nieuws naar buiten gekomen.

9 De OG-producenten zijn weer terug

Afbeelding
Afbeelding

Marc Platt was de oorspronkelijke producent van Legally Blonde, Legally Blonde 2, en zal blijven produceren voor de derde aflevering. Marc wordt vergezeld door Lauren Neustadter van Hello Sunshine en president van Platt Productions, Adam Siegel.

Met de originele leden van het team voor de derde keer terug, hopen fans dat de verhaallijn trouw blijft aan Elle's karakter.

8 Mindy Kaling schrijft het script

Afbeelding
Afbeelding

Mindy Kaling is niet alleen een fan van Resse Witherspoon, ze is in het echte leven bevriend met haar! Als er één vrouwelijke schrijfster is die Legally Blonde 3 zou kunnen pakken, dan is het Mindy Kaling wel. Ze ademt Elle Woods en is dol op romcoms - het is de perfecte samenwerking. Het helpen van Mindy met het script is collega-schrijver Dan Goor. Goor is een van de makers van Brooklyn Nine-Nine en hij heeft geschreven voor Parks en Rec. Tussen deze twee geesten is het perfecte script onderweg.

7 Er zijn een paar bekende gezichten die zich al hebben aangemeld

Afbeelding
Afbeelding

Legally Blonde heeft zoveel iconische karakters. Fans kunnen alleen maar hopen dat bekende gezichten en personages terugkomen voor het derde deel. De "bend and snap"-koningin Jennifer Coolidge (die Paulette speelde) had gezegd: "Als ik wordt gevraagd om het te doen, zal ik er zeker bij zijn."

En volgens Legally Blonde 3's IMDb-pagina is ze al weer aangemeld als Paulette. Op de pagina staat ook dat Jessica Cauffiel (Margot) en Alanna Ubach (Serena) zich ook hebben aangemeld als BFF's voor de derde film!

6 En Luke Wilson zou graag meedoen

Afbeelding
Afbeelding

Warner van Matthew Davis was ooit de oogappel van Elle Woods, maar nadat hij Emmett van Luke Wilson had ontmoet, veranderde Elles leven voor altijd. Elle ging trouwen met Emmett en we zagen hun relatie fronsen in de tweede film. Met een derde film in de maak, zei Wilson dat hij "graag" apart van de cast zou zijn. Volgens Entertainment Tonight: "Ik bedoel, alleen dat personage dat Reese speelde was toen zo grappig en dat is nu een soort iconisch personage geworden."

Op het moment van deze publicatie is er nog niets gezegd over het karakter van Wilson, maar hij is klaar voor de uitdaging wanneer de tijd daar is.

5 Een richting is in beweging

Afbeelding
Afbeelding

In Legally Blonde zagen we Elle afstuderen aan de Harvard Law School ("What, like it's hard?"). In Legally Blonde 2 gaat Elle naar DC om de stem voor dieren te zijn. Met zo veel bereikt in een korte tijd, wat is de toekomst voor Elle Woods voor de derde film? Volgens Elle is er al een algemene richting voor het script in beweging. Elle zei dat het "vol mode" en "geweldige feministische ideeën" zal zijn.

4 Ze zijn nog niet begonnen met filmen

Afbeelding
Afbeelding

Met Mindy, Reese en Marc aan boord voor de derde film, hoef je alleen nog maar te filmen. Helaas heeft de COVID-19-pandemie de hele wereld getroffen. Het dagelijkse leven van iedereen is veranderd, ook in Hollywood. Met sociale afstand en reisverboden, is het filmen van Legally Blonde 3 gestopt. Reese Witherspoon vertelde Entertainment Tonight dat ze een script hebben, maar "niets hebben opgenomen". Omdat Elle zo'n geliefd personage is, wil Reese het goed met haar doen en heeft ze een "geweldige" tijd om aan het script te werken.

3 En er is nog geen releasedatum

Afbeelding
Afbeelding

Het is moeilijk om een releasedatum in gedachten te houden als de film nog niet is begonnen met filmen. Fans speculeren dat Legally Blonde 3 al in 2021-2022 zou kunnen worden uitgebracht, zolang de COVID-19-verboden langzaam worden opgeheven. Met al het harde werk dat thuis wordt gedaan, wordt filmen een makkie als de tijd daar is.

2 Zal Elle een slechte beurt nemen?

Afbeelding
Afbeelding

Reese Witherspoon en Mindy Kaling lijken vertrouwen te hebben in het script voor Legally Blonde 3. En hoewel er nog niet veel bekend is over de richting van de derde film, doet het gerucht de ronde dat Elle Woods het dieptepunt bereikt en een uitweg moet vinden.

Terwijl Reese op Andy Cohen's Watch What Happens Live was, zei ze: "Iemand dacht dat het heel grappig zou zijn als Elle naar de gevangenis zou gaan." Betekent dit dat Elle's harde werk haar in de problemen brengt!?

1 Bruiser komt niet in de film

Afbeelding
Afbeelding

Naast Margot, Paulette en Serena was Elle's echte beste vriendin haar chihuahua, Bruiser. Bruiser stond aan haar zijde in beide films en inspireerde Elle op haar zoektocht naar gerechtigheid voor dieren. Helaas stierf Bruiser Woods (echte naam Moonie) in 2016. Als de derde film zich in het heden afspeelt, zal Elle waarschijnlijk de dood van haar beste vriend erkennen. Maar krijgt ze een nieuwe viervoeter? We zullen zien!

Aanbevolen: