Op welke film van Jennifer Lawrence ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?

Inhoudsopgave:

Op welke film van Jennifer Lawrence ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Op welke film van Jennifer Lawrence ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Anonim

Jennifer Lawrence sprong op het toneel na haar succes in Winter's Bone en The Hunger Games. Als een van de meest herkenbare actrices in Hollywood, groeide ze een respectabele schare fans en is ze op haar beurt in verschillende films verschenen gedurende haar tijd als actrice.

Als uniek talent heeft ze een breed bereik en is ze verschenen in films van alle genres, waaronder actie, sci-fi en zelfs komedies. Het lijkt alsof ze voor bijna iedereen een film heeft. Laten we, kijkend naar alle tekens in astrologie, een Jennifer Lawrence-film zoeken voor elk teken van de dierenriem.

12 Vreugde - Ram

Afbeelding
Afbeelding

J-Law speelt het titulaire personage Joy, een vrouw die op haar geluk zit en stress ervaart bij het leven met haar ex-man, moeder, kinderen en vader. Ze zoekt een uitweg uit haar leven en een vriend ha alt haar over om uitvinder te worden. Wanneer ze een zichzelf uitwringende dweil maakt, begint haar succes langzaam op te bouwen terwijl ze zich een weg baant op tv en succesvol wordt.

Joy is erg ambitieus en hoewel ze een beetje verlegen is, heeft ze een sterke wil en is ze bereid alles te doen om te slagen. Door met je hoofd in een nieuwe onderneming te duiken, wordt ze een echte Ram.

11 Hunger Games-franchise - Taurus

Afbeelding
Afbeelding

Gebaseerd op de populaire roman The Hunger Games, speelt Jennifer Lawrence de hoofdpersoon, Katniss, in een dystopische toekomst waarin de staten zijn verdeeld in districten en gedwongen hun kinderen naar een jaarlijkse wedstrijd te sturen voor het vermaak van de Capitool.

Katniss is een heel sterk karakter, ruw aan de randen en heel moeilijk te lezen. Katniss is niet de vriendelijkste en heeft moeite met socializen en vrienden maken. Maar ze heeft een groot hart voor haar familie en goede vrienden en blijft hen trouw. Ze is koppig en onverschrokken, net als een echte Stier.

10 Silver Linings Playbook - Tweelingen

Afbeelding
Afbeelding

Het winnen van een Academy Award voor beste actrice, Jennifer Lawrence schittert samen met Bradley Cooper in Silver Linings Playbook. Cooper speelt een gescheiden vrouw die na acht maanden behandeling in een instelling voor zijn bipolaire stoornis thuiskomt. Wanhopig om zijn vrouw terug te winnen, ontmoet hij Tiffany (Lawrence) en zij stemt ermee in zijn boodschapper te zijn als hij ermee instemt haar partner te zijn in een aanstaande danswedstrijd.

Net als het personage van Cooper, lijdt Tiffany aan haar eigen psychische problemen en hoewel het haar helpt om met hem om te gaan, zetten haar problemen hun relatie nog steeds onder druk. Ze kan van persoonlijkheid veranderen met een druk op de knop en ze is manipulatief en aanpasbaar, allemaal eigenschappen van Tweelingen.

9 American Hustle - Kreeft

Afbeelding
Afbeelding

In een andere veelgeprezen film speelt Jennifer Lawrence de vrouw van oplichter Irving Rosenfield. Nadat hij in aanraking is gekomen met de wet en op de vlucht is, wordt hij overgeleverd aan de genade van zijn onvoorspelbare vrouw, die het vermogen heeft om al zijn plannen te ruïneren.

Ze is een mooie en schijnbaar normale meid, maar als je haar kruist, verandert ze in een ander persoon. Ze heeft misschien wat Gemini-neigingen, maar haar meesterlijke manipulatie en haar zeer fantasierijke psychologische marteling van haar man maken haar tot een Kreeft.

8 Rode mus - Leeuw

Afbeelding
Afbeelding

Jennifer Lawrence speelt Dominika, een voormalige balletdanser die tijdens een show een slopende, carrièrebeëindigende blessure oploopt. Vervolgens schrijft ze zich in voor een academie waar ze het snel goed doet en een van de premières van 'Mussen' wordt.

Dominika is een zeer dominant en assertief karakter, ze blinkt uit in zowat alles wat ze doet en past zich snel aan elke situatie aan. Ze wordt een topagent door haar wilskracht alleen en doet het allemaal in een korte tijd. Haar gedrevenheid en vastberadenheid maken haar allemaal tot een echte Leeuw.

7 Moeder! - Maagd

Afbeelding
Afbeelding

In deze psychologische thriller speelt Jennifer Lawrence de hoofdrol als een liefhebbende vrouw genaamd 'Moeder', die vreemde verschijnselen begint te ervaren na een vreemd gastverblijf in hun huis. Hoezeer ze ook probeert de orde voor haar man te bewaren, ze krijgt constant fans en meer vreemde bezoekers te zien totdat ze knapt.

Ze probeert de stereotiepe, liefhebbende echtgenote te zijn, die in alle behoeften van haar man voorziet en haar huis onderhoudt, maar ze laat een donkere kant van haar zien als ze gefrustreerd of boos is. Net als een Maagd is ze overdreven kritisch over de mensen om haar heen en ze is loyaal aan haar man ondanks zijn onwetendheid.

6 Passagiers - Weegschaal

Afbeelding
Afbeelding

Passengers is een film over een passagier (Chris Pratt) die te vroeg ontwaakt uit een 120 jaar durende winterslaap op weg naar een andere planeet vanaf de aarde. Wanhopig op zoek naar gezelschap, wekt hij Aurora (Jennifer Lawrence) en liegt tegen haar, bewerend dat dezelfde botsing die hem wakker maakte, haar deed.

Hoewel de film niet goed werd ontvangen, leverde Lawrence toch een sterke prestatie als Aurora, een avontuurlijke en gracieuze schrijver. Als een van de slechts twee mensen die op het schip wakker waren, voelde ze zich verbonden met Pratts karakter en kon ze bijna niet zonder hem leven, net zoals een Weegschaal partners en gezelschap waardeert.

5 X-Men-franchise - Schorpioen

Afbeelding
Afbeelding

Als ze de populaire vormveranderende mutant Mystique speelt, schittert ze in de franchise en heeft ze een van de interessantere karakterbogen in de franchise. Ze gaat van een schurk, die haar vrienden verraadt en ze bijna vermoordt, tot een van de meest ervaren leiders van de X-Men.

Ze kan een beetje koud en moeilijk te begrijpen zijn, maar ze is niet bang om de wereld te laten zien wie ze werkelijk is en zal degenen van wie ze het meest houdt fel beschermen. Ze is misschien niet het meest geduldige of begripvolle type leider in het team, maar ze is een van de meest gepassioneerde en liefdevolle, enkele echte Schorpioen-eigenschappen.

4 Winter's Bone - Boogschutter

Afbeelding
Afbeelding

In haar baanbrekende rol speelt Jennifer Lawrence een verarmde tiener, die moet proberen haar vader te vinden om te voorkomen dat haar huis wordt afgeschermd vanwege de deal die haar vader heeft gesloten met een lijfeigene. Hoewel ze een tiener is, is ze erg vindingrijk en onafhankelijk, en fungeert ze als de belangrijkste kostwinner voor het gezin.

Ze is een beetje ongeduldig en erg zeker van zichzelf, ze probeert zelfs met de plaatselijke drugsbaron om te gaan en krijgt een pak slaag om zaken te doen die ze niet had moeten doen, als een echte Boogschutter.

3 Serena - Steenbok

Afbeelding
Afbeelding

JLaw speelt opnieuw naast Bradley Cooper en speelt Serena, de vrouw van een succesvolle zakenman die wraak zweert op de vrouw die het kind van haar man baarde. Ze speelt een dominante vrouw, neemt zakelijke beslissingen en probeert elk deel van het leven van haar man te zijn, terwijl ze aanhankelijk blijft.

Als meedogenloos en neerbuigend persoon vertoont ze constant tekenen van een Steenbok.

2 Huis aan het einde van de straat - Waterman

Afbeelding
Afbeelding

J-Law, een van haar vroegste rollen, speelt een middelbare scholier die met haar moeder naar een nieuwe buurt verhuist. Het is een buurt waar een gezin op brute wijze is vermoord door hun eigen dochter. Als ze bevriend raakt met de broer van de familie, komt ze er al snel achter dat hij de echte moordenaar is en dat hij moorddadig en manipulatief is.

Ondanks de wensen van haar moeder en de stad die hem haatte, ging ze toch om vriendschap met hem te sluiten en hem als een persoon te zien in plaats van als een gek. Ze is vooruitstrevend en begripvol, net als een Waterman.

1 De bever - Vissen

Afbeelding
Afbeelding

De meest ondergeschikte rol op de lijst, Jennifer Lawrence speelt een getraumatiseerde tiener na de dood van haar broer. Ze laat niet merken dat ze rouwt en onderdrukt haar gevoelens totdat ze de jongen ontmoet die haar leven verandert.

Haar onzekerheden over alleen zijn en haar moeite om zichzelf uit te drukken, maken haar een echte Vissen.

Aanbevolen: