10 dingen die fans niet wisten over Kevin Hart & Eniko Parrish's relatie

Inhoudsopgave:

10 dingen die fans niet wisten over Kevin Hart & Eniko Parrish's relatie
10 dingen die fans niet wisten over Kevin Hart & Eniko Parrish's relatie
Anonim

In 2016 zei komiek Kevin Hart 'ik doe' om Eniko Parrish te modelleren. Fans waren enthousiast dat deze twee een modern gezin werden met Kevins twee kinderen uit zijn eerste huwelijk en waren enthousiast over hun toekomst. Een jaar later brak een schandaal hen echter bijna uit elkaar en waren de roddelbladen laaiend.

Het is drie jaar geleden dat Kevin en Eniko de boel hebben opgelapt en het paar verwelkomt nu elke dag hun tweede kind samen. Voor meer informatie over de Harts, scroll hieronder!

10 Ze hebben een huwelijkscontract

Na hun huwelijk in 2016 speculeerden fans of de zeer succesvolle Kevin Hart een huwelijkscontract had. Aangezien dit zijn tweede huwelijk is en aanzienlijk succesvoller is dan zijn vrouw, wat zou er gebeuren als de twee uit elkaar gaan?

Xo Necole zei dat Kevin en Eniko het er beiden over eens waren dat het verkrijgen van een huwelijkscontract het slimste was voor hun relatie. "Als je geen huwelijkscontract krijgt, ben je dom! Dat is niet eens een probleem voor haar en mij", zei hij. Vervolgens prees hij zijn vrouw omdat ze "logisch" was en het grotere geheel zag in plaats van de contractuele kant van de zaak.

9 Ze waren samen voordat hij populair was

Het is moeilijk vast te stellen wanneer de beroemdheid van Kevin Hart echt ontplofte. Maar voordat hij uitverkochte shows en recordbrekende films landde, begon hij een relatie met Eniko. Hij zei dat hij haar ontmoette net toen zijn leven "gek" begon te worden.

Hij zei verder: "Ik deed wat shows in het theater, ik was nog niet in de arena's of films. Ze is er al." Hart weet dat er geruchten gaan dat Eniko bij hem zou zijn voor zijn geld, maar hij geeft toe dat ze voor het succes bij hem was.

8 Vreemdgaan gaat diep

Voordat Kevins relatie met Eniko begon, was Kevin getrouwd met Torrei Hart en had hij samen twee kinderen. Helaas zijn de twee in 2011 gescheiden, wat volgens Torrei te wijten was aan Hart's valsspelen. Torrei heeft de pers zelfs verteld dat Hart haar heeft bedrogen met Eniko. Zowel Hart als Eniko ontkennen die beweringen, maar Torrei is bij haar verhaal gebleven.

Om het nog erger te maken voor Hart, werd hij opnieuw betrapt op valsspelen, maar deze keer op Eniko. Helaas was Eniko zwanger van het eerste kind van het stel toen dit gebeurde. Nadat het nieuws bekend werd dat Eniko Hart terug zou nemen, sleepte Torrei de twee op sociale media voor hun relatie.

7 Ze zijn al langer samen dan fans hadden verwacht

Hoe lang zijn Kevin Hart en Eniko Parrish al samen? Elf jaar! De twee begonnen hun relatie in 2009 volgens US Weekly. Vreemd genoeg komt dat tijdschema het huwelijk van Kevin en zijn ex-vrouw Torrei tegen.

Het paar ging echter pas naar een openbaar evenement nadat de scheiding in 2011 was afgerond. Hart zei dat de verschillen in huwelijken de vriendschap zijn die hij heeft met zijn huidige vrouw, Eniko. Hij zei tegen People: "Ja, dat is mijn vrouw, we zijn geliefden, het is een relatie, het is een huwelijk… maar de vriendschap die we hebben is als geen ander."

6 Ze ontmoetten elkaar op een Hollywood-feest

Met de ontmoeting van Hart en Parrish in 2009 is het niet bekend waar of hoe de twee elkaar hebben ontmoet, maar er wordt gezegd dat de twee elkaar ontmoetten op een feest in Hollywood.

Met de twee afkomstig uit de oostkust, Philadelphia (Hart) en B altimore (Parrish), is het respectvol dat de twee liefde vonden aan de andere kust toen ze niet zo ver van elkaar verwijderd waren toen ze opgroeiden.

5 Hij liet haar hun eerste kind samen noemen

Eniko en Kevin's eerste kind werd geboren in 2017, een jaar nadat het paar trouwde. Eniko's zwangerschapsstijl was zowel schattig als atletisch terwijl ze zich voorbereidde op de geboorte van haar eerste kind. Kenzo Kash Hart voegde zich bij de wereld met Kevins twee oudere kinderen, Heaven en Hendrix, als zijn nieuwe broers en zussen.

Dus waar hebben de Harts de naam Kenzo vandaan? Kevin liet dat deel aan Eniko over. Hart vertelde Mensen: "Ik run mijn huis niet, mijn vrouw wel." Hij bleef zeggen dat hij "die beslissingen niet kan nemen", in termen van het benoemen van een kind en liet die plicht aan Eniko over. Ik draag de broek niet en ik probeer niet te doen zoals ik doe, " lachte hij.

4 Ze genieten samen van quarantaine

COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op stellen die samen in quarantaine zaten. Het maakte en brak velen in Hollywood. Voor de Harts bracht quarantaine hen dichterbij. Omdat Kevin niet in staat was om voor zijn werk te reizen, had het stel veel tijd nodig om alleen te zijn.

Kevin zei: "Het was een echte zegen om gewoon in de buurt te zijn en te praten, te praten, weet je, en gewoon een beetje bij de fam te zijn gedurende deze maanden." Nu Eniko voor de tweede keer zwanger is, is het "verfrissend" voor Kevin om in de buurt te zijn om te helpen.

3 Kevin gelooft dat hij deze keer een betere echtgenoot is

Ondanks het co-ouderschap van hun kinderen, hebben Kevin Hart en zijn ex-vrouw in de pers wat lasterlijke dingen over elkaar gezegd, maar Kevin houdt vol dat hij het de tweede keer goed doet. Kevin vertelde Oprah's Master Class dat hij veel te jong was om in zijn eerste huwelijk te trouwen. "Ik was een jongen. Ik was een onvolwassen jongen," zei hij.

In zijn huwelijk met Eniko beweert Kevin dat hij een nieuwe versie van zichzelf is, een 'Kevin 2.0'. Eniko krijgt een meer volwassen en stabiele versie van Kevin.

2 Kevin's kinderen houden van Eniko als hun stiefmoeder

Als Kevin Hart en Eniko Parrish in 2009 met elkaar gaan daten, zou dit betekenen dat Kevins kinderen uit zijn eerste huwelijk ongeveer vier en twee jaar oud waren. Eniko is al in hun leven sinds ze jong waren en blijft een stabiel onderdeel van hun leven.

In 2018 deelde Eniko een schattig briefje dat ze op haar computer vond van Kevins dochter Heaven. Het briefje begint met "Ik wilde alleen maar zeggen dat je geweldig bent en dat je letterlijk de G. O. A. T." Heaven eindigde de brief met de woorden: "Ik hou van jou, ik hou van Zo, ik hou van Hendrix, ik hou van papa en ik hou van mijn hele familie."

1 Hij heeft een lieve bijnaam voor haar

Na 11 jaar samen te zijn geweest en samen een prachtig gezin te hebben gesticht, noemt Kevin Eniko zijn "rib" uit het vers in de Bijbel.

Volgens Hart is een rib iets waar je niet zonder mag leven en Kevin wil niet leven zonder Eniko aan zijn zijde. Deze twee kunnen nergens anders heen dan met een voortdurende succesvolle carrière en een gezin om op te voeden.

Aanbevolen: