Welke Taylor Swift Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?

Inhoudsopgave:

Welke Taylor Swift Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Welke Taylor Swift Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Anonim

Taylor Swift is een onstuitbare kracht die zeven studioalbums heeft uitgebracht, in talloze vetes met beroemdheden terecht is gekomen en worstelde met te veel media-aandacht rondom haar datingleven. Toch verloor ze nooit haar evenwicht en passie. Haar Instagram-berichten zijn het bewijs dat ze brutaal eerlijk en grappig is, maar ook modieus en zelfverzekerd.

Veel popsterren hebben een Boogschutter-plaatsing: Britney Spears, Miley Cyrus en Billie Eilish zijn allemaal geboren Boogschutter, en Taylor Swift ook. Vermakelijk en charmant, het is geen wonder dat deze vuurdames miljoenen en miljoenen fans hebben. Als het op haar stijl aankomt, is ze een meester in transformatie.

12 Ram

Aries-vrouwen zijn degenen die het gemakkelijkst rode lippenstift dragen en shockeren met de nieuwste make-uptrends. Ze komen zelfverzekerd, assertief en vooruitstrevend over.

Taylor's look kanaliseert zeker Ram-energie: de snit is vrij basic, maar de outfit heeft grote hoeveelheden glitter om het er edgy en leuk uit te laten zien. Taylor is een Boogschutter, een mede-vuurteken, die weet hoe hij glitter en gedurfde kleuren moet rocken.

11 Stier

Stieren zijn traag, sensueel en geduldig. Ze hebben een geweldig oog voor esthetiek en nemen graag de tijd als ze zich opwinden. Zij zijn degenen die altijd complimenten krijgen. Vrienden kunnen constant bij hen terecht voor modeadvies.

Deze schoonheidskoninginnen voelen zich echter op hun best als ze thuis luieren, een dutje doen, snacken of hun favoriete boeken lezen. Taylor Swift in een badjas is een geweldige weergave van het tweede teken van de dierenriem.

10 Tweelingen

Gemini's zijn spraakzaam en vriendelijk, zolang het gesprek maar licht en leuk is. Omdat ze niet graag complexe emotionele gesprekken voeren, kunnen ze nogal oppervlakkig en onbetrouwbaar overkomen, vooral voor watertekens.

Hun modestijl belichaamt hun persoonlijkheid. Ze houden van unieke, kleurrijke stukken waarin verschillende materialen worden gecombineerd en die ieders mond doen openvallen als ze de kamer binnenkomen.

9 Kanker

Kanker is het soort mensen dat met iedereen wil opschieten en zichzelf emotioneel wil uitputten terwijl ze proberen mensen te pleasen. Hun modekeuzes sluiten hierop aan: ze streven ernaar om er zo aangenaam, puur en onschuldig mogelijk uit te zien.

Met een schattige babyblauwe trui en schattige pony ziet Taylor eruit alsof ze zelf een tedere Kreeft-inheemse was.

8 Leeuw

Leo heeft veel geruststelling van de samenleving nodig om te gedijen. Een van de gemakkelijkste manieren om de broodnodige ego-boosts te krijgen, is door altijd op het juiste moment te kijken. Voordat ze het huis verlaten, haasten ze zich nooit en genieten ze van de tijd die ze voor de spiegel doorbrengen.

Taylor's koninklijke rode jurk is Leo's droom die uitkomt. Ze zijn het soort mensen dat zich als een koning kleedt voor informele borrels en we houden er allemaal van om hen te ontmoeten.

7 Maagd

Maagden zijn praktische bezige bijen, dus ze zijn niet de grootste fans van glanzende accessoires en hoge hakken. Ze blijven liever op de achtergrond en blijven onopgemerkt, terwijl ze iets comfortabels dragen.

Toen Taylor Tiny Desk deed, zag ze er geaarder uit dan ooit. Met een casual paarse top en elegante broek zou ze ons voor de gek kunnen houden door te geloven dat ze eigenlijk een Maagd is.

6 Weegschaal

Weegschalen hebben twee kanten: de ene is eerlijk, diplomatiek en doelgericht. De andere is oppervlakkig, flirterig en vermijdend. Ze streven ernaar om zowel grappig als serieus, intelligent en naïef over te komen. Net als Geminis hebben ze twee verschillende persoonlijkheden, maar Weegschalen zorgen er altijd voor dat ze in balans blijven. Deze outfit is vrouwelijk en flamboyant, net als een typische Weegschaal.

5 Schorpioen

Schorpioenen zijn serieus, opmerkzaam en emotioneel intens. Ze voelen geweldig aan in donkere tinten rood en paars, maar ook in zwart.

Taylor Swift is een Schorpioen die opkomt, wat betekent dat ze overkomt als een Schorpioen voor degenen die haar niet persoonlijk kennen. Afgaande op deze foto, is het veilig om te zeggen dat ze zeker een aantal serieuze Schorpioen-vibes uitstra alt - en dat geldt ook voor sommige van haar teksten.

4 Boogschutter

Onafhankelijk, fel en eerlijk, elke Sag heeft zijn eigen modestijl. Ze blijven weg van voorspelbare en saaie modetrends en geven er de voorkeur aan om dingen op te fleuren.

Taylor Swift is geboren in Boogschutter. Ze is een natuurlijke entertainer die ons zowel met haar muziek als haar gedurfde modestijl heeft gecharmeerd. Extravagant en leuk tegelijk, deze jas laat Boogschutters zwijmelen.

3 Steenbok

Steenbokken zijn een streng stel en ze stellen hoge eisen aan mensen die ze in hun leven laten, evenals hun modekeuzes. Ze voelen zich van nature aangetrokken tot outfits waardoor ze er tegelijkertijd serieus, professioneel en zelfverzekerd uitzien.

Taylor Swift's scherpe outfit accentueert haar vrouwelijke eigenschappen - een look waar een moderne Steenbok zeker achter kan staan.

2 Waterman

Waterman is een vooruitstrevend luchtteken dat het niet kan schelen wat iemand anders denkt. Vrijstaand en individualistisch, dit bord negeert modetrends. In plaats daarvan draagt Waterman alle kleuren van de regenboog. Van vintage edelstenen tot futuristische latexpakken, Aquarius is voor geen enkele outfit bang.

Taylor Swift's Venus staat in Waterman. Ze houdt waarschijnlijk van de inboorlingen van Waterman en waar ze voor staan. Deze outfit eert hun onconventionaliteit, originaliteit en onvoorspelbaarheid.

1 Vissen

Vissen zijn een van de meest romantische tekens van de dierenriem. Ze ontsnappen graag in hun dagdromen en verzinnen liefdesscenario's in hun hoofd. Taylor Swift's hit "Lover" resoneert waarschijnlijk echt met de meeste van hen.

Vissen zouden er geweldig uitzien met dit mooie bloemenshirt. Het is nostalgisch, kleurrijk en vrolijk: ideaal voor de dromers van de dierenriem.

Aanbevolen: