15 Zoete feiten die we niet wisten over de show van Hilary Duff, Younger

Inhoudsopgave:

15 Zoete feiten die we niet wisten over de show van Hilary Duff, Younger
15 Zoete feiten die we niet wisten over de show van Hilary Duff, Younger
Anonim

Vroeger waren velen van ons fans van Lizzie McGuire, en als we sindsdien de carrière van Hilary Duff hebben gevolgd, weten we dat ze de afgelopen paar jaar de hoofdrol heeft gespeeld in een fantastische serie genaamd Younger jaar. Met binnenkort een nieuw seizoen (hopelijk dit jaar omdat we niet willen wachten), is dit het perfecte moment om bij te praten als we nog niet elke aflevering hebben gezien.

Younger speelt Sutton Foster als Liza Miller, een 40-jarige die geen baan kan vinden in de door haar gekozen branche, uitgeverij. Ze neemt de beslissing om te zeggen dat ze 26 jaar oud is en wanneer ze wordt aangenomen als assistent bij een uitgeverij, realiseert ze zich dat ze de millennial-levensstijl zal moeten volhouden.

Blijf lezen om alles te weten te komen over de leuke serie Younger.

15 Younger is gebaseerd op een roman, en de pagina om Journey te screenen duurde een heel decennium

jongere tv-show
jongere tv-show

Volgens Glamour.com is Younger gebaseerd op een roman van Pamela Redmond Satran. Het werd in 2005 gepubliceerd.

De reis van pagina naar scherm duurde een heel decennium. We zijn zo blij dat het gelukt is, want we kijken zo graag naar deze show. We horen vaak dat films vertraging oplopen of dat het lang duurt voordat een deal wordt gesloten, dus dit is logisch.

14 Hilary Duff zegt dat de acteurs niets over elk seizoen weten voordat ze gaan filmen

Hilary Duff
Hilary Duff

Als het moeilijk is voor fans om te wachten op nieuwe afleveringen van Younger om te zien waar alle personages zijn beland, hoe is het dan voor de sterren?

Volgens Oprah Magazine zei Hilary Duff dat de acteurs niets over elk seizoen weten voordat ze gaan filmen. Ze zei: "Ze vertellen ons nooit iets. En ik heb altijd het gevoel dat het een teleurstelling is, maar ik heb eigenlijk geen informatie."

13 De club voor alleen vrouwen in de show is gebaseerd op een echte plek genaamd The Wing

jongere tv-show
jongere tv-show

Insider.com zegt dat wanneer de personages in de show naar een vrouwenclub genaamd The Nest gaan, het geïnspireerd is op een echte plek die The Wing heet.

Dit was echt een coole verhaallijn, want de personages realiseerden zich al snel dat dit soort exclusieve club misschien niet alles is wat het is.

12 Met dit jaar een zevende seizoen, is Younger de langstlopende serie van TV Land

jongere tv-show
jongere tv-show

Oprah Magazine zegt dat sinds het 7e seizoen van Younger eraan komt, het de show op zijn netwerk, TV Land, is die het langst is uitgezonden.

We zouden graag nog zeven seizoenen van de serie zien, omdat het zo'n geruststellende, feelgood-show is. Maar we nemen genoegen met nog een paar seizoenen.

11 Sutton Foster was vroeger getrouwd met Christian Borle, die een schrijver speelde waarin Liza geïnteresseerd was

jongere tv-show
jongere tv-show

Als Liza geïnteresseerd raakt in een schrijver genaamd Don, is het een sappige verhaallijn die haar doet beseffen dat niet iedereen te vertrouwen is en dat niet iedereen een aardig persoon is.

Insider.com zegt dat deze twee acteurs vroeger getrouwd waren. Ja, Sutton Foster en Christian Borle waren ooit man en vrouw.

10 Darren Star zegt dat het thema gaat over de samenleving die gericht is op jonge mensen, niet per se Liza's grote geheim

liza jongere
liza jongere

Mensen denken dat het thema van de show over Liza's grote geheim gaat, maar volgens Darren Star gaat het erom dat de samenleving zich op jongere mensen richt.

Volgens Fame 10 zei Darren Star: "Het geheim is het uitgangspunt van de show, maar het thema van de show gaat uiteindelijk over een vrouw die in een jongere wereld leeft… worden."

9 Nico Tortorella, die Josh speelt, zegt dat hij en Sutton Foster een geweldige chemie hebben en goed samenwerken

liza josh op jongere tv-show
liza josh op jongere tv-show

We kijken graag naar Liza en Josh, die wordt gespeeld door Nico Tortorella. Of we deze twee nu verzenden of we willen dat ze bij Charles is, we kunnen niet echt ontkennen hoe schattig ze zijn.

Volgens Fame 10 zegt Nico Tortorella dat hij en Sutton Foster een geweldige chemie hebben en goed samenwerken, wat we graag horen.

8 Darren Star wilde Sutton Foster's muzikale theaterachtergrond gebruiken tijdens de show

jonger
jonger

Sutton Foster heeft een achtergrond in muziektheater en volgens The Hollywood Reporter wilde Darren Star dat ze zou dansen in de show. Ze doet geweldig werk, dus dit was een geweldige beslissing.

Star zei: "Ik ben zo blij dat ik haar niet alleen heb laten zingen maar ook dansen in de serie."

7 De showrunners hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de serie niet eindigde met de finale van seizoen 6

jongere tv-show
jongere tv-show

Volgens Oprah Magazine drong de showrunner aan om ervoor te zorgen dat de show niet eindigde met de laatste aflevering van seizoen zes.

We zijn verheugd om dat te horen, want als we niet minstens één seizoen meer hadden om naar te kijken, zouden we helemaal van de kaart zijn. Er is niets erger dan een show die wordt geannuleerd of willekeurig eindigt.

6 Huwelijksvakantie is IRL gepubliceerd

jongere tv-show
jongere tv-show

CNBC zegt dat een van de boeken die het beste heeft gedaan in de show, Marriage Vacation, IRL is gepubliceerd.

Jongere fans weten dat dit een enorm dramatische verhaallijn is geweest, aangezien de auteur van het boek, Pauline, vroeger met Charles was getrouwd. En aangezien Liza aan het boek werkte en ook met Charles uitging, werd het ingewikkeld.

5 Hilary Duff zei eerst nee tegen het spelen van Kelsey, maar Darren Star belde haar persoonlijk op met de mededeling dat hij geen nee zou accepteren

Hilary Duff
Hilary Duff

Volgens Fame 10 zei Hilary Duff aanvankelijk nee tegen het spelen van Kelsey. Dit kwam omdat de showfilms in New York City zijn en haar woonplaats in Los Angeles is. Zoals de website uitlegt: "Star belde haar echter en zei dat de rol alleen van haar was en dat hij geen nee zou accepteren." We kunnen ook niemand anders Kelsey zien spelen.

4 Darren Star vindt dat fans de show moeten bingewatchen in plaats van wekelijks te kijken

jonger
jonger

Een van de geneugten van tv-fan zijn, is dat je kunt bingewatchen. Volgens Insider.com vindt Darren Star dat fans naar de show moeten kijken in plaats van er wekelijks naar te kijken.

Star werd geciteerd en zei: "Ik heb het gevoel dat deze show de perfecte show is om naar te kijken. Het is zeker zo ontworpen dat je ze een voor een wilt bekijken, hopelijk op een verslavende manier."

3 Sutton Foster denkt dat Liza veel gemeen heeft met haar vorige personage, Michelle On Bunheads

jongere tv-show
jongere tv-show

Sutton Foster denkt dat Liza veel gemeen heeft met Michelle, het personage dat ze speelde in Bunheads.

Buzzfeed News citeerde Foster en zei: "Wat geweldig was aan Michelle Simms op Bunheads, is dat ze vasthield aan haar verloren jeugd en dus begreep ik wat dat was. In zekere zin, met dit personage, was het spelen van iemand die haar jeugd herbeleeft… iets dat ik kon begrijpen en wilde onderzoeken."

2 De show baseert zijn romans op echte: P Is For Pigeon is geïnspireerd door H Is For Hawk

diana op jongere tv-show
diana op jongere tv-show

Elle.com zegt dat wanneer fans naar Younger kijken en de romans zien die de personages publiceren, deze gebaseerd zijn op echte. Diana was bijvoorbeeld een groot voorstander van een boek genaamd P Is For Pigeon en het is gebaseerd op een echt boek genaamd H Is For Hawk.

We kunnen niet wachten om te zien welke boeken in het zevende seizoen in de show verschijnen.

1 Sutton Foster vindt het geweldig dat haar personage om haar carrière geeft

jongere tv-show
jongere tv-show

Volgens Us Weekly weet Sutton Foster dat de liefdesverhalen over Younger belangrijk zijn, maar ze vindt het ook geweldig dat haar personage om haar carrière geeft.

Ze werd geciteerd en zei: "Een van de redenen waarom ik zo van de show hou, is dat ze erg gefocust is op haar werk. Ik bedoel, waarom doet ze dit allemaal in de eerste plaats? Het is echt om haar terug te winnen carrière en vind weer een stem voor zichzelf op de werkvloer."

Aanbevolen: