Op welke Rachel McAdams-film ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?

Inhoudsopgave:

Op welke Rachel McAdams-film ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Op welke Rachel McAdams-film ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Anonim

Als een van de meest herkenbare sterren in Hollywood, is Rachel McAdams verschenen in talloze tv-shows en films, met verschillende iconische rollen. Van bijenkoningin op de middelbare school tot hopeloze romanticus, ze is een van de meest veelzijdige en getalenteerde actrices.

Het lijkt alsof ze tegenwoordig in zowat alles zit, elk genre, elke rol, ze kan het tot in de perfectie spelen. Dus of je nu een nieuwe fan bent of haar al haar hele carrière volgt, er is een film voor iedereen. Laten we met behulp van astrologie en de sterrenbeelden een Rachel McAdams-film zoeken voor elk teken.

12 Over Tijd - Kanker

Afbeelding
Afbeelding

Over Time, met Rachel McAdams en Domhall Gleason in de hoofdrollen, gaat over een man genaamd Tim (Gleason) die ontdekt dat hij door de tijd kan reizen en gebeurtenissen in zijn leven opnieuw kan beleven. Hij gebruikt zijn nieuwe vaardigheden om de perfecte minnaar te vinden en een perfect leven te leiden met het meisje dat hij op een feestje heeft ontmoet (McAdams). Hij ontdekt al snel dat zijn capaciteiten moeilijker te beheersen zijn dan hij zich had voorgesteld en hij ondergaat onderweg verschillende gevolgen, maar leert uiteindelijk zijn les om in het moment te leven.

In de film speelt Mcadams een intuïtieve en vrolijke vrouw die snel een zorgzame moeder en een liefhebbende vrouw wordt die ervoor zorgt dat Tim zeker weet dat hij de juiste beslissing heeft genomen om verliefd op haar te worden. Haar verzorgende en liefhebbende karakter maakt haar een Kreeft.

11 De gelofte - Waterman

Afbeelding
Afbeelding

In The Vow spelen Rachel McAdams en Channing Tatum, een gelukkig getrouwd stel dat een tragisch auto-ongeluk krijgt waarbij Paige, het personage van McAdam, haar geheugen en haar huwelijk met Leo (het personage van Tatum) verliest. Leo doet zijn best om haar te herinneren, maar komt onderweg verschillende problemen tegen wanneer Paige haar persoonlijkheid volledig verandert. De zaken worden er niet gemakkelijker op wanneer haar vervreemde vader probeert te profiteren van de situatie en zijn dochter dwingt het leven te leiden dat hij voor haar had bedoeld voordat ze in opstand kwam.

Voordat ze haar geheugen verliest, is ze een vrije, artistieke geest, excentriek en altijd op zoek naar avontuur. Wanneer ze haar geheugen verliest, wordt ze emotielozer en temperamentvoller, onzeker over Leo en haar leven met hem. Dit vertegenwoordigt beide zijden van een Waterman.

10 Game Night - Boogschutter

Afbeelding
Afbeelding

Game Night gaat over een getrouwd stel (Rachel McAdams en Jason Bateman) die in een poging hun saaie leven in de buitenwijken op te fleuren, een moordspel spelen dat te ver gaat.

In een van haar meest ranzige/komische rollen laat ze zien dat ze niet altijd de liefdesbelangstelling of de onschuldige jonkvrouw in nood is. Ze toont haar goofy houding en haar out-of-the-box denken, allemaal kenmerken van een Boogschutter.

9 Morning Glory - Ram

Afbeelding
Afbeelding

Deze met sterren bezaaide film bevat Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, Ty Burell en Jeff Goldblum. Rachel McAdams speelt een ambitieuze producer die een show moet redden met een onwillige cast en weinig steun van de showrunners. Ze slaagt erin om de verwachtingen te overtreffen en het respect van iedereen te winnen met haar creativiteit en vindingrijkheid.

Als Becky toonde Rachel McAdams personage ambitie, toewijding om te werken en de vastberadenheid die de show konden redden en ze deed het allemaal vrijwel alleen.

8 Het notitieboekje - Weegschaal

rachel mcadams en ryan gosling delen een boot in het notitieboekje
rachel mcadams en ryan gosling delen een boot in het notitieboekje

Een van de meest klassieke liefdesverhalen bevat Ryan Gosling en Rachel McAdams in rollen die hun beide carrières een vliegende start gaven. McAdams speelt de tienerdochter van een rijke familie die verliefd wordt op een arme man uit de arbeidersklasse. Hoewel ze een hartstochtelijke liefde voor elkaar delen, wordt hun tijd samen gesaboteerd door de ouders van het meisje toen ze haar manipuleerden om te denken dat hij over haar was door zijn brieven aan haar te verbergen nadat hij in het leger ging. Jaren later vinden ze zichzelf en pakken ze hun romance weer op waar ze gebleven waren.

In deze film is ze erg besluiteloos en vermijdt ze elke confrontatie om te voorkomen dat iemand boos of boos wordt. Ze koestert ook een wrok door de jaren heen waarvan ze denkt dat hij haar geen brieven stuurt. Allemaal tekenen van een echte Weegschaal.

7 Wedding Crashers - Maagd

Afbeelding
Afbeelding

In deze film speelt Rachel McAdams de liefdesbelangen voor het personage van Owen Wilson, die een van de twee professionele bruiloftcrashers is met het personage van Vince Vaugh. In de film speelt ze de dochter van een gewaardeerde politicus die een enorme bruiloft voor zijn oudste dochter organiseert, waarbij de twee hoofdrolspelers crashen en elk verliefd worden op de dochter van de politicus. Het enige probleem is dat de McAdam's is ingesteld om met iemand anders te trouwen en in conflict is.

In de film toont ze veel voorzichtigheid en voorzichtigheid in hoe ze haar leven benadert en laat ze niets aan het toeval over, zelfs als ze voelt dat ze verliefd wordt op iemand anders. Dit toont haar ware Maagd-aard.

6 Mean Girls - Leo

Afbeelding
Afbeelding

Ongetwijfeld een van haar meest bekende rollen, Rachel McAdams speelt een middelbare school gemene koningin, Regina George. Mean Girls gaat over een onschuldig, beschermd meisje, Kady (Lindsay Lohan), die voor het eerst naar de middelbare school gaat en een groep populaire meisjes ontmoet die haar in huis nemen.

Regina George is manipulatief, egocentrisch en erg egoïstisch. Ze houdt van de aandacht en het in de schijnwerpers staan en is gewend haar zin te krijgen. Ze toont het beste en het slechtste van het zijn van een Leeuw.

5 Doctor Strange - Taurus

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel ze niet al te grote rol speelt in haar eerste MCU-optreden, speelt ze nog steeds een cruciale rol als een van de meest loyale en zorgzame vrienden van Doctor Strange. Ze speelt zijn ex-vriendin en collega-dokter, en blijft in de buurt, zelfs nadat hij vertrekt om te leren een tovenaar te worden.

Ze is een stabiele en geaarde figuur in het leven van Strange, en ze is koppig genoeg om te wedijveren met zijn arrogante manieren. Ze vertoont veel tekenen van een Stier.

4 Ongehoorzaamheid - Tweelingen

Afbeelding
Afbeelding

Disobedience gaat over een vrouw (Rachel Weisz) die met tegenzin terugkeert naar haar conservatieve orthodox-joodse gemeente nadat haar vader plotseling is overleden. Bij terugkomst ontmoet ze haar jeugdvrienden, waaronder haar oude vlam (Rachel Mcadams), die nu getrouwd is. De spanning slaat om in passie en de twee omhelzen een geheime relatie voordat ze hun eigen weg gaan na de begrafenis.

In de film speelt Rachel McAdams een gehoorzame en loyale vrouw, maar zodra ze zich op haar gemak voelt bij haar oude vlam, wordt ze gepassioneerd en verliest ze haar conservatieve karakter. Omdat ze op emoties reageerde en gemakkelijk haar persoonlijkheid kon kwijtraken, vertoont ze tekenen van een echte Tweeling.

3 De vrouw van de tijdreiziger - Vissen

Afbeelding
Afbeelding

Nog een film over tijdreizen voor Rachel McAdams, behalve in deze, ze weet het maar al te goed. The Time Traveller's Wife gaat over een man (Eric Bana) die lijdt aan een aandoening waarbij hij in de tijd reist om verschillende versies van zijn vrouw, Clare (McAdams), te bezoeken en aangezien het willekeurig is, begint het zijn tol te eisen.

Ondanks de tol die het van hen eist, is Clare een toegewijde en loyale echtgenote, die blijk geeft van veel medeleven en wijsheid en het feit dat ze zo gemakkelijk te accepteren was, maakt haar een Vissen.

2 Middernacht in Parijs - Steenbok

Afbeelding
Afbeelding

Nog een film over tijdreizen. In deze film speelt Rachel McAdams echter de bittere en neerbuigende verloofde van Gil (Owen Wilson), die ontdekt dat hij terug kan reizen in de tijd naar het Parijs van de jaren 1920, waar hij verschillende historische figuren ontmoet, zoals Ernest Hemingway en Salvador Dali.

Ze steunt de carrière van haar minnaar niet erg en ze besteedt veel tijd aan praten en niet echt waardering voor hem tonen, wat hem ertoe brengt om ergens anders steun te zoeken. Haar meedogenloze en controlerende houding maakt haar een echte Steenbok.

1 Rode ogen - Schorpioen

Afbeelding
Afbeelding

Rachel McAdams speelt zelden de held, vaak de liefdesbelang of de stem van de rede, maar in deze thriller speelt ze de hoofdpersoon en held van het verhaal. Red Eye gaat over een hotelmanager, Lisa (McAdams) die op een vlucht terug naar Miami stapt wanneer ze een charismatische en knappe passagier ontmoet die al snel vijandig en manipulatief wordt. Hij onthult dat hij van plan is de minister van Buitenlandse Zaken te vermoorden, die toevallig in het hotel verblijft dat Lisa beheert, en ze moet uitzoeken hoe ze de SOT en zijn familie kan redden.

Ze toont enige onafhankelijkheid, vindingrijkheid en onbevreesdheid, staat op tegen de slechterik en redt de dag met pure vastberadenheid. Allemaal tekenen van een echte Schorpioen.

Aanbevolen: